Butun evlilikler cokmu guzel???

Vallahi canım sana birşey diyeyim mi akşam eşiyle bangır bangır kavga Edip dövüşen çift biliyorum ve 1 saat kadar sonra bir yerde canım kocacım,balim,hayatım gibi cümlelerle resim atam biliyorum...yani kavga bizde ediyoruz ama bunlar bildiğin hakaret,küfür Edip bunları yapınca ben artık inanmıyorum %90i yalan ve sahte
Gercekten insanlar bu kadar sahtekarmi oldu

Güzel evlilikler , anlayışlı erkekler elbette var... ama sorunsuz evlilik yok ki ufakta olsa herkeste var.

Bir erkek ile evliyseniz evliliğiniz sorunlu olabilir.

Bence kadınlar kadınlarla evlense sorun çözülür.

Şaka bi yana. Güzel evliliklerin çoğunda kadınlar aman ağzımızın tadı bozulmasın mantığıyla her şeye boyun eğiyor.

Iyi adamlar da var . Hiç şüphesiz. Ama bu demek değil ki evlilikleri sorunsuz.

Bazen kadınlar çekilmez oluyor.

Farkli yetişmiş 2 insanin aynı evin içinde hiç çatışmadan sükunetle geçinmesi zor.illaki çatışmalar olacaktır. Ve olmalidır.
Kadın kadınla evlense sonuç = :bicak:

normal de bizim evliliğimize de herkes ooooo süper falan diyor ama baya baya kavga ederiz biz.. yeri gelir evde çok bunalırız yeri gelir üst üste dışarı çıkarız..
imrenmek yerine evliliğiniz için bir şeyler yapın.
her şey parada değil, mesela bir kitaplık yapmak istiyordum, dışardan kasa bulduk, 5 tl ye boya aldık 1 günümüz eşimle onları yapmakla geçti. burada amaç zaten eşle birlikte vakit geçirmekti e oldu da.. siz de eşinizin ilgi ve alakasına göre bu tarz şeyler yapabilirsiniz
Ben bayılırım bu tarz şeyler yapmaya ama eşimle en ufak bir girişimde kıyamet kopar. Zaten ne gerek varla başlar baştan heves kırar, bir şeyden anlamaz ama bol bol karışır cinnet geçirtir. İlk evlendiğimizde ikeadan şifonyer almıştık, 15 dakika sonra evden kovdum gitmezsen şu tornavidayı karnına saplayacağım diye sizin ne güzelmiş :KK70:

Konu sahibi, hiç kimse çok mutlu değil. Önce kendi mutluluğunuzu düşünün sonra beraber mutluluğunuza odaklanın. Eşinizin sizi mutlu etmesini beklerseniz çok beklersiniz. Planları yapın, bana şunu al deyin, tatile beni şuralara götür deyin ki yapmasın. Düşünmeye üşenir erkek milleti.

Mutlu evlilikler var- niye olmasin?
100% pürüzsüz bir evlilik yok.
Önemli olan çiftlerin kriz yönetimi.
Bende evimde sorun yaşıyorum...sorun dediğim kavga değil. Kahvemizi alip bir sorun üzerine yoğunlaşiyoruz.
Amacimiz ayni= o sorunu çözmek.
Hakaret, ses yükseltmek yok.
Karşımdakinin eşim olduğunu unutmadan çözüm ariyorum...eşimde ayni davranışıni sergilediği icin kavga kiyamet olmuyor.

canım forumdaki yorumları okudum da bizde de durum aynı kavgamız ayda bir kez kesin olur. fix :KK70:
ama aşık olarak severek evlendik. bagır çağır kavga dövüş (tabi fiziksel şiddet asla yok.) olur 1 saat sonra kanepe de tv izlerken uyuyakalırız sarmaş dolaş. ben de kavga hiç etmeyelim hep süt liman olsun istiyordum ilk başlarda ama baktım olmuyo oluruna bıraktım. şimdi kavga edilcekse ediyoruz sonra hiç olmamış gibi gülüşüp espri yapıyoruz. bunlara takıp bütün ömrünü heba etme. çok ciddi sorunlar değillerse tabi.
benim bir küzenim var evli aynı zamanda evlendik sürekli paylaşır her yerde canım cicim diye. hatta eşinin instargramına girer onun adına da canım karım diye paylaşır.bizzat şahit oldum '' istemiyorum seni paylaşmak niye paylaşayım ki derdi. eşi foto çekerken gülerdi poz verirdi sonra somurturdu. hatta çocukları olacaktı bizzat yanımızda '' neyse bizi birbirimize bağlayan birşey olacak yoksa seninle ömür geçmez '' demişti.biz eşimle birbirimize baktık çok şaşırdık yani. kuzenim bir keresinde ''abla eşin seni ne çok seviyo olur olmadık gelip sarılıyo seni soruyo benimki yatakta bile sarılmaz illaki ben sarılcam'' demişti bir keresinde ben yine şok :110::110::110: evlerini görseniz lüx bmw arabaları var ama mutlu değiller. üzülüyorum yani ona bişe söylemek istemiyorum. canını sıkmaktan başka bir işe yaramaz diye ayrılmaz da söyledğimle kalırım.
kıscası sen asosyal diye sıkma aç bir film ve cips kola mısır vs. tadını çıkar. sen de arkadaslarında çık takıl.

Dogru insanla yapilan evlilik guzeldir
Anlastiginiz , iyi dost oldugunuz , sevdiginiz , saydiginiz , sevildiginiz , sayildiginiz tum evlilikler guzeldir
Neden benimki guzel degil diye soruyorsaniz cevabi cok basit , dogru adamla evlenmemissiniz demek ki

Bir erkek ile evliyseniz evliliğiniz sorunlu olabilir.

Bence kadınlar kadınlarla evlense sorun çözülür.

Şaka bi yana. Güzel evliliklerin çoğunda kadınlar aman ağzımızın tadı bozulmasın mantığıyla her şeye boyun eğiyor.

Iyi adamlar da var . Hiç şüphesiz. Ama bu demek değil ki evlilikleri sorunsuz.

Bazen kadınlar çekilmez oluyor.

Farkli yetişmiş 2 insanin aynı evin içinde hiç çatışmadan sükunetle geçinmesi zor.illaki çatışmalar olacaktır. Ve olmalidır.

Valla ben hicbir seye boyun egmiyorum neden egiyim 😂
Bence iki kadinin evliligi beter olur , ayni evde iki kadin , dusunmesi bile tuylerimi diken etti 😂

Sanirim buradaki sorun konu sahibinin esiyle anlasamamasi , yine basa sarip kamu spotunu girelim o zaman ; evlenmek icin evlenmeyin , iyice tanimadan evlenmeyin , degisir umuduyla evlenmeyin , sirf evlilik icin adamlarin kotu yada size uymayan huylarini gozardi etmeyin , kimse evlenince degismez , sadece sizin gozunuz kör olmustur evlenince acilir vs vs vs

Sanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Benim liseden bi ark vardı. Bunun facede resimler sevgi sözcükleri uçuşuyor birbirlerine karşı ama görseniz öyle böyle değil bende hatta heveslenip eşime anlattım eşim romantik değildir öyle evde sevgisini hareketleriyle belli eder ama ağzından seni seviyorum çıkmaz ben desem bende seni der ama birbirimizi çok seviyoruz iyi aile babası ailesine düşkün. Bu arkadaşları ben takip ediyordum sonra bişey oldu bir yıl içinde boşandılar. Başka Bi arkadaştan öğrendim ki kocası eve sarhoş gelirmiş çoğu zaman ve şiddette varmış bu bir yıl içinde tabii ben şok ağzım açık dinlemiştim. Boşandıktan sonra bu kez birbirlerine sosyal medyadan hakaretler başladı. Evet çok ilginç. Bu olaydan sonra sosyal medyadaki gösteriş sevgileri hiç inandırıcı gelmiyor

Sanki bnm disimdaki evlilikler cok guzel cok mutlu esleri cok anlayisli geziyorlar tozuyorlar ben yasayamadim ve imrenerek bkyrm ne olck bnm bu durumum.
Eğer birileri bir şryleri çok övüyorsa tam tersidir. Millete bakıp üzülmeyin. Herkes güzel görünmek için uğraşıyor. Sorun olarak gördüğünüz şeyleri düzeltmek için sizçaba sarfedin belki daha güzel olur.

Bazen gırtlağını sıkasım geliyo ne yalan söyliyim hatta en son dün akşam geldi o sıkma isteği🤣 ama severim gene kendisini aldık artık yapçek bişey yok 🤣

Çok şükür iyi anlaştığım bir eşim var. Arada küçük tartışmalar oluyor. Ama biz eşimle asla sosyal medyadan gösteri yapanlardan değiliz ona da çok şükür. Gerekte yok biz biliyoruz mutlu olduğumuzu ispatlamaya gerek yok.

X