- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Neyse konu sarpa sardı herkes birbirini topladı :)
sarpa sarmaz ben varken toparlayıcı olurum hemen ay keyifli idi yahu o toparladı bu toparladı muhteşem geceydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse konu sarpa sardı herkes birbirini topladı :)
Kızlaaaaarrr napıyosunuzzzz
kesinlikle
sarpa sarmaz ben varken toparlayıcı olurum hemen ay keyifli idi yahu o toparladı bu toparladı muhteşem geceydi
Ay bekliyorum gelin ayolsana toplanıyoruz 3 kilo beyaz peynir 5 kilo zeytin koy masaya
Ay bekliyorum gelin ayol
Ben de geliyorummFAZLANAZLI bacım senle bu aralar ilgilenemedim bu börülce girdi aramıza ne var ne yok sende kahveye gidiyormuyuz
Börek çöreksiz kahvaltı mı olur yaa o yüzden ses çıkarmadımahahhah işte başla şimdiden marketlere gitmeye ben değil de diğer k.k kızları çok yiyor anca doyurun bak bir ben dedim kek börek çörek yapma diğerlerinin sesi bile çıkmadı ben minnacık yiyorum su içsem yarıyor
ben bile kendimle ilgilenemiyorum kahve içelim fal bakacak olan varsa neden olmasınFAZLANAZLI bacım senle bu aralar ilgilenemedim bu börülce girdi aramıza ne var ne yok sende kahveye gidiyormuyuz
Ben de geliyorumm
Börek çöreksiz kahvaltı mı olur yaa o yüzden ses çıkarmadım
tboz hah hah olmaz doğru:)
gelin sen gelin karşıdan eğelenceye gelmiş adamsın öğlene olmasa akşama 5 yetişinSen Jelesec e su ve cay ver sadece bana kek börek çörek ne varsa alıyım sanki gelebilcekmişim gibi sipariş veriyorum bide
ben bile kendimle ilgilenemiyorum kahve içelim fal bakacak olan varsa neden olmasın
Hangi birine cevap vercem şaşırdım sondan başlıyım ben rahatsız etmiyim diye aramıom yoksa gece gündüz agrıtırım başını
kız börülce az gez heryere damlama diyom mu ben de İzmire geliyom yok aldın mı ablana bilet yok siz medo ile kordon yapın
pis boğaz topçu değil hepsi toplansa sana bişey yapamaz hani bende sendenim de sabah kahvaltısı be bu börek çörek ne ama bak yaprak sarmasına yok deme yapsın 1 tencere
sen bunları doyuraman ek en güzeli de hastayım de
gelin sen gelin karşıdan eğelenceye gelmiş adamsın öğlene olmasa akşama 5 yetişin
falcı bacıya göndeririz içek de neyse yine sen hayırlısın arıyon jelibon diye bu börülce cimri habire yazıyor beleş ya
Hangi birine cevap vercem şaşırdım sondan başlıyım ben rahatsız etmiyim diye aramıom yoksa gece gündüz agrıtırım başını
Fizana da gelirim senin oldugun heryere gelirim sendeki potansiyeli gördükten sonra gülmekten çenem agrıdı İşten kaçıp akşam 5 e de yetişirim ben neler için işi ekip kaçmadım ki
Valla bana senede bi topçu olmalı ay ne topçusu lipo olmalı dün ablamla konuşuoz diorm 2 sene sonra yaptırırım yine yok sen bu aralık yine yaparsn diyo dedim topçu yapmaz kesin o zaman başka dr bulursun diyo :))
Veee son olarak gelcem izmire de sen hemen alıyım bileti nolcek yalnız bikaç gün içinde demelisin ki kampanyayı kaçırıpta kazıklanmayayım
He sen bak ajandana bi ben biletimi aldım Allah'tan bi mani cıkmazsa inşallah gidecem 2 gün kaçamak yapcam :)
Oy sabah sabah iyi geldi bu mesajı okumak yahu Fizana gelenlerin çok olsun balım benim hep bakidir dostluklarım arkadaşlıklarım yamuk yapanı silerim sadece bir daha da gel bağrıma basım demem keyifliyimdir evet koroyucuyumdur evet mağdurun yanında olurum
öğleden sonra toplaşır sende kaçan işte zaten siparişleri verdik grupta 4 gün önceden yemeyi keselim direk aç gideriz
ben bir ajandama bakım bebem biliyon yoğun proğramım keyifli yer izmir seviyorum sen medo ile de iyi olurdu
Hahaha tabureler mercimekceku dan gelsin yok yaa sıgarız bence bi deneme yapmalıyızz yani hem gönüllerimiz sığsın totolarımız sığmasa da olur dimibörülce sen bilet alma tabure al anam evine gelin diyorsun resim atıyon 10 kişi sığmaz o eve anca ben sığarım
He sen bak ajandana bi ben biletimi aldım Allah'tan bi mani cıkmazsa inşallah gidecem 2 gün kaçamak yapcam :)
Siz toplaşın ben o toplaşıklıga katılmak için kırk takla atarım
Hahaha tabureler mercimekceku dan gelsin yok yaa sıgarız bence bi deneme yapmalıyızz yani hem gönüllerimiz sığsın totolarımız sığmasa da olur dimi