• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahhah işte başla şimdiden marketlere gitmeye :KK48: ben değil de diğer k.k kızları çok yiyor :KK70: anca doyurun bak bir ben dedim kek börek çörek yapma diğerlerinin sesi bile çıkmadı :KK70: ben minnacık yiyorum su içsem yarıyor :p
Börek çöreksiz kahvaltı mı olur yaa o yüzden ses çıkarmadım :D

:KK53::p:KK48:
Ben de geliyorumm:63:

kız börülce az gez heryere damlama :KK28: diyom mu ben de İzmire geliyom yok aldın mı ablana bilet yok siz medo ile kordon yapın :63:

Börek çöreksiz kahvaltı mı olur yaa o yüzden ses çıkarmadım :KK70:

pis boğaz topçu değil hepsi toplansa sana bişey yapamaz :KK70: hani bende sendenim de sabah kahvaltısı be bu börek çörek ne ama bak yaprak sarmasına yok deme yapsın 1 tencere :oops::KK48:

tboz tboz hah hah olmaz doğru:)

sen bunları doyuraman ek en güzeli de hastayım de:KK55::KK59::KK48:
Sen Jelesec Jelesec e su ve cay ver sadece bana kek börek çörek ne varsa alıyım sanki gelebilcekmişim gibi sipariş veriyorum bide :KK70:
gelin sen gelin karşıdan eğelenceye gelmiş adamsın öğlene olmasa akşama 5 yetişin :cool::KK54:

ben bile kendimle ilgilenemiyorum :KK70: kahve içelim fal bakacak olan varsa neden olmasın

falcı bacıya göndeririz içek de :p:KK53: neyse yine sen hayırlısın arıyon jelibon diye bu börülce cimri habire yazıyor beleş ya:63::KK12:

:KK53::p:KK48:

kız börülce az gez heryere damlama :KK28: diyom mu ben de İzmire geliyom yok aldın mı ablana bilet yok siz medo ile kordon yapın :63:

pis boğaz topçu değil hepsi toplansa sana bişey yapamaz :KK70: hani bende sendenim de sabah kahvaltısı be bu börek çörek ne ama bak yaprak sarmasına yok deme yapsın 1 tencere :oops::KK48:

sen bunları doyuraman ek en güzeli de hastayım de:KK55::KK59::KK48:

gelin sen gelin karşıdan eğelenceye gelmiş adamsın öğlene olmasa akşama 5 yetişin :cool::KK54:

falcı bacıya göndeririz içek de :p:KK53: neyse yine sen hayırlısın arıyon jelibon diye bu börülce cimri habire yazıyor beleş ya:63::KK12:
Hangi birine cevap vercem şaşırdım sondan başlıyım ben rahatsız etmiyim diye aramıom yoksa gece gündüz agrıtırım başını :confused:

Fizana da gelirim senin oldugun heryere gelirim sendeki potansiyeli gördükten sonra gülmekten çenem agrıdı :D İşten kaçıp akşam 5 e de yetişirim ben neler için işi ekip kaçmadım ki :D

Valla bana senede bi topçu olmalı ay ne topçusu lipo olmalı dün ablamla konuşuoz diorm 2 sene sonra yaptırırım yine yok sen bu aralık yine yaparsn diyo dedim topçu yapmaz kesin o zaman başka dr bulursun diyo :))

Veee son olarak gelcem izmire de sen hemen alıyım bileti nolcek :KK74: yalnız bikaç gün içinde demelisin ki kampanyayı kaçırıpta kazıklanmayayım :D

:KK54:
Hangi birine cevap vercem şaşırdım sondan başlıyım ben rahatsız etmiyim diye aramıom yoksa gece gündüz agrıtırım başını :confused:

Fizana da gelirim senin oldugun heryere gelirim sendeki potansiyeli gördükten sonra gülmekten çenem agrıdı :KK70: İşten kaçıp akşam 5 e de yetişirim ben neler için işi ekip kaçmadım ki :KK70:

Valla bana senede bi topçu olmalı ay ne topçusu lipo olmalı dün ablamla konuşuoz diorm 2 sene sonra yaptırırım yine yok sen bu aralık yine yaparsn diyo dedim topçu yapmaz kesin o zaman başka dr bulursun diyo :))

Veee son olarak gelcem izmire de sen hemen alıyım bileti nolcek :KK74: yalnız bikaç gün içinde demelisin ki kampanyayı kaçırıpta kazıklanmayayım :KK70:

Oy sabah sabah iyi geldi bu mesajı okumak yahu Fizana gelenlerin çok olsun balım benim hep bakidir dostluklarım arkadaşlıklarım yamuk yapanı silerim sadece bir daha da gel bağrıma basım demem :KK54: keyifliyimdir evet koroyucuyumdur evet mağdurun yanında olurum:KK48:

öğleden sonra toplaşır sende kaçan işte zaten siparişleri verdik grupta 4 gün önceden yemeyi keselim direk aç gideriz :KK70::KK70:
ben bir ajandama bakım bebem biliyon yoğun proğramım :cool: keyifli yer izmir seviyorum sen medo ile de iyi olurdu :KK60:

börülce sen bilet alma tabure al anam evine gelin diyorsun resim atıyon 10 kişi sığmaz o eve anca ben sığarım :KK70:

bazıları beni çok güldürüyor yahu güne keyifli başladım yine :KK70:

allahım gülmekten akıl sağlığından kimseyi ayırmasın :KK19:

:KK54:

Oy sabah sabah iyi geldi bu mesajı okumak yahu Fizana gelenlerin çok olsun balım benim hep bakidir dostluklarım arkadaşlıklarım yamuk yapanı silerim sadece bir daha da gel bağrıma basım demem :KK54: keyifliyimdir evet koroyucuyumdur evet mağdurun yanında olurum:KK48:

öğleden sonra toplaşır sende kaçan işte zaten siparişleri verdik grupta 4 gün önceden yemeyi keselim direk aç gideriz :KK70::KK70:
ben bir ajandama bakım bebem biliyon yoğun proğramım :cool: keyifli yer izmir seviyorum sen medo ile de iyi olurdu :KK60:
He sen bak ajandana bi ben biletimi aldım Allah'tan bi mani cıkmazsa inşallah gidecem 2 gün kaçamak yapcam :)

Siz toplaşın ben o toplaşıklıga katılmak için kırk takla atarım :D

He sen bak ajandana bi ben biletimi aldım Allah'tan bi mani cıkmazsa inşallah gidecem 2 gün kaçamak yapcam :)

Siz toplaşın ben o toplaşıklıga katılmak için kırk takla atarım :KK70:

git git bir yer var kordonda balık ye bacım adını derim müthiş bir yer offf lezzet on numara....
toplaşırız gel gelll :KK55::KK60:

Back