• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahhahah manyak kız ben eski ;daha eski ;az eski; yeni çete tüm k. k lıları topalrım gelirim adliyeye valla sen iste yeter ki :KK52: hatta pankart açar slogan atarız susma susdukca sıra diğer üyelere gelecek :KK70::p:p

bazı hak edenler var tamam da sen gerçekten nok yoluna gittin be :KK70:
arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş acıyorum sadece ütopik iddiaları önümüze koyuyorlar.

komedi yahu umarım sizi mahkemeden .... etmezler :KK70: meşgul etmeyin diye atar yapabilir hakim amca :KK59:

davan elit bir yerde ise gelim :KK70:
hakim amca değil hakime hanım :KK70: anadolu adliyesi buyur gel keşke çorlu ya aldırsaydım maksat onlara zorluk olurdu. benim ikamet ettiğim yerde olması gerekiyor aslında

T THhALiA06 mı kaptırmam sana Jelesec Jelesec ..bu da böyle biline..:KK11:

benim istediğimi yapamayacağım şey yok gülüm :cool: ama taliyi verdim sana tamam al arada bana gönderim ortak kullanım :KK70: bahar geldi ayarlayın da bağ bahçe sahiil branç yapak yine :KK58: yada en yaptığımız yer senin ayarladığın ay harika idi manzarası açık büfesi

ahahhahah manyak yaaa çok güzelsin derler sihirli mucize eller yapmış :p

hayvanat bahçesine gidiyorsun da niye ses etmiyorsun benim ufaklığı kargo yapaydım sana :KK60:
benimki allah vergisi :D az makyaj yetiyor şükür allaha

23 nisanda gitmiştik o gün gitmediğimiz yer kalmadı .
sen ufaklığı darıcaya götür orası süper ama hayvanlara da üzülüyorum

benim istediğimi yapamayacağım şey yok gülüm :cool: ama taliyi verdim sana tamam al arada bana gönderim ortak kullanım :KK70: bahar geldi ayarlayın da bağ bahçe sahiil branç yapak yine :KK58: yada en yaptığımız yer senin ayarladığın ay harika idi manzarası açık büfesi

geldi bahar ayları gevşer gönül yayları..:KK31:daha güzel yerler var..ayarlarız:KK66:

benimki allah vergisi :KK70: az makyaj yetiyor şükür allaha

çoktatlı hanım da burdaymış..naber kız ufaklık:p

benimki allah vergisi :KK70: az makyaj yetiyor şükür allaha

iyi yapmışsın ya çocuğa da sanada değişiklik bizimki bu hafta okulca gidecek bende üzülüyorum benim kuzuda bakma

Back