• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

anam rahat ettirin işte beni en yaşlınız benim :KK76:

he bak benim hatam işte aradığında mesaj atım bir dahakine otomatik (uygun değilim 10 dakika sonra bir daha ara :))) bana geçmesin :cool:

ben sensiz ne kısır partisine ne meyhaneye nede çaya giderim emrum saçına bakar keyiflenirim :KK54::-)

fakir sana gel dedik gelmedin kıza atar yapma birde :63::63::63: gördün hemen canlı foto attık hatta sosyal medyaya koydum beğeni yapmışsın:KK28:

:KK19::KK19::KK19: gelsin takım eksik kaldı :cool:

sen nerelerdesin evlendin mi :KK53: sesin çıkmadı iyi herkes işte sorun yok:cool:
harika çıkmışsınız eğlenmişsiniz süpersiniz ne diyim

beni çaya çağırın kahveye çağırın gündüz olsun uzağım gelemiyorum üzülüyorum :KK43:
:KK19::KK60:
Jelesec Jelesec tamam be ararım ağlama :KK11:

tamam havalar ısınsın yeşil alanda keyif yaparız kuzunu da alırsın rahat rahat aklın kalmaz hep eller havaya olmaz az da çay kahve kısır muhhabbeti şart bacım:KK30:

ara be sana dokunurmu bastın parayı en ünlü avukatı tuttun :KK70: çocuğa büskivit alamıyon amme :KK70:

tamam havalar ısınsın yeşil alanda keyif yaparız kuzunu da alırsın rahat rahat aklın kalmaz hep eller havaya olmaz az da çay kahve kısır muhhabbeti şart bacım:KK30:

ara be sana dokunurmu bastın parayı en ünlü avukatı tuttun :KK70: çocuğa büskivit alamıyon amme :KK70:
kısır çay ohh mis sefamız olsun ararım ne olcak ya 244 tl tel faturası ödemiş bi insanım bana koymaz :D

kısır çay ohh mis sefamız olsun ararım ne olcak ya 244 tl tel faturası ödemiş bi insanım bana koymaz :KK70:

yuuuhhhh 240 mı la ne konuşuyon bukadar :KK53::KK53::KK53: masalmı anlatıyon bacım telde :p

başladık daha ful time gezeler bitmez grubun adı çok gezen papuç nok getirir:KK70:

valla coştu hepsi bir ben birde emrum jandarma idik masadan ayrılmadık çanta ve tellere sahip çıktık birde alkolik leylaya :KK70: eğlendik eğlendik :KK19:
:eek::eek::eek: Aaaa gözümle görmesem inanırdım valla şu yazdıgına masadan piste ilk fırlayan uygulama uygulama ikinci sen fırlamadın mı be yaaa seni görünce agzımı kapatamadm elimle kapamak zorunda kaldım :D ben emru emru ya sonsuz güvendim zaten tel canta herşey bıraktm masada bi tane en azından aklı başında olmalıydı :D biz cozutmuştuk diye hatırlıyorum ama sen de cok fenasın milletin elinden tutup sahneye atıon sonra bi bakıom jelo nerde masada el çırpıyo :D

aa aramam mı ama benim çene düşük konular bitmez
aklıma gelmişken duruşmam var 9 haziran da ziyaretçi olarak beklerim anadolu adliyesine buyrun gelin :eek:

ahhahah manyak kız ben eski ;daha eski ;az eski; yeni çete tüm k. k lıları topalrım gelirim adliyeye valla sen iste yeter ki :KK52: hatta pankart açar slogan atarız susma susdukca sıra diğer üyelere gelecek :KK70::p:p

bazı hak edenler var tamam da sen gerçekten nok yoluna gittin be :KK70:

:KK70::KK70:
:eek::eek::eek: Aaaa gözümle görmesem inanırdım valla şu yazdıgına masadan piste ilk fırlayan uygulama uygulama ikinci sen fırlamadın mı be yaaa seni görünce agzımı kapatamadm elimle kapamak zorunda kaldım :KK70: ben emru emru ya sonsuz güvendim zaten tel canta herşey bıraktm masada bi tane en azından aklı başında olmalıydı :KK70: biz cozutmuştuk diye hatırlıyorum ama sen de cok fenasın milletin elinden tutup sahneye atıon sonra bi bakıom jelo nerde masada el çırpıyo :KK70:

hahhahha ben büyük lakı içtim normal anam tüm garip hareketlerim bir ara seni lakıdan dolayı Cocr Cooley diye gördüm kesmeye başladım yan ya :KK70::KK70:

ahhahha leyla varken bana şaşma beee :p ben onun yanında hanım ağa idim :KK30: emru emru ile bana heryer bağdat artık en güvenilir eğlence arkadaşı:KK70:

ahhahahah he onu çok yaparım ince topuk ayakkabı cüssemi çekmiyor ayaklarım pert oluyor ondan el çırpmam :KK70:

:eek::eek::eek: Aaaa gözümle görmesem inanırdım valla şu yazdıgına masadan piste ilk fırlayan uygulama uygulama ikinci sen fırlamadın mı be yaaa seni görünce agzımı kapatamadm elimle kapamak zorunda kaldım :KK70: ben emru emru ya sonsuz güvendim zaten tel canta herşey bıraktm masada bi tane en azından aklı başında olmalıydı :KK70: biz cozutmuştuk diye hatırlıyorum ama sen de cok fenasın milletin elinden tutup sahneye atıon sonra bi bakıom jelo nerde masada el çırpıyo :KK70:
T boz cum sesli güldüm valla :KK70:

:KK70::KK70:

hahhahha ben büyük lakı içtim normal anam tüm garip hareketlerim bir ara seni lakıdan dolayı Cocr Cooley diye gördüm kesmeye başladım yan ya :KK70::KK70:

ahhahha leyla varken bana şaşma beee :p ben onun yanında hanım ağa idim :KK30: emru emru ile bana heryer bağdat artık en güvenilir eğlence arkadaşı:KK70:

ahhahahah he onu çok yaparım ince topuk ayakkabı cüssemi çekmiyor ayaklarım pert oluyor ondan el çırpmam :KK70:
Rahat ol Jelo cum arkandayım ,bi süre şeftaliye devam nasıl olsa:KK73:

Back