- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Sen yetersin zaten , buralarda ol yeter.
Bensiz k.k olur mu olmaz bak ben yoktum başlıklarda hareket ekşın yoktu canımsın buradayım kışları patlamış mısır çay k.k dedikodu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yetersin zaten , buralarda ol yeter.
reytingler düşmüş he geldi haberleriOlmaz tabiki, Sen en eksin yerlerde yerini al gene , seviyorum seni , eksınlı ve tatlı kadın
Ne diyeyim kalbim seninle ,reytingler düşmüş he geldi haberleri
bende seni çok seviyorum güzel berommm
Yerim o katı ben
Yerim o katı ben
Jelocum guzel sesini duydum geldim ozledim seni ya Arada girip cikiyorum , sol kolumda epeydir bir agri var hareket ettirmekde zorlaniyorum . Solak oldugum icin baya zor oluyor . Sen neler yapiyorsun bakayimberatti balım nerelerdesin
Jelocum guzel sesini duydum geldim ozledim seni ya Arada girip cikiyorum , sol kolumda epeydir bir agri var hareket ettirmekde zorlaniyorum . Solak oldugum icin baya zor oluyor . Sen neler yapiyorsun bakayim
Ahh nazar degmis hepinize ... gecmis olsun . Ayni zamanda hayirli olsun diyete baslamissiniz :) Ben de baslayacagim bugun yarin derken hep erteledim :)can can çok geçmiş olsun bizlerde grupça hastalandık benim şahsi fikirim çok gezmekten rüzgar çarptı:))))
ben de özledim bunları hep görüyorum sen uzaksın güzel surat berom iyiyiz sürü psikolojisi hep beraber diyete başladık sporda yapıyorlar ben hastalandım salona ara verdim salı devam edeceğim
Ahh nazar degmis hepinize ... gecmis olsun . Ayni zamanda hayirli olsun diyete baslamissiniz :) Ben de baslayacagim bugun yarin derken hep erteledim :)
Nasılsınız?
Şöööyle bi geçerken uğradım
İyisiniz işallah
Bu arada yarin mayflower75 ve lucky ile bulusuyoruzbizimde burda ki grubumuz bu :)
Yok jelom sizin grup dokulmez :) kullerinden yeniden dogarlar masallah tas hepsi nazarlardan korunsunlar bende 2-3 kilo gidip geliyor terazi oldugum icin dengesizim napayim elimde degil , karar verirsem hemen yaparim amaevet ya grup dökülüyor canım :)))) valla şakır şakır verenlerde var tartı resmi atıyorlar kapak benle zuzuya hahhah bizde ağır gidiyor ama gidiyor kışın başla yaza hazırlık olur gerçi sende bişey yok beybim taş gibisin maşallah
Soylerim canim selamini , ama mayflower la kk dan tanismadik , isin komik tarafi zaten arkadasimdi haberim yoktu bır senedir burda cok fink atmış o beni tahmin ederek burda bulmuş :)Çok selam söyle herkese ya kadınlar kulübünün en iyi artısı bu oldu bizlere çok iyi arkadaşlıklar oluştu bende bazıları aile dost artık
Yiyip içmediysen takılma detaylara hedefe odaklandoktora gideceğimde oturunca katım var diye bunu gösterir diye tırsıyorum zuzu53
ayyy çok tatlı ya gruba attığın da çaldım hemen