- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
beni çaya çağırın kahveye çağırın gündüz olsun uzağım gelemiyorum üzülüyorumGitmem ki bi daha sensiz
harika çıkmışsınız eğlenmişsiniz süpersiniz ne diyimanam rahat ettirin işte beni en yaşlınız benim
he bak benim hatam işte aradığında mesaj atım bir dahakine otomatik (uygun değilim 10 dakika sonra bir daha ara :))) bana geçmesin
ben sensiz ne kısır partisine ne meyhaneye nede çaya giderim emrum saçına bakar keyiflenirim
fakir sana gel dedik gelmedin kıza atar yapma birdegördün hemen canlı foto attık hatta sosyal medyaya koydum beğeni yapmışsın
gelsin takım eksik kaldı
sen nerelerdesin evlendin misesin çıkmadı iyi herkes işte sorun yok
beni çaya çağırın kahveye çağırın gündüz olsun uzağım gelemiyorum üzülüyorum
Jelesec tamam be ararım ağlama
harika çıkmışsınız eğlenmişsiniz süpersiniz ne diyim
kısır çay ohh mis sefamız olsun ararım ne olcak ya 244 tl tel faturası ödemiş bi insanım bana koymaztamam havalar ısınsın yeşil alanda keyif yaparız kuzunu da alırsın rahat rahat aklın kalmaz hep eller havaya olmaz az da çay kahve kısır muhhabbeti şart bacım
ara be sana dokunurmu bastın parayı en ünlü avukatı tuttunçocuğa büskivit alamıyon amme
kısır çay ohh mis sefamız olsun ararım ne olcak ya 244 tl tel faturası ödemiş bi insanım bana koymaz
valla coştu hepsi bir ben birde emrum jandarma idik masadan ayrılmadık çanta ve tellere sahip çıktık birde alkolik leylayaeğlendik eğlendik
Arada benide ara bari :) ilgiye ihtiyacım var bebeğimkısır çay ohh mis sefamız olsun ararım ne olcak ya 244 tl tel faturası ödemiş bi insanım bana koymaz
Arada benide ara bari :) ilgiye ihtiyacım var bebeğim
valla coştu hepsi bir ben birde emrum jandarma idik masadan ayrılmadık çanta ve tellere sahip çıktık birde alkolik leylayaeğlendik eğlendik
aa aramam mı ama benim çene düşük konular bitmezArada benide ara bari :) ilgiye ihtiyacım var bebeğim
paketim bitmiş haberim yokmuş çok koydu 25 tl lik faturanın o kadar gelmesi ama .öte giren şemsiye açılmıyoyuuuhhhh 240 mı la ne konuşuyon bukadarmasalmı anlatıyon bacım telde
başladık daha ful time gezeler bitmez grubun adı çok gezen papuç nok getirir
aa aramam mı ama benim çene düşük konular bitmez
aklıma gelmişken duruşmam var 9 haziran da ziyaretçi olarak beklerim anadolu adliyesine buyrun gelin
paketim bitmiş haberim yokmuş çok koydu 25 tl lik faturanın o kadar gelmesi ama .öte giren şemsiye açılmıyo
Aaaa gözümle görmesem inanırdım valla şu yazdıgına masadan piste ilk fırlayan uygulama ikinci sen fırlamadın mı be yaaa seni görünce agzımı kapatamadm elimle kapamak zorunda kaldım ben emru ya sonsuz güvendim zaten tel canta herşey bıraktm masada bi tane en azından aklı başında olmalıydı biz cozutmuştuk diye hatırlıyorum ama sen de cok fenasın milletin elinden tutup sahneye atıon sonra bi bakıom jelo nerde masada el çırpıyo
T boz cum sesli güldüm vallaAaaa gözümle görmesem inanırdım valla şu yazdıgına masadan piste ilk fırlayan uygulama ikinci sen fırlamadın mı be yaaa seni görünce agzımı kapatamadm elimle kapamak zorunda kaldım ben emru ya sonsuz güvendim zaten tel canta herşey bıraktm masada bi tane en azından aklı başında olmalıydı biz cozutmuştuk diye hatırlıyorum ama sen de cok fenasın milletin elinden tutup sahneye atıon sonra bi bakıom jelo nerde masada el çırpıyo
T boz cum sesli güldüm valla
Rahat ol Jelo cum arkandayım ,bi süre şeftaliye devam nasıl olsa
hahhahha ben büyük lakı içtim normal anam tüm garip hareketlerim bir ara seni lakıdan dolayı Cocr Cooley diye gördüm kesmeye başladım yan ya
ahhahha leyla varken bana şaşma beeeben onun yanında hanım ağa idim emru ile bana heryer bağdat artık en güvenilir eğlence arkadaşı
ahhahahah he onu çok yaparım ince topuk ayakkabı cüssemi çekmiyor ayaklarım pert oluyor ondan el çırpmam
Rahat ol Jelo cum arkandayım ,bi süre şeftaliye devam nasıl olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?