Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam
Yok burnunu sıkayım dedimde Gözünü şişirme işini jelibon dedi :)) tövbe valla ben ruhen nadide bir kişiliğim yani kötülük çıkmaz bu bedenden zavallıyım zararsızım banada yazık dimi

Bende bugun ilk DEFA bisiklet surdum,ordan oraya Kisa mesafeler Icin arabadan daha iyi,ercan beye sormadim,sorun olmadi ama surerken,5.5 Hafta oldu,gecti

He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam
Valla o yeme içme davet planlarını yapmış zuzu53 bende yazmıştım hayırdır bilmediğim davet mi var gibilerinden naptıı kendisi sessizce geldi begendi msjı ve yine sessizce tüydü

Bende bugun ilk DEFA bisiklet surdum,ordan oraya Kisa mesafeler Icin arabadan daha iyi,ercan beye sormadim,sorun olmadi ama surerken,5.5 Hafta oldu,gecti
Ohhhh sefan olsun tatlım eğer karın kaslarında zorlanma hissetmiyorsan gidebildiğin yere kadar git :)

Valla uZun süredir hiç bu kadar gülmemiştim gerçekten cok eglendim her biriniz ayrı delisiniz tek seferde bu kadar kk üyesi görmek de cok güzeldi her ay yapılabilir cnm o kadar da pahalı değil o eğlenceye keyfe değer bence en azından benim için değer sizi sahnede izlemeye

Kuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)

tabi tabi yaşlılığına versin feiliz dışladım demiyor uzak diye yaşlılık diyor

hahhahah valla bu kadar deliyi bir arada görmene imkan yoktu çok kafa kişiler olunca eğlence daha manyak oluyor hele bir deli var adı lazım değil sahneden pistten indirebilene aşk olsun olur olur yaparız yine ama mekan değiştirelim artık üst üste orası sıkar beni

Börülce bu medo bizi rezil etmiş ya lo face de iyi ki etiketlemişsin almadım biliyorum onu manyak mıyım aile, iş arkadaşlarım, o bu hep face de okuyacaklardı yazdıklarını ayarı yok hatunun

Börülce bu medo bizi rezil etmiş ya lo face de iyi ki etiketlemişsin almadım biliyorum onu manyak mıyım aile, iş arkadaşlarım, o bu hep face de okuyacaklardı yazdıklarını ayarı yok hatunun
Hahaha aynen öyle bende de aile olmasada iş o bu var ama ben takmam cok :))

Bi dahakine Avrupa yakasında yaparız Kumkapı olur nevizade olur tek bizim kız sıkıntı nasıl toplarız oradan bu tarafa geçeriz plan yapmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…