- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.382
olun olun mütevazi olmak iyidirAz bile yazmisiz neyse biraz mutavazi olalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olun olun mütevazi olmak iyidirAz bile yazmisiz neyse biraz mutavazi olalim
Ay Jelom o kadar oldun yani:)e normal ameliyat korkusu..bak ben hiç korktummu..relax olucan, hocana güvenicen,sonra sefanı sürücensardunyam16 rüyamda kabus gördüm ameliyata yatmışım çizimlerde Ercan beye diyorum yüzden vazgeçtim hocam endo kalsın ilerde inşallah :)))) ok diyor yapıyor çizimleri ameliyatta endoda yapıyor hahhaha çıkınca şok ben ağla ağla diyorum ben istemedim kafanıza göre neden yaptınız ayyy valla başladım ben yine ameliyat korkusu herhalde
Aynen canım ne cok benzer yönlerimiz varmis , elbet bir gün kavuşuruzCansın ya uzaktan sevmek sevmelerin en güzeli kan çekiyor demek ki bacım ısınmamız ondan huylarımız bir
Ay Jelom o kadar oldun yani:)e normal ameliyat korkusu..bak ben hiç korktummu..relax olucan, hocana güvenicen,sonra sefanı sürücen
Aynen canım ne cok benzer yönlerimiz varmis , elbet bir gün kavuşuruz
Nasılsınız?
Şöööyle bi geçerken uğradım
İyisiniz işallah
Jelesec ne oldu ameliyatın? Ne ameliyatı Olacaksın şimdi sen,kız söylesene artık :))
Piki tamam yaz ama (meraklı Melahat ) :)))Kız meraklı Melahat forumda yazmayacağım gizli ben zaten fazla sevilen üyeyim doktorlara reklam olmasın hahhahh sana özelden yazarım bizim reel gruplar biliyor ne olacağımı kız seninkilerden biri değil ne vajina ne kalçaya silikon yazarım özelden
Benimde sana kuzucugum , kapım herzaman acık sana , seni cok seviyorum bunu unutmaKavuşacağız tabi beybimm biz senle kardeş gibiyiz ailece beklerim herzaman kapım açık
Piki tamam yaz ama (meraklı Melahat ) :)))
Benimde sana kuzucugum , kapım herzaman acık sana , seni cok seviyorum bunu unutma
Ay Jelom o kadar oldun yani:)e normal ameliyat korkusu..bak ben hiç korktummu..relax olucan, hocana güvenicen,sonra sefanı sürücen
Hafi bakalım hayırlısı olsun..balım yazdım ya gruba kabusa sardım yine bende hep aynı durum ameliyatlara yakın vasiyetname hazırlarım hahhahah ben doktorlara hep güveniyorum o ayrı sorun bende benim ruh halim de bizim ortak hocamız can ona güvenim tam zaten dedim ya sendeki işi bende çıkarsın arabasını yenileyeceğim
Evet ne zamandir arayacagim canim , birazdan ararimbende seni çok seviyorum araşalım yine özleştik kuzum
Evet ne zamandir arayacagim canim , birazdan ararim
Hafi bakalım hayırlısı olsun..
Bugün yine çok iltifatlar aldım
Kararını vermişsindir artıkKarasız bedevi Jelesec