- 10 Şubat 2011
- 294
- 344
- 103
Toplarım canım sorun yokAllahtan emru şaftaali suyu içiyor toplar hepimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplarım canım sorun yokAllahtan emru şaftaali suyu içiyor toplar hepimizi
Yok tatlim demem,ayni yastayiz dermiyim HiiicHiiicKuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)
Bende emru ya hem seftaaali suyunu icerken,hemde sizi toplamasina eslik ve yardimci olurumAllahtan emru şaftaali suyu içiyor toplar hepimizi
Bende emru ya hem seftaaali suyunu icerken,hemde sizi toplamasina eslik ve yardimci olurum
Heheee emruyla ikimiz toplama kısmıyla görevliydikBende emru ya hem seftaaali suyunu icerken,hemde sizi toplamasina eslik ve yardimci olurum
Heheee emruyla ikimiz toplama kısmıyla görevliydik
Bıngıl mıngıl göbekte attım sizide topladımnerde topladın sen bıngıl gördüğümde piste göbek kıvırıyordun hep
Bıngıl mıngıl göbekte attım sizide topladım
Kaçtık biz emruyla doğru :) şimdi hatırladım içmeden sarhoş oluyorum ne edek :))bıraktım gittim demiyorda topladım diyor toplayan merci ve bendik lo sarhoşmu oldun çeken bizdik birde mekan
he işte kaçtınız zaten film ondan sonra koptuKaçtık biz emruyla doğru :) şimdi hatırladım içmeden sarhoş oluyorum ne edek :))
Allah iyiliginizi Versin,en kotu gununuz hep oyle Olsun insalllah
İlk kaçan bizdik uygulama ile bizi toplayan olmadı ayrıca zuzu53 sen göbeği açmış pistte havanı atıodun kimseyi toplamayı gözün görmüyordu olan Jelesec ve ortağım mercimekceku ya olmuşşnerde topladın sen bıngıl gördüğümde piste göbek kıvırıyordun hep
Neyse konu sarpa sardı herkes birbirini topladı :)İlk kaçan bizdik uygulama ile bizi toplayan olmadı ayrıca zuzu53 sen göbeği açmış pistte havanı atıodun kimseyi toplamayı gözün görmüyordu olan Jelesec ve ortağım mercimekceku ya olmuşş
Kısır partisine de ev ayakkabılarımızı alır gelir,kısırımı da yeriz L Leyla0611 cimlemercimekceku ile karar aldık leyla ve emru kısır partisi yapacağız leylaya mekanda alkol yok artık çay, kahve meyve suyu