Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Börek çöreksiz kahvaltı mı olur yaa o yüzden ses çıkarmadım

Ben de geliyorumm

kız börülce az gez heryere damlama diyom mu ben de İzmire geliyom yok aldın mı ablana bilet yok siz medo ile kordon yapın

Börek çöreksiz kahvaltı mı olur yaa o yüzden ses çıkarmadım

pis boğaz topçu değil hepsi toplansa sana bişey yapamaz hani bende sendenim de sabah kahvaltısı be bu börek çörek ne ama bak yaprak sarmasına yok deme yapsın 1 tencere

tboz hah hah olmaz doğru:)

sen bunları doyuraman ek en güzeli de hastayım de
Sen Jelesec e su ve cay ver sadece bana kek börek çörek ne varsa alıyım sanki gelebilcekmişim gibi sipariş veriyorum bide
gelin sen gelin karşıdan eğelenceye gelmiş adamsın öğlene olmasa akşama 5 yetişin

ben bile kendimle ilgilenemiyorum kahve içelim fal bakacak olan varsa neden olmasın

falcı bacıya göndeririz içek de neyse yine sen hayırlısın arıyon jelibon diye bu börülce cimri habire yazıyor beleş ya

Hangi birine cevap vercem şaşırdım sondan başlıyım ben rahatsız etmiyim diye aramıom yoksa gece gündüz agrıtırım başını

Fizana da gelirim senin oldugun heryere gelirim sendeki potansiyeli gördükten sonra gülmekten çenem agrıdı İşten kaçıp akşam 5 e de yetişirim ben neler için işi ekip kaçmadım ki

Valla bana senede bi topçu olmalı ay ne topçusu lipo olmalı dün ablamla konuşuoz diorm 2 sene sonra yaptırırım yine yok sen bu aralık yine yaparsn diyo dedim topçu yapmaz kesin o zaman başka dr bulursun diyo :))

Veee son olarak gelcem izmire de sen hemen alıyım bileti nolcek yalnız bikaç gün içinde demelisin ki kampanyayı kaçırıpta kazıklanmayayım

Oy sabah sabah iyi geldi bu mesajı okumak yahu Fizana gelenlerin çok olsun balım benim hep bakidir dostluklarım arkadaşlıklarım yamuk yapanı silerim sadece bir daha da gel bağrıma basım demem keyifliyimdir evet koroyucuyumdur evet mağdurun yanında olurum

öğleden sonra toplaşır sende kaçan işte zaten siparişleri verdik grupta 4 gün önceden yemeyi keselim direk aç gideriz
ben bir ajandama bakım bebem biliyon yoğun proğramım keyifli yer izmir seviyorum sen medo ile de iyi olurdu

börülce sen bilet alma tabure al anam evine gelin diyorsun resim atıyon 10 kişi sığmaz o eve anca ben sığarım

bazıları beni çok güldürüyor yahu güne keyifli başladım yine

allahım gülmekten akıl sağlığından kimseyi ayırmasın

He sen bak ajandana bi ben biletimi aldım Allah'tan bi mani cıkmazsa inşallah gidecem 2 gün kaçamak yapcam :)

Siz toplaşın ben o toplaşıklıga katılmak için kırk takla atarım

He sen bak ajandana bi ben biletimi aldım Allah'tan bi mani cıkmazsa inşallah gidecem 2 gün kaçamak yapcam :)

Siz toplaşın ben o toplaşıklıga katılmak için kırk takla atarım

git git bir yer var kordonda balık ye bacım adını derim müthiş bir yer offf lezzet on numara....
toplaşırız gel gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…