- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Bende tekrar okudum da gözümün önüne getirdim o sahneyi o anları ben de sesli güldümT boz cum sesli güldüm valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tekrar okudum da gözümün önüne getirdim o sahneyi o anları ben de sesli güldümT boz cum sesli güldüm valla
arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş acıyorum sadece ütopik iddiaları önümüze koyuyorlar.ahhahah manyak kız ben eski ;daha eski ;az eski; yeni çete tüm k. k lıları topalrım gelirim adliyeye valla sen iste yeter ki hatta pankart açar slogan atarız susma susdukca sıra diğer üyelere gelecek
bazı hak edenler var tamam da sen gerçekten nok yoluna gittin be
arsız güçlü olunca haklı suçlu olurmuş acıyorum sadece ütopik iddiaları önümüze koyuyorlar.
Bende tekrar okudum da gözümün önüne getirdim o sahneyi o anları ben de sesli güldüm
hakim amca değil hakime hanım anadolu adliyesi buyur gel keşke çorlu ya aldırsaydım maksat onlara zorluk olurdu. benim ikamet ettiğim yerde olması gerekiyor aslındakomedi yahu umarım sizi mahkemeden .... etmezler meşgul etmeyin diye atar yapabilir hakim amca
davan elit bir yerde ise gelim
Aman basın cekmesin ifşa olmayalım aynen güzel eğlendik gezentilikte bizi geçen yoktur heraldegüzel eğlendik be bak kaç hafta oldu hala geyiğini yapıyoruz börülcem tüm k.k hatunları eğlencede basın da çeker yakında bizleri
hakim amca değil hakime hanım anadolu adliyesi buyur gel keşke çorlu ya aldırsaydım maksat onlara zorluk olurdu. benim ikamet ettiğim yerde olması gerekiyor aslında
Aman basın cekmesin ifşa olmayalım aynen güzel eğlendik gezentilikte bizi geçen yoktur heralde
basına çıkmam güzelliğimi görüp aldanırlar sanarlar o yaptı puahhahaÇorluya ben gelemezdim gelimde olay çıkarım basına çıkalım
basına çıkmam güzelliğimi görüp aldanırlar sanarlar o yaptı puahhaha
benimki allah vergisi az makyaj yetiyor şükür allahaahahhahah manyak yaaa çok güzelsin derler sihirli mucize eller yapmış
hayvanat bahçesine gidiyorsun da niye ses etmiyorsun benim ufaklığı kargo yapaydım sana
benim istediğimi yapamayacağım şey yok gülüm ama taliyi verdim sana tamam al arada bana gönderim ortak kullanım bahar geldi ayarlayın da bağ bahçe sahiil branç yapak yine yada en yaptığımız yer senin ayarladığın ay harika idi manzarası açık büfesi
benimki allah vergisi az makyaj yetiyor şükür allaha
23 nisanda gitmiştik o gün gitmediğimiz yer kalmadı .
sen ufaklığı darıcaya götür orası süper ama hayvanlara da üzülüyorum
benimki allah vergisi az makyaj yetiyor şükür allaha
23 nisanda gitmiştik o gün gitmediğimiz yer kalmadı .
sen ufaklığı darıcaya götür orası süper ama hayvanlara da üzülüyorum
geldi bahar ayları gevşer gönül yayları..daha güzel yerler var..ayarlarız
çoktatlı hanım da burdaymış..naber kız ufaklık