Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

harika çıkmışsınız eğlenmişsiniz süpersiniz ne diyim

beni çaya çağırın kahveye çağırın gündüz olsun uzağım gelemiyorum üzülüyorum

Jelesec tamam be ararım ağlama

tamam havalar ısınsın yeşil alanda keyif yaparız kuzunu da alırsın rahat rahat aklın kalmaz hep eller havaya olmaz az da çay kahve kısır muhhabbeti şart bacım

ara be sana dokunurmu bastın parayı en ünlü avukatı tuttun çocuğa büskivit alamıyon amme

kısır çay ohh mis sefamız olsun ararım ne olcak ya 244 tl tel faturası ödemiş bi insanım bana koymaz

kısır çay ohh mis sefamız olsun ararım ne olcak ya 244 tl tel faturası ödemiş bi insanım bana koymaz

yuuuhhhh 240 mı la ne konuşuyon bukadar masalmı anlatıyon bacım telde

başladık daha ful time gezeler bitmez grubun adı çok gezen papuç nok getirir

valla coştu hepsi bir ben birde emrum jandarma idik masadan ayrılmadık çanta ve tellere sahip çıktık birde alkolik leylaya eğlendik eğlendik
Aaaa gözümle görmesem inanırdım valla şu yazdıgına masadan piste ilk fırlayan uygulama ikinci sen fırlamadın mı be yaaa seni görünce agzımı kapatamadm elimle kapamak zorunda kaldım ben emru ya sonsuz güvendim zaten tel canta herşey bıraktm masada bi tane en azından aklı başında olmalıydı biz cozutmuştuk diye hatırlıyorum ama sen de cok fenasın milletin elinden tutup sahneye atıon sonra bi bakıom jelo nerde masada el çırpıyo

aa aramam mı ama benim çene düşük konular bitmez
aklıma gelmişken duruşmam var 9 haziran da ziyaretçi olarak beklerim anadolu adliyesine buyrun gelin

ahhahah manyak kız ben eski ;daha eski ;az eski; yeni çete tüm k. k lıları topalrım gelirim adliyeye valla sen iste yeter ki hatta pankart açar slogan atarız susma susdukca sıra diğer üyelere gelecek

bazı hak edenler var tamam da sen gerçekten nok yoluna gittin be

hahhahha ben büyük lakı içtim normal anam tüm garip hareketlerim bir ara seni lakıdan dolayı Cocr Cooley diye gördüm kesmeye başladım yan ya

ahhahha leyla varken bana şaşma beee ben onun yanında hanım ağa idim emru ile bana heryer bağdat artık en güvenilir eğlence arkadaşı

ahhahahah he onu çok yaparım ince topuk ayakkabı cüssemi çekmiyor ayaklarım pert oluyor ondan el çırpmam

T boz cum sesli güldüm valla

Rahat ol Jelo cum arkandayım ,bi süre şeftaliye devam nasıl olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…