Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Naz canım çok geçmiş olsun yarın haber et bize çocuğun hakkında rapor ver öyle git nişana, meraklandırma beni.

Puncshe valla pek güzel yapmışsın, pek güzel demişsin. Ooohh ye afiyet bal şeker olsun, eşin de lafı yemiş bir güzel. İçimin yağları erimedi desem yalan olur. Ama işte diğer yandan da üzülüyorum. Keşke aşklar hiç bitmese ve sonsuza kadar mutlu yaşasak... Olmuyor mu ki öyle... Off efkarlandım bak şimdi...

Pisim buralardayım canım ama işler çok yoğun okuyup çıkabiliyorum aralarda sadece...
Sen neler yaptın, nişanlın cephesinden bir gelişme var mı?

Naz canım kızın nasıl oldu, inşallah düşmüştür ateşi kuzunun...

Punchshe Allah yardımcın olsun arkadaşım...
İnşallah bu iş kalbinize göre sonuçlanır...
Hakkınızdan hayırlısı ile şöyle yuvanızda başbaşa olursunuz...

Bana gelince...
Zaman nasıl geçiyor bilmiyorum...
Bi bakıyorum akşam bi bakıyorum sabah...
Günler birbirini kovalıyor, nereye yetişiyorsak, ömür tüketiyoruz işte...

Bir kadın, hadi gel artık...

Ya doktor ilacını dönüşümlü ver dedi..ben günde 3 defa veriyordum..
ilacı verdikten tam 4 saat sonra ilacın etkisi geçiyor tekrar cıkıyor yüksek ateş..
4 saatte bir ilacı vermeye basladım..alarmı ayarladım iyiki de ayarlamısım

senin içinse bence gayet güzel yapıyorsun..bak cıtını cıkaramıyor..görsün bakalım..Hem benim en cok kızdıgım noktada anamdan ayrılamam demesi..ne diye evlenmişki anasından ayrılamıyorsa..bir hal caresini bulur isterse..niye bekarken hep anasının dizinin dibindemiymiş ki!!!ayy sinirlendim ya..inş güzel sonuclanır canım dularım seninle bunu bil

çokk gecmıs olsn canım ınsallh ıyılesır bıran önce..

inş canım mahfoldu kuzum(

Canım olur mu tabi bilgi vermek için bile olsa gelirim..
Dün dediğim gibi alarmı 2 saate bir ayarlaım sürekli kalktım ateşine baktım..4 saate bir ilacını verdim..dün pek uyudugum söylenemez..aklım hep ondaydı elim hep basında..ateşi cıkmadan ilacı verdim ki acı cekmesin..kıvranmasın..allaha şükürler olsun izin vermedim ateşin cıkmasına..ama biliyorum ki 4 saatte bir vermesem cıkcak gene ateş..iyilşmedi..çünkü dün gece bir ara baktım ateş yükseliyordu hemen ilacını verdim..öyle işte((

Şuanda ilacını etkisinde iyi canım..umarım cıkmaz artık..

Hayat gercekten cok hızlı akıp geçiyor..
basım dönüyor bazen bu hızlı yasantıdan..
hersey biranda olup bitiveriyor..ve hemen ayak uyduruyoruz mecburen

Hepinize günaydınlar dilerim..

Son düzenleme:
Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim Nazcım. Nişan detaylarını mümkünde fotoğrafla beraber istiyoruz canım.

Puncshe ortanca abiyle konuşunca bize anlat. Adam her daim evde nasılsa, canın ne zaman isterse konuşursun.

Aydasu maalesef henüz net birşey yok. Mesaj atıyor, arıyor, sürekli beni özlediğinden bahsediyor ama daha yüzyüze görüşmedik bugün ailecek bir işimiz var o da gelecek. Detaylıca anlatırım neler olduğunu.
Senin ne telaşın var bakayım? Nerelere ne koşturuyorsun?

Pisi...
Zamanla canım birden zor oluyor demek ki...
Yüzyüze görüşünce eminim daha farklı olur herşey...

Ben nereye koşturduğumu bi bilsem
İşler yoğun o kadar...

Naz doğru söylüyorsun bi şekilde ayak uydurup devam ediyoruz...
Bu arada dün sizin mutlu aile tablonuzu gördüm çok biyendim

tşk ederim canım..inş neşeli güzel pozlarımız olur canım..zevkle paylasacam inş
aydasuya katılıyorum yüzyüze olunca hersey düzelir canım..aradaki sogukluk kalkar bence..

Albümdemi canım?
cok tşk ederim beğenmene cok sevindim

günaydın hanımlar
herkese allah kolaylık versin
nasılsınızzzzz bugün
naz geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur kızın
pisipisi inşallah istediğin gibi olur herşey

Pisi...
Zamanla canım birden zor oluyor demek ki...
Yüzyüze görüşünce eminim daha farklı olur herşey...

Ben nereye koşturduğumu bi bilsem
İşler yoğun o kadar...

Zaten benimle başbaşa kalmak istediğini söylüyor ama işte bugün mümkün değil başbaşa kalmamız, kalabalık bir yere gideceğiz akşam. Dönünce anlatırım artık yüzyüze farklı mı olmuş yoksa rezil mi olmuş hep beraber kritiğini yaparız. Canım senin koşuşturmalarında da Allah yardımcın olsun

tşk ederim canım..inş neşeli güzel pozlarımız olur canım..zevkle paylasacam inş
aydasuya katılıyorum yüzyüze olunca hersey düzelir canım..aradaki sogukluk kalkar bence..

İnşallah beni ikna eder de ben de aramızdaki bu mesafeleri kaldırmaya karar veririm. Valla sıkıyorsa paylaşma. Sana karşı bir kampanya başlatırım burda aklın durun Hadi bakalım iyi eğlenceler. Bebişin sağlık durumunu da bizimle paylaşırsın canım.

günaydın hanımlar
herkese allah kolaylık versin
nasılsınızzzzz bugün
naz geçmiş olsun umarım biran önce sağlığına kavuşur kızın
pisipisi inşallah istediğin gibi olur herşey

İnşallah canım

nazcım çok geçmiş olsun kuzum.
benim kızım da 8 senedir her hastalığını ateşli geçirdi
üstelik inatçı ateş dedikleri türden.
gripte bile ateş 40 a fırlıyor ve düşmüyor.
ben ibufen ve calpolu dönüşümlü veriyordum 4 saatte bir.
aynı zamanda evde novalgin damlamız var
baktım o 4 saat içinde ateş çıktı ama ilaç saatine de daha varsa
4 damla novalgin veriyorum düşürüyor ateşi
sadece body ile tutuyorum o arada
donuyor bebeğim biliyorum ama biliyorsun ki mümkün mertebe ince giydirmek gerekiyor ateşli durumlarda
aranızda yattığı için zaten tetikte uyuyacağından ateşi çıktı
ğı an farkedersin zaten merak etme.
bir de benim eşim de kızına çok düşkün olduğu için
Allah var hep ikimiz beraber sabahlarız hastalıklarda.
ben ilacı getiririm o ılık kompres yapar vs.
umarım bir an önce geçer bitanem.

punchım bence bu çok büyük bir ilerleme.
bir yerden başladın işte içini dökmeye
o saygısız düşüncesi abiyle konuşurken de
bence içinden geldiği gibi enstantene konuş
kurma bişeyleri
saygı çerçevesinde bütün içini dök derdim
ne de olsa kaybedecek bir şeyin yok

Tünaydın kızlar. Amanın burası boş kalmış. Nerelerdesiniz yahu? Alacım eşinle mi vakit geçiriyorsun inşallah Aydasu bu ne yoğunluk güzelim buraları boş bıraktın iyice Puncshe konuşabildin mi abiyle? Nazcım hani fotoğraflar? Bebeğin nasıl oldu? Trlelli var mı bir gelişme?

yok canım daha konuşamadm daha yüzyüze de gelemedik haftasonu ya eşi evde herhalde ondan gelmedi daha..
yalnız bana ilginç gelen birşey oldu çok sıradan birşey de olabilir..
normalda pazar kahvaltısına çağırmak ailelerinde bir adettir yani müsait olanlar pazar kahvaltısına çağırır akrabaları güzel eğlenceli bir kahvaltı olur...
bizim evdede sadece annesi olmadığından biz hep beraber giderdik..
bu sabah abisi
sadece anneyi kahvaltıya çağırmış şaşırdım...
küçük oğlu babanneyi istemiş ondan almaya gelmişler ama yani şaşırdım genelde çocuk öyle bişey hiç yapmaz...
hani kalabalık bir kahvaltı olsa mutlaka bizide çağırırlardı ayırmazlardı..
bir iş var sanki bu işin içinde ama
kendi kendime de kurmuş olmamak için saçmalama diye geçiştiriyorum..

onun dışında herşey sıradan öyle geçip gidiyor..

kızlaaar siz nasılsınız ??
kimsecikler girmez oldu buraya.. bende dertlerimle çok sıkmamak için pek gelmiyorum bi ilerleme olursa onu yazıp gidiyorum diğer herkes nerdee???

Valla canım ben de olsam ben de işgillenirdim. Gerçi ben en ufak şeyi kafamda kurar kurar kendimi harap ederim. Haaa kurduğum şeyler çıkar, o ayrı

Valla canım ben de olsam ben de işgillenirdim. Gerçi ben en ufak şeyi kafamda kurar kurar kendimi harap ederim. Haaa kurduğum şeyler çıkar, o ayrı

işte kafamda kurup saçma pembe hayallere de dalmak istemiyorum :)) sonra hayallerim başıma yıkıyor..
inşallah benim düşündüğüm gibi anneyle konşmaya çağırmıştır ben konuşmaya gerek kalmadan bir çıkar yol bulurlar banada süpriiiiiz derler

yahani şunuda düşünmüyor değilim pazar günü eşide orda konuşulcaksa ozaman aile konuşması falan yapılyordur yoksa hafta içini bekler karısı yokken konuşurdu değil mi??

neyse daha fazla kurmayım nasılsa öğrenirim ne konuştuklarını öğrenmesemde gidişattan durumu öğrenirim değil mi ya..
hayırlısı olsun ne deyim

Gönlüne göre olsun inşaallah

canım konuyu anneye açmak ayrı ev fikri için tek oturur musun vs. diye sormak tartışmak için de olabilir. önce kendi aralarında ne olur ne olmaz'ı tartışıp sonra sana karşı o şekilde bir cvp verirler bence.
umarım hakkında hayırlısı olur inş. tez vakitte bu cvpsız soruların olduğu durumlardan kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…