Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

hahhhaha verdim verdim kuzum ya rahatladım tarihi atınca :hamarat: 8 şubat candır o zamana kadar hazır olurum iyi oldu :kahve:hakkını helal et can valla çok yardımcı oldun seviyorum seni :KK60:
Oyy kuzum ne demek helal olsun ne hakkım varki..asıl sen hakkını helal et..Allahım utandırmasın..aldığımız kararlar hep mutluluk versin inşallah..
Hadi bakalım iyice gez toz..bi enerji topla,ihtiyacın olacak çünkü..arkadaşlarınada söyle seni yoldan çıkarmasınlar:KK48:bende seni seviyorum jelom:KK36:

Oyy kuzum ne demek helal olsun ne hakkım varki..asıl sen hakkını helal et..Allahım utandırmasın..aldığımız kararlar hep mutluluk versin inşallah..
Hadi bakalım iyice gez toz..bi enerji topla,ihtiyacın olacak çünkü..arkadaşlarınada söyle seni yoldan çıkarmasınlar:KK48:bende seni seviyorum jelom:KK36:

amin canım ikimiz içinde yeni kararlar hayırlı olsun; iyi oldu delilerle az kafa dağıtır öyle olurum yeme içme yoldan çıkarma olur yine ama hahhahha yatarız ameliyat çek 3,5 litre deriz artık hahhahah

Meydanlar boş kalmış

Bol kalmasın diye amme hizmeti yapanlar olmuş yine.

Hiç Yok mu biZden Yen'i havadis :)

Jelesec Jelesec zuzu53 zuzu53 ve adını hatırlayamadığım bir kaç arkadaşım geçen kış fırtına gibi esen buralarda :)

Meydanlar boş kalmış

Bol kalmasın diye amme hizmeti yapanlar olmuş yine.

Hiç Yok mu biZden Yen'i havadis :)

Jelesec Jelesec zuzu53 zuzu53 ve adını hatırlayamadığım bir kaç arkadaşım geçen kış fırtına gibi esen buralarda :)

Hahhahha sürekli ceza yiyen senii özledinmi bizleri :kahve: eski jeloya benzetiyorum ben seni ya 3 günde bir ban alırdım :))))

meydanları az boş bırakalım ki kim ne yapıyor açıktan gizliden görelim taktik diyoruz buna :KK70:

kuzu gezmeler tozmalar var yoğun iş güç var yakında bir estetik ameliyatım var :cool: komple lipo olacağım 38 bedene inmek için :KK70: diyet fakir işi dedim :-)sen nasılsın herşey yolundamı?

Hahhahha sürekli ceza yiyen senii özledinmi bizleri :kahve: eski jeloya benzetiyorum ben seni ya 3 günde bir ban alırdım :))))

meydanları az boş bırakalım ki kim ne yapıyor açıktan gizliden görelim taktik diyoruz buna :KK70:

kuzu gezmeler tozmalar var yoğun iş güç var yakında bir estetik ameliyatım var :cool: komple lipo olacağım 38 bedene inmek için :KK70: diyet fakir işi dedim :-)sen nasılsın herşey yolundamı?
Yılın yarısını banlı geçiriyorum zaten :KK76:

Aynı tempoda devam yuvarlanıp gitmeye :))

Yılın yarısını banlı geçiriyorum zaten :KK76:

Aynı tempoda devam yuvarlanıp gitmeye :))
:KK70::KK70::KK70: eskiden ban puanları toplanıyordu forumdan atılıyorduk şimdi yok ye babam ye atılman hahhahah devam et ben de bazen küfür ediim diyorum banı yiyim rahatlarım hiç olmazsa:KK28::cool:

:KK70::KK70::KK70: eskiden ban puanları toplanıyordu forumdan atılıyorduk şimdi yok ye babam ye atılman hahhahah devam et ben de bazen küfür ediim diyorum banı yiyim rahatlarım hiç olmazsa:KK28::cool:
Var galiba öyle bir uygulama
Millet 1 gün ban yerken
Ben 10 gün :işsiz:

hahahhahha ay uygulama hala varsa dikkat et valla dedim ya çok uzun yıl oldu ban yemeyeliii zevklidir aslında birilerine laf sokmak :)))))))))))
Kız Jelocan nooldu sanao_O Mune Mune ne yaptı bu jelocan? Birden aklıma geldi gireyim dedim,ne göreyim:olamaz: bizim akıllı uslu hatun ban yemiş:silah: kodese girmiş

Kız Jelocan nooldu sanao_O Mune Mune ne yaptı bu jelocan? Birden aklıma geldi gireyim dedim,ne göreyim:olamaz: bizim akıllı uslu hatun ban yemiş:silah: kodese girmiş
Siyasete bulaştı ceza aldı:KK48:senin nene gerek siyaset..@Jelesec..ağzını hayra aç diye boşa dememişler daha on gün önce yazmış uzun zaman oldu ban yemeyeli diye bak şimdi yedin işte..neyse akşama çıkarsın..doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış:KK48:

Ciktımda kodesten bir dostumun sorunu ile mesgulüm ilk eşi (boşandı ikinci evliligi) cocuguyla ilgilenmiyor adam kadınıda zulum etmişti zamanında ruh hali bozuldu arkadaşın ona akıl veriyorum

X