çok geçmiş olsun..
bütün minikler hastamı noluyor bu yavrucaklara...
bende nişan fotolarını heyecanla bekliyorum..
pisipisi yi gören oldumu nişanlısı ile araları ne oldu ??
valla bende anlamıyorum artık... şimdi hazırlandım çıkıcaktım kütüphaneye gideceğim dedim bekle bende dışarı çıkıcam beraber gideriz dedi bekliyorum bakalım keyfi ne zaman gelirse dışarı gidicez..
ama ben onu dışarda ekerim zaten sinirliyim birde etrafımda onunla uğraşamam
canım dediğim gibi ben hep ibufen ve calpolü dönüşümlü kullandım. minoset ile ilgili bilgim yok.
peki bu kadar düşmeyen bir ateşe neden antibiyotik başlanmadı? demek ki bir yerlerde enfeksiyon var.
novalgin damlayı sordun mu canım dr a.
vallahi benim can simidim o , sen de sor bir istersen...
dualarımız miniğimizle...
çok geçmiş olsun..
bütün minikler hastamı noluyor bu yavrucaklara...
bende nişan fotolarını heyecanla bekliyorum..
pisipisi yi gören oldumu nişanlısı ile araları ne oldu ??
valla bende anlamıyorum artık... şimdi hazırlandım çıkıcaktım kütüphaneye gideceğim dedim bekle bende dışarı çıkıcam beraber gideriz dedi bekliyorum bakalım keyfi ne zaman gelirse dışarı gidicez..
ama ben onu dışarda ekerim zaten sinirliyim birde etrafımda onunla uğraşamam
benim kızım 3, oğlum 10 yaşında
kızımın kuruluk egzaması var canım heryeri kuruyup yara oluyor
birsürü krem veriyolar kullanıyoruz ama sonuç 0
bide alerji problemimiz var besin alerjisi bakalım öğleden sonrada alerji polikiliniğine sevk edecekler
biraz da orda uğraşacağız galiba, hayırlısı bakalım
bak canım.
eşin gerçekten arada kaldı.
maddi olanaksızlıklarının sonucunu yaşıyor
bir erkek olarak bunu dile getiremediği için de
annemdir beraber oturucam. ben onun oğluyum onun bana ihtiyacı var diyor
anlatabildim mi?
biraz sabır et.
tavrını değiştirme
bence bu işin sonu düzlüğe çıkıcak hayırlısıyla...
güldürdün beni canım:)) benimde aklım sizdeydi hep..ama cok yogunum..
Tşk canım bilgilerin için benim kızım cok ateşlenmez bu kıs ilk defa ateşlendi..
normalde burnu aksa direk doktora hiç bekletmeden..
ilcım vardı diye kullandım ama sonuc ateş oldu..
ve 3 gündür düşüremiyoruz(
bir an heveslendim bende canım..
ama sonuc aynı olmus ta eşinde ilerleme var bence en azından..
adım atmaya baslamıs sana..,inş sonucu cok güzel olacak ben inanıyorum
Kesinlkle bu yoruma katılıyorum..
İnş canım
Bize gelince..
Nişan cok cok gzel geçti..
herkesin gözü bendeydi diyebilirim..
fır döndüm sahnede:))
kızımın hasta olması dısında mğkemmel bir geceydi..
Fotoları yarın ie gidince pc ye atarım..cok cekilemedik ama oynamaktan:)
Tuana ya gelince
Sürekli ateşi cıkıyor..
uyumuyoruz kac gecedir bende eşimde..
En son bugün tekrar doktora alcam dedim..
hastaneye yatırma ihtimali korkuttu beni
Evde kaldık kızımla ama şimdide ateş hi düşmüyor ilac verdiğim halde 38.5
Dönüşümlü veriyorum minoset ile iburaminii..
ama fayda etmiyor artık
doktoru aradık..
calpol alın kullanın 3 defa eteş düşmezse getirin dedi
eczacı getircek eve birazdan onu bekliyorum..
ne olur düşsün ateşi mahfoldu kuzum anne ben hastayım diyor
doktora sölyle bana iğne yapmasın diyor..
içimi acıtıyor resmen..
ne olur iyileşsin ne olur alahım
Kabus gibi bir finalin ardından yine aranızdayım kızlar. Bana yer açın bakim
Çok geçmiş olsun canım. Umarım hemen sağlığına kavuşur
Puncshe canım ben de Ala gibi düşünüyorum. Biraz sabırla herşey, en azında burdan öyle gözüküyor. Hayırlısı olur inşaallah.
Nazcım sana da çok geçmiş olsun. Prensesinin sağlık durumunu veeeee nişan fotolarını bekliyoruz.
Bize gelinceee... Cumartesi akşamı herkesin içinde konuşamadık ama daha sonra bizimkileri eve bıraktık, kahve içmek için ikimiz bir yerlere gittik. Herkes sakin sakin anlattı sıkıntısını. Pişman gibi gözüküyor. Açık açık özür dilemedi ama belli ki çok üzgün. Umarım bundan sonra sıkıntı yaşamayız. Öyle çok ihtiyacım var ki huzura... Artık benim de mutluluğu yakalama zamanım gelmedi mi? Çoook uzun yıllardır birçok akranımın yaşamadığı (iyi ki de yaşamadığı) türlü türlü sağlık ve ailevi sorunlara göğüs gerdim. Evet tüm bunlar beni daha olgun, daha anlayışlı yaptı ama diğer yandan da daha yorgun bir hale geldim. Huzur istiyorum ben yaaaa
teşekkür ederim canım..
iNŞ CANIM hersey yoluna girmiş cok şükür..
Peki ailecek ne konusuldu..
Olumlu mu düşünüyor herkes..
Hersey gönlünce olsun inş
hytdnze canım çok geçmiş olsun(
valla ALA cım çözmek için uğraştım ama pek bişey anlamadım şimdi sabah kahvaltıya gitti akşam saat yemeğinide orda yedi neyse eşimin bir halasıda ordaymış.. neyse sanki toplu kahvaltıda biz çağrılmamışız gibi düşündüm önce öyle yapmazlardı herhalde kendileri utanırlardı yok toplu kahvaltı değildi sonrada oğlu onları sohbete bırakmış akşam sohbetleri varmış.. saat 11 buçukta eve geldi..
o saatten sonrada konuşmadan uyudu zaten..
yalnız sabah kahvaltıya oğlu gelmedi..
eşim sofrada abim niye gelmedi falan dedi ( oda şaşırdı herhalde yokluğuna) anneside gelmek isterse gelir onu telefonla davet edecek değilim ya dedi şaşırdım yani hayret.. kırk telefon açıp kahvaltıya çağıran kadın bunu dedi...
bu arada 2. gelişme de şu yönde
ben büyük abiyle konuşmuştum hatırlarsanız telefonda..
ondan bir gün sonra hemen eşimi aradı abisi önce normal sıradan sohbet etti.. hiçbişey söylemedi
bir gün sonra yine aradı ve bu defa boşanma hakkında konuştular... kızdı falan herhalde abisi eşimde acı çekecek olan benim falan gibi bişeyler söyledi ama gersini pek duyamadım..
tlf görüşmesi bittikten sonra bana gelipde senmi konuştun diye kızmadığına göre abisi benle konuştuğunu söylemedi demektir... yalnız işin ilginci telefondan sonra eşim böyle biraz değişti gibi işin ciddiyetini daha çok kavradı sanki bana gelip bişey istiyormusun markete gideceğim vs ısrarla soruyor falan..
sonra mrketten geldi bugün hiç konuşmayalım tartışmayalım nolur birbirimizin canını sıkmayalım dedi..
bende iyi olur canımı sıkmazsan ben zaten seninle kaç zamandır konuşmuyorum sen kendine dikkat et yeter dedim...
sonrada bu lafı dediğine pişman olmuş gibi.. zırt pırt çay içermisin..
çekirdek aldım niye yemiyosun falan diye yine kendi dolaştı ortalarda..
neyse son durumlar bunlar işte ortanca abiyle de br konuşma yapabilirsem denk düşürüp süper olacak ama sanki gerek kalmayacak gibi..
sanırım tahsin abi ortancayla konuşmuş olabilir kahvaltıya gelmediyse.. belki kızmıştır hergün hergün gitme bunaltıyon falan demiştir belki bilemiyorum..
ahh ahh eşimin telefon konuşmasını duysaydım neye kızdığını daha iyi anlayacaktım...
ALA sizde en kısa zamanda çözersiniz inşallah...
hani kızlar nerede herkes gelişmeleri anlatsın hadi bakalım merak ediyoruz burda
canım bebişine inş. kortizonla tedavi demezler ve sana msjda söylediğim şeyi yap umarım faydasını göreceksin ben çok inanıyorum.
zaten badem yağlı bir banyo yağı kullanıyorum ama senin tavsiyenide deniycem çok teşekkür ederim
doğduğundan beri bi çözüm bulamadık bakalım hayırlısı
pisipisi hadi bakalım en azından hatasını anladığını biliyorsun senin açından hayırlısı olsun diyelim :))
valla kızlar ben bu aileden ümidimi kestim... açıkçası şunu hissettim... resmen benim eşim en küçük oğlan diye anneyi ona kakalamış herkes sözde annesini çok seviyor ve görmeden edemiyor ama kimse anne gel benim evimde kal 2-3 ay bizde kal diyen yok...
şaşırdım açıkçası bu nasıl düşünce bu nasıl yaşayış..
nasılsa ben küçüğüm herşeyi kabul ederim ya ohhh kakala anneyi bana siz keyfi sefa yapın anneyi canı görmek isteyince koşa koşa buraya bitin.. zaten bu şartlarda barışsak bile ben daha fazla tahammul edememki..
insan olan anlar ama bunlarda insan ruhundan eser yok... nasıl anlasınlar.
öyle annemi seviyorum demekle olmuyor işte benimde annem var benimde erkek kardeşim var ben anneme neden şimdiden diyorum aman sakın anne geçinemeyiz bile deseler bırak kendi ayakları üstünde dursunlar yanyana hem siz mutsuz olursunuz hem onlar.. sakın birlikte oturmayın diyorum..
çünkü bizde insanlık var düşünce var..
ben bir yorum getiremiyorum resmen eşimin ailesinden hepten soğudum..
bir en büyük abla siz ayrı eve çıkmadan sen kendi evim deyip huzur bulamazsın burda birlikte olmaya iyi dayanıyorsun demişti.. herkeste o ablaya zaten deli gözüyle bakar meğer ailede ki en akıllı o olduğundanaileye fazla sivri geliyormuş şimdi anladım..
canım ne diyeyim.. eşini kurban ediyorlar.. evliliğini kurban ediyorlar... rabbim onları bildiği gibi yapsın sana da mutlu olacağın bir çözzümü tez vakitte getirsin inş.
canım gliserinli formülü dene lütfen. faydasını mutlaka göreceksin, yürekten inanıyorum çünkü ben de aynı senin bebiş gibiydim. fazla hassas ve alerjik bir bünyeye sahibim malesef
pisipisi hadi bakalım en azından hatasını anladığını biliyorsun senin açından hayırlısı olsun diyelim :))
valla kızlar ben bu aileden ümidimi kestim... açıkçası şunu hissettim... resmen benim eşim en küçük oğlan diye anneyi ona kakalamış herkes sözde annesini çok seviyor ve görmeden edemiyor ama kimse anne gel benim evimde kal 2-3 ay bizde kal diyen yok...
nasılsa ben küçüğüm herşeyi kabul ederim ya ohhh kakala anneyi bana siz keyfi sefa yapın anneyi canı görmek isteyince koşa koşa buraya bitin.. zaten bu şartlarda barışsak bile ben daha fazla tahammul edememki..
öyle annemi seviyorum demekle olmuyor işte benimde annem var benimde erkek kardeşim var ben anneme neden şimdiden diyorum aman sakın anne geçinemeyiz bile deseler bırak kendi ayakları üstünde dursunlar yanyana hem siz mutsuz olursunuz hem onlar.. sakın birlikte oturmayın diyorum..
bir en büyük abla siz ayrı eve çıkmadan sen kendi evim deyip huzur bulamazsın burda birlikte olmaya iyi dayanıyorsun demişti.. herkeste o ablaya zaten deli gözüyle bakar meğer ailede ki en akıllı o olduğundanaileye fazla sivri geliyormuş şimdi anladım..
resmen gecenin bu saatinde zombiye döndüm uykum yok bir gram uyku girmiyor gözüme çünkü biliyorum yarın sabah abisi gelecek ve benim kabusum başlayacak... yarın nereye kaçacağım...
kahretsin hepsini ya... hepsinden nefret ettim...
pisipisi sanada teşekkür ederim canım
senin için herşey düzeliyor gibi inşallah
nişanlının hatasını farketmesi de iyi bişey
naz sanada tekrar geçmiş olsun
bu kadar gün ateşi niye düşmedi ki
allah güç versin yavruna
resmen gecenin bu saatinde zombiye döndüm uykum yok bir gram uyku girmiyor gözüme çünkü biliyorum yarın sabah abisi gelecek ve benim kabusum başlayacak... yarın nereye kaçacağım...
kahretsin hepsini ya... hepsinden nefret ettim...