- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.382
hahhhaha verdim verdim kuzum ya rahatladım tarihi atınca 8 şubat candır o zamana kadar hazır olurum iyi oldu hakkını helal et can valla çok yardımcı oldun seviyorum seniKararını vermişsindir artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahhhaha verdim verdim kuzum ya rahatladım tarihi atınca 8 şubat candır o zamana kadar hazır olurum iyi oldu hakkını helal et can valla çok yardımcı oldun seviyorum seniKararını vermişsindir artık
Merhaba bana dönüş yapabilir misiniz ercan bey hakkında bişey öğrenmek istiyorum dahahhhaha verdim verdim kuzum ya rahatladım tarihi atınca 8 şubat candır o zamana kadar hazır olurum iyi oldu hakkını helal et can valla çok yardımcı oldun seviyorum seni
Oyy kuzum ne demek helal olsun ne hakkım varki..asıl sen hakkını helal et..Allahım utandırmasın..aldığımız kararlar hep mutluluk versin inşallah..hahhhaha verdim verdim kuzum ya rahatladım tarihi atınca 8 şubat candır o zamana kadar hazır olurum iyi oldu hakkını helal et can valla çok yardımcı oldun seviyorum seni
Merhaba bana dönüş yapabilir misiniz ercan bey hakkında bişey öğrenmek istiyorum da
Oyy kuzum ne demek helal olsun ne hakkım varki..asıl sen hakkını helal et..Allahım utandırmasın..aldığımız kararlar hep mutluluk versin inşallah..
Hadi bakalım iyice gez toz..bi enerji topla,ihtiyacın olacak çünkü..arkadaşlarınada söyle seni yoldan çıkarmasınlarbende seni seviyorum jelom
Hakikaten ya uzun soluklu bir sessizlik var sardunyam :)Kış uykusundalar
Kış uykusundalar
Yılın yarısını banlı geçiriyorum zatenHahhahha sürekli ceza yiyen senii özledinmi bizleri eski jeloya benzetiyorum ben seni ya 3 günde bir ban alırdım :))))
meydanları az boş bırakalım ki kim ne yapıyor açıktan gizliden görelim taktik diyoruz buna
kuzu gezmeler tozmalar var yoğun iş güç var yakında bir estetik ameliyatım var komple lipo olacağım 38 bedene inmek için diyet fakir işi dedim sen nasılsın herşey yolundamı?
eskiden ban puanları toplanıyordu forumdan atılıyorduk şimdi yok ye babam ye atılman hahhahah devam et ben de bazen küfür ediim diyorum banı yiyim rahatlarım hiç olmazsaYılın yarısını banlı geçiriyorum zaten
Aynı tempoda devam yuvarlanıp gitmeye :))
Var galiba öyle bir uygulamaeskiden ban puanları toplanıyordu forumdan atılıyorduk şimdi yok ye babam ye atılman hahhahah devam et ben de bazen küfür ediim diyorum banı yiyim rahatlarım hiç olmazsa
Var galiba öyle bir uygulama
Millet 1 gün ban yerken
Ben 10 gün
Kız Jelocan nooldu sana Mune ne yaptı bu jelocan? Birden aklıma geldi gireyim dedim,ne göreyim bizim akıllı uslu hatun ban yemiş kodese girmişhahahhahha ay uygulama hala varsa dikkat et valla dedim ya çok uzun yıl oldu ban yemeyeliii zevklidir aslında birilerine laf sokmak :)))))))))))
Siyasete bulaştı ceza aldısenin nene gerek siyaset..@Jelesec..ağzını hayra aç diye boşa dememişler daha on gün önce yazmış uzun zaman oldu ban yemeyeli diye bak şimdi yedin işte..neyse akşama çıkarsın..doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmışKız Jelocan nooldu sana Mune ne yaptı bu jelocan? Birden aklıma geldi gireyim dedim,ne göreyim bizim akıllı uslu hatun ban yemiş kodese girmiş
hahahhahha ay uygulama hala varsa dikkat et valla dedim ya çok uzun yıl oldu ban yemeyeliii zevklidir aslında birilerine laf sokmak :)))))))))))