doktor ne dedi canım yani uyu desem şimdi kötü mü ederim bilemedim uyuma desem çok yorgunum diyorsun en iyisi ilacını içir ve dediğin gibi 1 saatte bir bakarsın ama keşke çağırabileceğin bi akraban olsa bu gece anlatsan durumuda sana yardımcı olabilse birisi...
evet diğer konuda da haklısın önceden böyle değildi işte şaşkınlıktan küçük dilim tutuldu resmen bunu sindiremiyorum içime daha önce 5-6 ay sabret çıkıcaz diyen adam birden çark edince bend aha beter çıldırdım.. anlam veremiyorum..
o yüzdende ben konuşmaya çalıştıkça zannettiki tutuştu etekler hereşyi kabul edecek dedi.. ama yok kabul etmiycemm.. madem tutamayacak vermeseydi ozaman sözünü
6 ay öncesinde bilmiyormuydu annesinden ayrılmayacağını ne hakkı vardı benim hayatımdan çalmaya ozaman söyleseydi belki gitmişken ankaraya tatile dönmezdim geri benim için daha zor olmazdı..
şimdi dediğim gibi onunla konuşmuyorum onun etekleri tutuşsun tutuşmuyorsada zaten bitsin..
son şansım olan abileri ile konuşma işini yapacağım büyükle konuştum.. anlayan anlar annesiyle yaşamak istemediğimi küçük gelinim diye bir benim boynumun borcumu annelerine bakmak çok biliyorlarsa dönüşümlü bakalım..
ama yok ben safım ya beni kullansınlar böyle..
ortancaylada konuşuyim bir ozaman çizilecek yol şimdilik hrşey arafta..
evet yataklarımızı ayırdık daha doğrusu beyimiz ayırmak istemedi de ben ayırdım aynı yatağı paylşmak istemiyorum dedim yalancı bir insanla dedim.. koydum tavrımı
attım öbür odaya ne hali varsa görsün..
5 gündür yemek falanda yapmadım.. hazır birşeyler ısmarladı hiçte utanmadan oturdum yedim valla
bişeycik demedi..
niye yapmıyorsun bilmem ne dediğinde
biricik anacığın gelir yapar sana güzel elceğizlerimi senin için yoramam dedim..
çokk gecmıs olsn canım ınsallh ıyılesır bıran önce..
Naz canım çok geçmiş olsun yarın haber et bize çocuğun hakkında rapor ver öyle git nişana, meraklandırma beni.
Puncshe valla pek güzel yapmışsın, pek güzel demişsin. Ooohh ye afiyet bal şeker olsun, eşin de lafı yemiş bir güzel. İçimin yağları erimedi desem yalan olur. Ama işte diğer yandan da üzülüyorum. Keşke aşklar hiç bitmese ve sonsuza kadar mutlu yaşasak... Olmuyor mu ki öyle... Off efkarlandım bak şimdi...
Pisim buralardayım canım ama işler çok yoğun okuyup çıkabiliyorum aralarda sadece...
Sen neler yaptın, nişanlın cephesinden bir gelişme var mı?
Naz canım kızın nasıl oldu, inşallah düşmüştür ateşi kuzunun...
Punchshe Allah yardımcın olsun arkadaşım...
İnşallah bu iş kalbinize göre sonuçlanır...
Hakkınızdan hayırlısı ile şöyle yuvanızda başbaşa olursunuz...
Bana gelince...
Zaman nasıl geçiyor bilmiyorum...
Bi bakıyorum akşam bi bakıyorum sabah...
Günler birbirini kovalıyor, nereye yetişiyorsak, ömür tüketiyoruz işte...
Bir kadın, hadi gel artık...
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim Nazcım. Nişan detaylarını mümkünde fotoğrafla beraber istiyoruz canım.
Puncshe ortanca abiyle konuşunca bize anlat. Adam her daim evde nasılsa, canın ne zaman isterse konuşursun.
Aydasu maalesef henüz net birşey yok. Mesaj atıyor, arıyor, sürekli beni özlediğinden bahsediyor ama daha yüzyüze görüşmedik bugün ailecek bir işimiz var o da gelecek. Detaylıca anlatırım neler olduğunu.
Senin ne telaşın var bakayım? Nerelere ne koşturuyorsun?
Pisi...
Zamanla canım birden zor oluyor demek ki...
Yüzyüze görüşünce eminim daha farklı olur herşey...
Ben nereye koşturduğumu bi bilsem
İşler yoğun o kadar...
Naz doğru söylüyorsun bi şekilde ayak uydurup devam ediyoruz...
Bu arada dün sizin mutlu aile tablonuzu gördüm çok biyendim
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim Nazcım. Nişan detaylarını mümkünde fotoğrafla beraber istiyoruz canım.
Puncshe ortanca abiyle konuşunca bize anlat. Adam her daim evde nasılsa, canın ne zaman isterse konuşursun.
Aydasu maalesef henüz net birşey yok. Mesaj atıyor, arıyor, sürekli beni özlediğinden bahsediyor ama daha yüzyüze görüşmedik bugün ailecek bir işimiz var o da gelecek. Detaylıca anlatırım neler olduğunu.
Senin ne telaşın var bakayım? Nerelere ne koşturuyorsun?
Pisi...
Zamanla canım birden zor oluyor demek ki...
Yüzyüze görüşünce eminim daha farklı olur herşey...
Ben nereye koşturduğumu bi bilsem
İşler yoğun o kadar...
tşk ederim canım..inş neşeli güzel pozlarımız olur canım..zevkle paylasacam inş
aydasuya katılıyorum yüzyüze olunca hersey düzelir canım..aradaki sogukluk kalkar bence..
günaydın hanımlar
herkese allah kolaylık versin
nasılsınızzzzz bugün
naz geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur kızın
pisipisi inşallah istediğin gibi olur herşey
Oooo Ala hanımlar da teşrif etmişler
yok canım daha konuşamadm daha yüzyüze de gelemedik haftasonu ya eşi evde herhalde ondan gelmedi daha..
yalnız bana ilginç gelen birşey oldu çok sıradan birşey de olabilir..
normalda pazar kahvaltısına çağırmak ailelerinde bir adettir yani müsait olanlar pazar kahvaltısına çağırır akrabaları güzel eğlenceli bir kahvaltı olur...
bizim evdede sadece annesi olmadığından biz hep beraber giderdik..
bu sabah abisi
sadece anneyi kahvaltıya çağırmış şaşırdım...
küçük oğlu babanneyi istemiş ondan almaya gelmişler ama yani şaşırdım genelde çocuk öyle bişey hiç yapmaz...
hani kalabalık bir kahvaltı olsa mutlaka bizide çağırırlardı ayırmazlardı..
bir iş var sanki bu işin içinde ama
kendi kendime de kurmuş olmamak için saçmalama diye geçiştiriyorum..
onun dışında herşey sıradan öyle geçip gidiyor..
kızlaaar siz nasılsınız ??
kimsecikler girmez oldu buraya.. bende dertlerimle çok sıkmamak için pek gelmiyorum bi ilerleme olursa onu yazıp gidiyorum diğer herkes nerdee???
Valla canım ben de olsam ben de işgillenirdim. Gerçi ben en ufak şeyi kafamda kurar kurar kendimi harap ederim. Haaa kurduğum şeyler çıkar, o ayrı
işte kafamda kurup saçma pembe hayallere de dalmak istemiyorum :)) sonra hayallerim başıma yıkıyor..
inşallah benim düşündüğüm gibi anneyle konşmaya çağırmıştır ben konuşmaya gerek kalmadan bir çıkar yol bulurlar banada süpriiiiiz derler
yahani şunuda düşünmüyor değilim pazar günü eşide orda konuşulcaksa ozaman aile konuşması falan yapılyordur yoksa hafta içini bekler karısı yokken konuşurdu değil mi??
neyse daha fazla kurmayım nasılsa öğrenirim ne konuştuklarını öğrenmesemde gidişattan durumu öğrenirim değil mi ya..
hayırlısı olsun ne deyim
yok canım daha konuşamadm daha yüzyüze de gelemedik haftasonu ya eşi evde herhalde ondan gelmedi daha..
yalnız bana ilginç gelen birşey oldu çok sıradan birşey de olabilir..
normalda pazar kahvaltısına çağırmak ailelerinde bir adettir yani müsait olanlar pazar kahvaltısına çağırır akrabaları güzel eğlenceli bir kahvaltı olur...
bizim evdede sadece annesi olmadığından biz hep beraber giderdik..
bu sabah abisi
sadece anneyi kahvaltıya çağırmış şaşırdım...
küçük oğlu babanneyi istemiş ondan almaya gelmişler ama yani şaşırdım genelde çocuk öyle bişey hiç yapmaz...
hani kalabalık bir kahvaltı olsa mutlaka bizide çağırırlardı ayırmazlardı..
bir iş var sanki bu işin içinde ama
kendi kendime de kurmuş olmamak için saçmalama diye geçiştiriyorum..
onun dışında herşey sıradan öyle geçip gidiyor..
kızlaaar siz nasılsınız ??
kimsecikler girmez oldu buraya.. bende dertlerimle çok sıkmamak için pek gelmiyorum bi ilerleme olursa onu yazıp gidiyorum diğer herkes nerdee???