Progesteron

gg2403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
21
8
36
31
Kızlar 21. Gün progesteron değerim 1.65 çıktı bir şey merak ediyorum bu hormon yumurtlamadan 1 hafta sonra yükselen bir değer bende ya 8. Gün ya 10. Yumurtluyorum hadi diyelim 11. Gün yumurtladım arada 8-9 gün var değeri doğru mu verir yinede

Kızlar 21. Gün progesteron değerim 1.65 çıktı bir şey merak ediyorum bu hormon yumurtlamadan 1 hafta sonra yükselen bir değer bende ya 8. Gün ya 10. Yumurtluyorum hadi diyelim 11. Gün yumurtladım arada 8-9 gün var değeri doğru mu verir yinede
Evet progesteron düşük çıkmış canım ne zaman yumurtlama gördün üzerinde bir hafta geçti mi

Yumurtlamadan sonra 7-8 gunde yukseliyor diye biliyorum bende
Doktora sormuştum yumurtlama gec olursa gec yukselir demisti ben 20 sinde pik gordum o yuzden 27 sinde baktiricam ovulasyon testini dogrumu yorumladim diye yumurtlama olup olmadigini gormek icin

Ben erken yumurtluyorum bir haftadan fazla geçti bu benim yıllardır sorunum çok erken yumurtluyorum hemen adet bitimi
Bir doktora gorenmende fayda var en azından duphaston verir belki progesteron içeriyor bu şekilde bebisin tutulmasını sağlıyor

Back
X