• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ben sana yarınla cuma akşamı canlı yayın yaparım telden sen merak etme ahh olsan beybi bizim buluşmalar sürekli ayın sonunda da Boluya kaçıyoruz çoluk çocuk :p mayısta nldglp nldglp eski tayfa ile karadeniz turuna :KK55:

sağlık tabi hayat kısa nerde ne zaman gideceğiz belli değil tadını çıkarmak gerek :KK19:
Ohhh süper , sefanız olsun Can'ım :KK73:Karadeniz turu da harika olur . Cok iyi bir seçim yapmışsınız . En iyisini yapıyorsunuz canım hayat kısa gezip eğlenmek gerek . Bol bol resim yolla oralardan jelocum :KK19:

beni de az önce asistanı aradı.randevunuz iptal doktorumuz vefat etti dedi nasıl kötü oldum.:KK43:
ölümler beni çok üzüyor
evet bebem daha önce kazadan sağlam kurtulmuştu ölümü motordan olacakmış :KK43: doktorların adrenalin sevdası estetik cerrah değildi çok genç ve iyi kalp çerrahı Mehmet susam paraşüt atlayışında ölmüştü ona da çok üzülmüştüm ...amin canım amin
herkesin aklına gelen bu gerçekten daha öncede kaza yaptığı için. umarım gerçekten kazadır! .hiç keyfim yok hiçç

ölümler beni çok üzüyor

herkesin aklına gelen bu gerçekten daha öncede kaza yaptığı için. umarım gerçekten kazadır! .hiç keyfim yok hiçç

beni de çok üzüyor canım..iki sene önce ablamı kaybettim..insan yaşayınca çok daha fazla üzülüyor.hiç tanımasam da sanki aynı acıyı tekrar yaşamış gibi oluyorsun ister istemez..Allah genç ölümü vermesin gerçekten çok zor.

beni de çok üzüyor canım..iki sene önce ablamı kaybettim..insan yaşayınca çok daha fazla üzülüyor.hiç tanımasam da sanki aynı acıyı tekrar yaşamış gibi oluyorsun ister istemez..Allah genç ölümü vermesin gerçekten çok zor.
aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçekten

Ohhh süper , sefanız olsun Can'ım :KK73:Karadeniz turu da harika olur . Cok iyi bir seçim yapmışsınız . En iyisini yapıyorsunuz canım hayat kısa gezip eğlenmek gerek . Bol bol resim yolla oralardan jelocum :KK19:

sağol bebem :KK60: nldglp nldglp ile katıldığım her gezi süperdir hatunda karga burun bile oluyor ben çok bişey almıyorum yanıma ondan otlanıyorum :KK24: yollarım bugünden itibaren başlıyor resimler seni seviyorum hadi yaz geliyor çık gel :KK19:

ölümler beni çok üzüyor

nasıl kız kaza işte adam mit değil diyim öldürdüler :KK66: ani ölüm ondan şok olduk tabi

Güzel surat sen büyük acı yaşamışsın çok zor tabi allahım sınamasın sevdiklermizle :KK14: başın sağolsun tekrardan görünce çok üzülmüştüm ablanın resmini çok genç

aynı şeyleri yaşamışız bende abimi kaybetmiştim üç yıl önce. zor gerçekten

bacım seninde tekrar başın sağolsun böyle büyük acı birdaha yaşama inşallah

sağol bebem :KK60: nldglp nldglp ile katıldığım her gezi süperdir hatunda karga burun bile oluyor ben çok bişey almıyorum yanıma ondan otlanıyorum :KK24: yollarım bugünden itibaren başlıyor resimler seni seviyorum hadi yaz geliyor çık gel :KK19:

nasıl kız kaza işte adam mit değil diyim öldürdüler :KK66: ani ölüm ondan şok olduk tabi

Güzel surat sen büyük acı yaşamışsın çok zor tabi allahım sınamasın sevdiklermizle :KK14: başın sağolsun tekrardan görünce çok üzülmüştüm ablanın resmini çok genç

sağol canım ablacığımmmmmmmmmmm :KK200:

Hadi bakalım size ıyı eğlenceler o Zaman bol bol eğlenın , bende seni seviyorum:KK19:jelocum benim nldglp ye de cok selamlar :KK68:

tboz tboz bacım nerdesin be ala ala çık şu aşk meşk modundan geyiğe sar:KK59:
O modda değilim aksine depresyon modundayım yine kilo aldım karnım cıktı bide regl olcam daha cok şiştim sinirlerim bozuldu öyle bikaç şeyde üstüste olunca geyikte sarmıyo yarın belki mübarek günüm de olsa aralarda yetişirim size hiç olmadı cumaya hazırım ;)

O modda değilim aksine depresyon modundayım yine kilo aldım karnım cıktı bide regl olcam daha cok şiştim sinirlerim bozuldu öyle bikaç şeyde üstüste olunca geyikte sarmıyo yarın belki mübarek günüm de olsa aralarda yetişirim size hiç olmadı cumaya hazırım :KK66:
Cumaya dertleşelim baby :) salla gitsin dertlerini kiloyada takılma alıcaz vericez bu böyle gidecek

Ayıp ayıp o kadar yenirmi :)) bışa gitti paralar :)) tabi benim payımda sana kaldıya ona çok yedin:kk77:

valla cidden hadi diğerleri zayıf yedi de bende hala vermem gereken yapışan üstüme 5,6 kilo varken ayı gibi yemem :KK14: yedim,yedim hatun yapmış yemesem ayıp olurdu ha birde senin hakkın var iki kişilik yedim :KK60:

O modda değilim aksine depresyon modundayım yine kilo aldım karnım cıktı bide regl olcam daha cok şiştim sinirlerim bozuldu öyle bikaç şeyde üstüste olunca geyikte sarmıyo yarın belki mübarek günüm de olsa aralarda yetişirim size hiç olmadı cumaya hazırım :KK66:

Cuma ben seni moddan çıkarırım bak leyla deli oynar bende öyle izler gülme krizine girer depresyon modundan manyak moduna sararsın:KK70: bende şişim boşver üstelik reglide olmayacağım yeme şişkinliği:p

Back