- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
site üyeleri mi buluşuyor acaba?al bendende o kadar hiç keyfim yok heryer de panic havası ruhum daraldı bulaşcaz ya milletle valla diyorum bomba koyarlar mı uçururlar mı havaya
hahhahhah yine gitmişsin yahu kız az uslu dur beben yine gidiyorum dostlar.
sevgiyle kalın
ay kis yu ol :)))
Evet ne zamandir arayacagim canim , birazdan ararim
site üyeleri mi buluşuyor acaba?
Negüzel bende çok eski üyeyim ama kimse ile arkadaşlık kuramadım maalesefevet reele geçtiğimiz eski arkadaşlarımızla ayda bir buluşup dedikodu yapıyoruz iyi oluyor :))))
bizler burada çok güzel arkadaşlıklar hatta dostluklar yakaladık darısı başına valla hergün konuşmasak yazışmasak boşluk oluyor :)Negüzel bende çok eski üyeyim ama kimse ile arkadaşlık kuramadım maalesef
Yaşını niye sorduğumu unuttum iyi mibizler burada çok güzel arkadaşlıklar hatta dostluklar yakaladık darısı başına valla hergün konuşmasak yazışmasak boşluk oluyor :)
Bende yüz gerdirme düşünüyorum oyüzden sormuşumdur sanırım canımbizler burada çok güzel arkadaşlıklar hatta dostluklar yakaladık darısı başına valla hergün konuşmasak yazışmasak boşluk oluyor :)
olsun yaşımı burada beni iyi tanıyanlar biliyor zaten yüz içindir doğruYaşını niye sorduğumu unuttum iyi mi
Me dşümyordun yüz herme ile ilgili karsr verdin mi?olsun yaşımı burada beni iyi tanıyanlar biliyor zaten yüz içindir doğru
Ben sanırım esthetiva hakan güney e olucamolsun yaşımı burada beni iyi tanıyanlar biliyor zaten yüz içindir doğru
benden önce olan herkesin sürecini adım adım takip ediyorum olduğunda yaz ne olur nasıl geçti kaç gün mor şiş kaldın diye hadi hayırlısı olsun inşallahBen sanırım esthetiva hakan güney e olucam
Tşk ederim camımbenden önce olan herkesin sürecini adım adım takip ediyorum olduğunda yaz ne olur nasıl geçti kaç gün mor şiş kaldın diye hadi hayırlısı olsun inşallah
Tşk ederim camım
şu on gün içerisind eyaptırdım yaptırdım olmazsa sonbahar düşünüyorum bendene zamana düşünüyorsun sen yazınmı olacaksın ben ekim gibi yazın pek ameliyata sıcak bakanlardan değilim
Jelocum iyiyim canim , pek giremiyorum gene yogun geciyor bu aralar ozledim seniberommm nerelerdesin iyimisin kuzum
Hayirlisi olsun canim demek kararini verdin , insallah en basarili sekilde gecer ameliyatinolsun yaşımı burada beni iyi tanıyanlar biliyor zaten yüz içindir doğru