Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

çok geçmiş olsun..
bütün minikler hastamı noluyor bu yavrucaklara...

bende nişan fotolarını heyecanla bekliyorum..

pisipisi yi gören oldumu nişanlısı ile araları ne oldu ??

valla bende anlamıyorum artık... şimdi hazırlandım çıkıcaktım kütüphaneye gideceğim dedim bekle bende dışarı çıkıcam beraber gideriz dedi bekliyorum bakalım keyfi ne zaman gelirse dışarı gidicez..
ama ben onu dışarda ekerim zaten sinirliyim birde etrafımda onunla uğraşamam

ay inş hoş bi jest yapar, birlikte güzel bi gün geçirirsinzi ve o birlikte olmanızın değerini anlarr..

tşk canım..
allah razı olsun..
antibyotikte alıyor günde 2 defa..
sabah ve aksam..
geldi ilacımız demin verdim..
ateş düştü..
bakalım cıkacak mı tekrar..
cıkarsa yarın dogru doktora(

Ewet canım salgınmış bu aralar..
doktorumuz söyledi..
cok direncli geliyor bu salgın kolay iyileşmiyormus cocuklar..
aynen de öyle oldu..
1 günde iyileşen kızım 1 hafta oldu halen hasta..
helak oldu walla..

canım eşin yol katetmeye devam ediyor..
bence dısarda da bırakmaz seni inş..
gönlünü bir seklde alır gibi geliyor bana..
hadi inş

Son düzenleme:
Kabus gibi bir finalin ardından yine aranızdayım kızlar. Bana yer açın bakim

Çok geçmiş olsun canım. Umarım hemen sağlığına kavuşur

Puncshe canım ben de Ala gibi düşünüyorum. Biraz sabırla herşey, en azında burdan öyle gözüküyor. Hayırlısı olur inşaallah.

Nazcım sana da çok geçmiş olsun. Prensesinin sağlık durumunu veeeee nişan fotolarını bekliyoruz.

Bize gelinceee... Cumartesi akşamı herkesin içinde konuşamadık ama daha sonra bizimkileri eve bıraktık, kahve içmek için ikimiz bir yerlere gittik. Herkes sakin sakin anlattı sıkıntısını. Pişman gibi gözüküyor. Açık açık özür dilemedi ama belli ki çok üzgün. Umarım bundan sonra sıkıntı yaşamayız. Öyle çok ihtiyacım var ki huzura... Artık benim de mutluluğu yakalama zamanım gelmedi mi? Çoook uzun yıllardır birçok akranımın yaşamadığı (iyi ki de yaşamadığı) türlü türlü sağlık ve ailevi sorunlara göğüs gerdim. Evet tüm bunlar beni daha olgun, daha anlayışlı yaptı ama diğer yandan da daha yorgun bir hale geldim. Huzur istiyorum ben yaaaa

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım..

iNŞ CANIM hersey yoluna girmiş cok şükür..
Peki ailecek ne konusuldu..
Olumlu mu düşünüyor herkes..
Hersey gönlünce olsun inş

teşekkür ederim canım..

iNŞ CANIM hersey yoluna girmiş cok şükür..
Peki ailecek ne konusuldu..
Olumlu mu düşünüyor herkes..
Hersey gönlünce olsun inş

Ben şimdiye kadar hiç ailelerimizi karıştırmamıştım ikişkimize ama artık tek başıma gücüm yetmedi Herkes bana hak veriyor zaten, onun ailesi de bitmesini hiç istemezler çünkü bilirler nişanlım iş güç sahibiyse hep benim sayemde oldu, benim telkinlerimle hayatını düzene soktu yoksa kişisel olarak onların hayalindeki ideal gelin değilim Olsun ben de burdan artı puan kazanıyorum Benim ailem de "biz damadımızı seviyoruz, temiz bir çocuk ama bazen iki iyi insan da anlaşamaz. Eğer mutsuzsan yakma kendini" diyorlar. Nişanlım aileler konuştuğunda geri adım atıp özür dilediği için bu seferlik konu kapandı ama inan bir daha böyle gerginlik huzursuzluk yaşayacak gücüm yok. Zaten ben nişanı atmaya kararlıydım ama ailem durdurdu beni. "Bir de biz konuşalım öyle hemen vazgeçme" dediler. Şimdilik herşey yatıştı gibi ama bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz

Son düzenleme:
t
teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için canım
galiba abi kulaklarını çekti.

akılları başlarına gelirde seni rahat bırakırlar

canım bebişine inş. kortizonla tedavi demezler ve sana msjda söylediğim şeyi yap umarım faydasını göreceksin ben çok inanıyorum.

zaten badem yağlı bir banyo yağı kullanıyorum ama senin tavsiyenide deniycem çok teşekkür ederim
doğduğundan beri bi çözüm bulamadık bakalım hayırlısı

pisipisi sanada teşekkür ederim canım
senin için herşey düzeliyor gibi inşallah
nişanlının hatasını farketmesi de iyi bişey

naz sanada tekrar geçmiş olsun
bu kadar gün ateşi niye düşmedi ki
allah güç versin yavruna

Son düzenleme:
pisipisi hadi bakalım en azından hatasını anladığını biliyorsun senin açından hayırlısı olsun diyelim :))

valla kızlar ben bu aileden ümidimi kestim... açıkçası şunu hissettim... resmen benim eşim en küçük oğlan diye anneyi ona kakalamış herkes sözde annesini çok seviyor ve görmeden edemiyor ama kimse anne gel benim evimde kal 2-3 ay bizde kal diyen yok...
şaşırdım açıkçası bu nasıl düşünce bu nasıl yaşayış..
nasılsa ben küçüğüm herşeyi kabul ederim ya ohhh kakala anneyi bana siz keyfi sefa yapın anneyi canı görmek isteyince koşa koşa buraya bitin.. zaten bu şartlarda barışsak bile ben daha fazla tahammul edememki..
insan olan anlar ama bunlarda insan ruhundan eser yok... nasıl anlasınlar.
öyle annemi seviyorum demekle olmuyor işte benimde annem var benimde erkek kardeşim var ben anneme neden şimdiden diyorum aman sakın anne geçinemeyiz bile deseler bırak kendi ayakları üstünde dursunlar yanyana hem siz mutsuz olursunuz hem onlar.. sakın birlikte oturmayın diyorum..
çünkü bizde insanlık var düşünce var..
ben bir yorum getiremiyorum resmen eşimin ailesinden hepten soğudum..
bir en büyük abla siz ayrı eve çıkmadan sen kendi evim deyip huzur bulamazsın burda birlikte olmaya iyi dayanıyorsun demişti.. herkeste o ablaya zaten deli gözüyle bakar meğer ailede ki en akıllı o olduğundan aileye fazla sivri geliyormuş şimdi anladım..

zaten badem yağlı bir banyo yağı kullanıyorum ama senin tavsiyenide deniycem çok teşekkür ederim
doğduğundan beri bi çözüm bulamadık bakalım hayırlısı

canım gliserinli formülü dene lütfen. faydasını mutlaka göreceksin, yürekten inanıyorum çünkü ben de aynı senin bebiş gibiydim. fazla hassas ve alerjik bir bünyeye sahibim malesef

canım ne diyeyim.. eşini kurban ediyorlar.. evliliğini kurban ediyorlar... rabbim onları bildiği gibi yapsın sana da mutlu olacağın bir çözzümü tez vakitte getirsin inş.

canım gliserinli formülü dene lütfen. faydasını mutlaka göreceksin, yürekten inanıyorum çünkü ben de aynı senin bebiş gibiydim. fazla hassas ve alerjik bir bünyeye sahibim malesef

kullanıcam muhakkak neler denedim dünya paralar verip kremler nemlendiriciler
bide bunu deniyelim aklıma yattı gliserin

zaten böyle alilelerde sorumluluk birinin üstüne atılır
sonrada anne uzaktan uzağa çok sevilir
bana uzak allaha yakın misali
Allah yardımcın olsun yakın zamanda doğruyu bulurlar umarım

hepsini allaha havale ediyorum..
hani beddua etmeyim diyorum beddua etmiş gibi olmasın ama umarım o kör gözleri ve kalpleri çok geç olmadan açılır..
hani kendi evim olsun annesi hasta olsa yine bakarım asla öyle bakmayım demem ama kendi düzenim olsun böyle enayi yerine konularak ve evde 2. sınıf insan muamelesi yapılarak değil.. benim evimde benim şarlarımla benim düzenimle..
hani onlara göre ben hiç birşeyi haketmiyorum ya bende onlara hakkımı helal etmeyeceğim sırf bu sebep yüzünden kocaaaaaman olan sevgimizi silip bitirdiğimiz için...
hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim beni böyle kullandıkları için..
hiçbir zaman hakkımı helal etmeyeceğim dalaverenin daniskasını çeviripte birde bana iyi insan nasihatleri vermeye çalışıp benim iyiliğimi hor gördükleri için...
hani derler ya cennnete gidip gitmeyeceğini kimse bilemez.. ama bakıyorum ki maşalah eşimin maailesi cennetlik olduğuna kaniler bir ben yapamadım diye cehennemliğim ne deyim allah ıslah etsin onları.. onlarında çocukları var... kocaaaamannnn inançları var ama miniciiiik vicdanları yok ki göremiyorlar gerçekleri yada görmüyorlar bilerek...
ne yapalım yani sevemedik annesiyle birbirimizi ama kötü mü davrandım aslaa...
istemiyorum evime absisin her gün gelmesni yanlışmı düşünüyorum asla.. ama onlara sorsanız bir numaralı hatalı benim kesin benim yüzümden bitmiştir bu evlilik...

resmen gecenin bu saatinde zombiye döndüm uykum yok bir gram uyku girmiyor gözüme çünkü biliyorum yarın sabah abisi gelecek ve benim kabusum başlayacak... yarın nereye kaçacağım...
kahretsin hepsini ya... hepsinden nefret ettim...

canım benim kıyamam ben sana ya...
hayatım kocan ne yapıyor sen böyle ortalarda gezinirken?
en küçük olmanın dezavantajını yaşıyorsunuz işte ama ben yine de büyük abiden umutluyum ne yalan söyleyeyim.
Uyku için de dr gidip ilaç kullansan gerçekten hiç normal değil yani

tşk ederim canım..
cOK zOrlandı yavrum..
amin canım

Sana sabırlar diliyorum canım..
işin gercekten zor..
Bakalım eşin herhangi bir adımda bulunacak mı?
Sonucta bişeyler yapmaya calısır, evliliği söz konusu..
Herseyin hayırlısı olsun hakkında..

Bizim içinde..
dün doktorumuzu aradık..
bir ilaç ismi verdi, getirtirdik..
İÇİrir içirmez etkisini gösterdi..
ateşimiz düştü hemen..
allahıma şükürler olsun kendine geldi..

Dükkanda da tadilat var..
cok giremem..
öpt hepinizi

Canım ya hiç hakları yok seni bu denli üzmeye ama..ah bir kocan artık görebilse yasadıklarını..nedn mutsuz oldugunuzu..bu kadar mı zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…