• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:KK48:Benimde dikkatimi çekti..sen yedir içir fotoya koyma:eek:aaa ne kadar ayıp..doğru tespit etmişsin tboz tboz :KK53:hem zuzu53 zuzu53 ün olduğu fotoda vardı onu koyaydın Jelesec Jelesec ..bi mıhlamaya sattın arkadaşını:KK12:

Ayy çokmu fena oldum ne:KK76:

senin sabah kalkan diğer gözün de şişer hayko olun bak benle uğraşanın sonu hep kötü bitmiştir :63::63::63::63:
o toplu resimde ben güzel çıkmamışım kormuyum pışık :p aylardır yalvardı gel mıhlama diye bana ben jelibon eve gitmem bir eski tayfaya gidiyorum top model ben :KK12: gittik ne oldu mıhlama yokk :63::63::63:

Oldu bil annem bana el vermiş :KK70: hatta boynuz kulağı geçti :p

tamam o zaman anam zaten kızlar beni eve bırakırken kendilerini zorla davet ettirdi :KK70: sana da gelelim evi öğrendik diye yüzsüzler anam sanki gelin dedim:KK70: dedim bende hazır aslı börekten dolma börek tatlı yeter baktılar ben yan çiziyorum herbirimiz bişey yaparız tamam dediler:KK70:

tamam o zaman anam zaten kızlar beni eve bırakırken kendilerini zorla davet ettirdi :KK70: sana da gelelim evi öğrendik diye yüzsüzler anam sanki gelin dedim:KK70: dedim bende hazır aslı börekten dolma börek tatlı yeter baktılar ben yan çiziyorum herbirimiz bişey yaparız tamam dediler:KK70:
Aaaaa bak bu organizasyondan niye benim haberim yok :( Küstüm valla yatak Döşek yatıp psikopata bağlıyayım kendimi :)

senin sabah kalkan diğer gözün de şişer hayko olun bak benle uğraşanın sonu hep kötü bitmiştir :63::63::63::63:
o toplu resimde ben güzel çıkmamışım kormuyum pışık :p aylardır yalvardı gel mıhlama diye bana ben jelibon eve gitmem bir eski tayfaya gidiyorum top model ben :KK12: gittik ne oldu mıhlama yokk :63::63::63:
Delüüü kahkaha attım inanki:KK70:

Back