• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ahahhahah bana gelirken de herşeyi getirecekler ben yaşlı kadınım anam kek börek çörek dolma zor bana :KK70:
Hemen bi yaşlılığa sıgınmalar falan :D
Valla ben gördüm kimlikte yaş var ama yaş orda var sadece gördüğüm kadın hiç de o yaşta bi kadın değildi yaşlılıga sıgınmayalım :D (börekler benden) :D

Hemen bi yaşlılığa sıgınmalar falan :KK70:
Valla ben gördüm kimlikte yaş var ama yaş orda var sadece gördüğüm kadın hiç de o yaşta bi kadın değildi yaşlılıga sıgınmayalım :KK70: (börekler benden) :KK70:

ahahhah tamam kız börülce seviyorum seni ayyy ruhum çok iyi bugün aldım gazı senden gelin donatacam masayı:KK70:

Hahaha tabureler mercimekceku mercimekceku dan gelsin yok yaa sıgarız bence bi deneme yapmalıyızz yani hem gönüllerimiz sığsın totolarımız sığmasa da olur dimi :KK70:

Hahah herşeyede güzellikle bi cevabı var yahu evim ufak demiyoda gönüller sığsın diyo çılgıııın seni :D :D

şimdi kızlar tboz tboz giderken ev hediyesi listesi mercimekceku mercimekceku tabure ben ince yorgan zuzu masa ,leyla tabak canak emru pasta börek medo yatak uygulama çekyat :KK70:

:D :D ayyy çok güldüm be kız dur taburenin yanında bide kuştüyü yastık getireyim sana ;) Başını koyduğunda rahat rahat uyu ;)

:KK53::p:KK48:

kız börülce az gez heryere damlama :KK28: diyom mu ben de İzmire geliyom yok aldın mı ablana bilet yok siz medo ile kordon yapın :63:

pis boğaz topçu değil hepsi toplansa sana bişey yapamaz :KK70: hani bende sendenim de sabah kahvaltısı be bu börek çörek ne ama bak yaprak sarmasına yok deme yapsın 1 tencere :oops::KK48:

sen bunları doyuraman ek en güzeli de hastayım de:KK55::KK59::KK48:

gelin sen gelin karşıdan eğelenceye gelmiş adamsın öğlene olmasa akşama 5 yetişin :cool::KK54:

falcı bacıya göndeririz içek de :p:KK53: neyse yine sen hayırlısın arıyon jelibon diye bu börülce cimri habire yazıyor beleş ya:63::KK12:
yalnız ben aradım açmadın sonra yine sen aradın sana yazdı :D :D :D

:KK70: :KK70: ayyy çok güldüm be kız dur taburenin yanında bide kuştüyü yastık getireyim sana :KK66: Başını koyduğunda rahat rahat uyu :KK66:

anam rahat ettirin işte beni en yaşlınız benim :KK76:

yalnız ben aradım açmadın sonra yine sen aradın sana yazdı :KK70: :KK70: :KK70:

he bak benim hatam işte aradığında mesaj atım bir dahakine otomatik (uygun değilim 10 dakika sonra bir daha ara :))) bana geçmesin :cool:

Jelesec Jelesec ve FAZLANAZLI FAZLANAZLI Bi dk!!!bu kahve buluşmasına bensiz asla gidemezsiniz onu diyip ben size:21:

ben sensiz ne kısır partisine ne meyhaneye nede çaya giderim emrum saçına bakar keyiflenirim :KK54::-)

siz bensiz gidiyorsunuz ama duymadım görmedim sanma :63:

fakir sana gel dedik gelmedin kıza atar yapma birde :63::63::63: gördün hemen canlı foto attık hatta sosyal medyaya koydum beğeni yapmışsın:KK28:

Gitmem ki bi daha sensiz:KK75:

:KK19::KK19::KK19: gelsin takım eksik kaldı :cool:

Ladies :))
Yoklugumda neler oldu?
Isler yolunda mi?

sen nerelerdesin evlendin mi :KK53: sesin çıkmadı iyi herkes işte sorun yok:cool:

Back