Olur tabi can can gelsinşaka takılıyorum kuzum yaaaa ölüm yok be olsun evin bana 15 dakika 36 beden olum yerizha sardunyam16 gelecek yaaa bana gelirsiniz yaparsın bende
Olur tabi can can gelsinsardunyam16 muhlamanın dibine vururuz :))
Hepimizde bir gerginlik var enerjimiz düşük bunu hissediyorum :))
Sıkalım burnunu dimi jelibonumhavalara girdi hatun burunu pek kalkık bu sardunyanın indirim ben
Sıkalım burnunu dimi jelibonum
Oldu bil annem bana el vermiştek mıhlama değil anam birgün öncesi gel gir benim mutfağa yap herşeyi benden malzeme mutfakyetenek yok bende öyle sizler gibi
Oldu bil annem bana el vermişhatta boynuz kulağı geçti
Kız ben seni koruyomOldu bil annem bana el vermişhatta boynuz kulağı geçti
Aaaaa bak bu organizasyondan niye benim haberim yoktamam o zaman anam zaten kızlar beni eve bırakırken kendilerini zorla davet ettirdisana da gelelim evi öğrendik diye yüzsüzler anam sanki gelin dedim dedim bende hazır aslı börekten dolma börek tatlı yeter baktılar ben yan çiziyorum herbirimiz bişey yaparız tamam dediler
İniyo iniyo gerek kalmıcaksıkalım hatta diğer gözü de şişerelim eşit olsun
Sevgi Gösterisi o burun Sıkma tepkisi :)) jelibonunki sinir harbi tepkisiKız ben seni koruyommesajları yanlışmı okumuyon dimi bacım.aa bak şimdi
Kız ben seni koruyommesajları yanlışmı okumuyon dimi bacım.aa bak şimdi
İniyo iniyo gerek kalmıcak
Aaaaa bak bu organizasyondan niye benim haberim yokKüstüm valla yatak Döşek yatıp psikopata bağlıyayım kendimi :)
Delüüü kahkaha attım inankisenin sabah kalkan diğer gözün de şişer hayko olun bak benle uğraşanın sonu hep kötü bitmiştir
o toplu resimde ben güzel çıkmamışım kormuyum pışıkaylardır yalvardı gel mıhlama diye bana ben jelibon eve gitmem bir eski tayfaya gidiyorum top model ben gittik ne oldu mıhlama yokk
Aaaaa askim Simdi gordum sizin geyigi Okurken,bana bilirim gelmismi bakacagimn,Niye gormemisimfeiliz bacım günaydın koca göbeklim(eskiden yani:))) nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?