Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Yok jelom sizin grup dokulmez :) kullerinden yeniden dogarlar masallah :KK73:tas hepsi nazarlardan korunsunlar :KK71:bende 2-3 kilo gidip geliyor terazi oldugum icin dengesizim napayim :KK70:elimde degil , karar verirsem hemen yaparim ama :rolleyes:
Bir terazide benim kilo konusunda dengem hiç tutmuyor fakat normal olarak çok mülayim ve uyumluyumdur dengem bir o konuda şaşıyor :KK70:

Her ne kadar namımız dengesiz diye yayılsada tipik bir teraziyim ve çokta memnunum :)) meşhurdur terazi güzelleri bilirsin beratti beratti
Evet canım ya dengesiz derler ama burçlar arasında en dengeli olanıdır :-)bende memnunum bir tek bazen kararsızlığımdan şikayet ederim :) bilmezmiyim terazi güzelleri meşhurdur nede olsa Venüs tarafından yonetiliyor :KK66:

Tahmin ettim canım , mesajlarını sabah gördüm. Arkadas da biliyor zaten internette sorun olduğunu bizde fazla kalmadık zaten başka bir zaman yaparız artık:))

valla bir baktım 160 bildirim dedim kızlar jelo nerdesin diye yırtınmış hahhaha ben okuyamadım yazamadım en çok da sen kötü bişey mi var demişsin ona üzüldüm dedim berom merak etmiş :)))) de senin buradan arkadaşına da gelsin bu başlığa tam geyik yaparız hahhahah

Jelibonum bak onu atlamışım :)) cansın

hahhahha sende cansın bıngılım benimmm senin güzelliğin alımın havan dillere destan :KK54::KK54::KK54:

Evet canım ya dengesiz derler ama burçlar arasında en dengeli olanıdır :-)bende memnunum bir tek bazen kararsızlığımdan şikayet ederim :) bilmezmiyim terazi güzelleri meşhurdur nede olsa Venüs tarafından yonetiliyor :KK66:
hahhahah kendinizi övün durun zuzu ve bero :p:p:p bero sen bana benziyon yahu konuştuk bir saat aynı ben huyların bakışın :KK19::21::21:
Asaletimiz dillere destan :)) mütevaziliğimizde öyle :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: aseletine gurban :KK28:

Hahahaha aynen :KK60:cok havalara girdim birden :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70: he he az frene basın tos yapmayın

hahhahha sende cansın bıngılım benimmm senin güzelliğin alımın havan dillere destan :KK54::KK54::KK54:

hahhahah kendinizi övün durun zuzu ve bero :p:p:p bero sen bana benziyon yahu konuştuk bir saat aynı ben huyların bakışın :KK19::21::21:

:KK70::KK70::KK70::KK70: aseletine gurban :KK28:

:KK70::KK70::KK70::KK70: he he az frene basın tos yapmayın
Az bile yazmisiz neyse biraz mutavazi olalim:KK70:

X