Hemen bi yaşlılığa sıgınmalar falanahahhahah bana gelirken de herşeyi getirecekler ben yaşlı kadınım anam kek börek çörek dolma zor bana
Hemen bi yaşlılığa sıgınmalar falan
Valla ben gördüm kimlikte yaş var ama yaş orda var sadece gördüğüm kadın hiç de o yaşta bi kadın değildi yaşlılıga sıgınmayalım(börekler benden)
Kızlar koşun gazı verdim ben herkes jeloya koşsunahahhah tamam kız börülce seviyorum seni ayyy ruhum çok iyi bugün aldım gazı senden gelin donatacam masayı
Hahaha taburelermercimekceku dan gelsin yok yaa sıgarız bence bi deneme yapmalıyızz yani hem gönüllerimiz sığsın totolarımız sığmasa da olur dimi
Herşeye cevabım var bilen cok iyi bilir ortağımHahah herşeyede güzellikle bi cevabı var yahu evim ufak demiyoda gönüller sığsın diyo çılgıııın seni
Kızlar koşun gazı verdim ben herkes jeloya koşsun
şimdi kızlartboz giderken ev hediyesi listesi mercimekceku tabure ben ince yorgan zuzu masa ,leyla tabak canak emru pasta börek medo yatak uygulama çekyat
Hahahahah hemen üstüme alındım
yalnız ben aradım açmadın sonra yine sen aradın sana yazdı
kız börülce az gez heryere damlamadiyom mu ben de İzmire geliyom yok aldın mı ablana bilet yok siz medo ile kordon yapın
pis boğaz topçu değil hepsi toplansa sana bişey yapamazhani bende sendenim de sabah kahvaltısı be bu börek çörek ne ama bak yaprak sarmasına yok deme yapsın 1 tencere
sen bunları doyuraman ek en güzeli de hastayım de
gelin sen gelin karşıdan eğelenceye gelmiş adamsın öğlene olmasa akşama 5 yetişin
falcı bacıya göndeririz içek deneyse yine sen hayırlısın arıyon jelibon diye bu börülce cimri habire yazıyor beleş ya
FAZLANAZLI bacım senle bu aralar ilgilenemedim bu börülce girdi aramıza ne var ne yok sende kahveye gidiyormuyuz
ben uzaktan geliyorum kendimi getirebilsem yeter dimişimdi kızlartboz giderken ev hediyesi listesi mercimekceku tabure ben ince yorgan zuzu masa ,leyla tabak canak emru pasta börek medo yatak uygulama çekyat
siz bensiz gidiyorsunuz ama duymadım görmedim sanma
Tabikide yeter sen yeterki gelebilesin hatta bisküvi alan olursa onlarıda paket yapıp sana vercemben uzaktan geliyorum kendimi getirebilsem yeter dimi
Gitmem ki bi daha sensizsiz bensiz gidiyorsunuz ama duymadım görmedim sanma
ayyy çok güldüm be kız dur taburenin yanında bide kuştüyü yastık getireyim sana Başını koyduğunda rahat rahat uyu
yalnız ben aradım açmadın sonra yine sen aradın sana yazdı
siz bensiz gidiyorsunuz ama duymadım görmedim sanma
Gitmem ki bi daha sensiz
Ladies :))
Yoklugumda neler oldu?
Isler yolunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?