doktor ne dedi canım yani uyu desem şimdi kötü mü ederim bilemedim uyuma desem çok yorgunum diyorsun en iyisi ilacını içir ve dediğin gibi 1 saatte bir bakarsın ama keşke çağırabileceğin bi akraban olsa bu gece anlatsan durumuda sana yardımcı olabilse birisi...
evet diğer konuda da haklısın önceden böyle değildi işte şaşkınlıktan küçük dilim tutuldu resmen bunu sindiremiyorum içime daha önce 5-6 ay sabret çıkıcaz diyen adam birden çark edince bend aha beter çıldırdım.. anlam veremiyorum..
o yüzdende ben konuşmaya çalıştıkça zannettiki tutuştu etekler hereşyi kabul edecek dedi.. ama yok kabul etmiycemm.. madem tutamayacak vermeseydi ozaman sözünü
6 ay öncesinde bilmiyormuydu annesinden ayrılmayacağını ne hakkı vardı benim hayatımdan çalmaya ozaman söyleseydi belki gitmişken ankaraya tatile dönmezdim geri benim için daha zor olmazdı..
şimdi dediğim gibi onunla konuşmuyorum onun etekleri tutuşsun tutuşmuyorsada zaten bitsin..
son şansım olan abileri ile konuşma işini yapacağım büyükle konuştum.. anlayan anlar annesiyle yaşamak istemediğimi küçük gelinim diye bir benim boynumun borcumu annelerine bakmak çok biliyorlarsa dönüşümlü bakalım..
ama yok ben safım ya beni kullansınlar böyle..
ortancaylada konuşuyim bir ozaman çizilecek yol şimdilik hrşey arafta..
evet yataklarımızı ayırdık daha doğrusu beyimiz ayırmak istemedi de ben ayırdım aynı yatağı paylşmak istemiyorum dedim yalancı bir insanla dedim.. koydum tavrımı
attım öbür odaya ne hali varsa görsün..
5 gündür yemek falanda yapmadım.. hazır birşeyler ısmarladı hiçte utanmadan oturdum yedim valla
bişeycik demedi..
niye yapmıyorsun bilmem ne dediğinde
biricik anacığın gelir yapar sana güzel elceğizlerimi senin için yoramam dedim..