- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Aaaaa askim Simdi gordum sizin geyigi Okurken,bana bilirim gelmismi bakacaksin,Nixe gormemisim
bebem bildirimler dün hiç gelmedi banada olsun sorun değil nasılsın iyimisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa askim Simdi gordum sizin geyigi Okurken,bana bilirim gelmismi bakacaksin,Nixe gormemisim
Hahahah sen daha fitne cıktın
sorma hemde süslemiş yazmış iyice zuzuyu doldurmak için gelemedi ya 5 çayına ondan
Yok burnunu sıkayım dedimde Gözünü şişirme işini jelibon dedi :)) tövbe valla ben ruhen nadide bir kişiliğim yani kötülük çıkmaz bu bedenden zavallıyım zararsızım banada yazık dimi
He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam
Valla o yeme içme davet planlarını yapmış zuzu53 bende yazmıştım hayırdır bilmediğim davet mi var gibilerinden naptıı kendisi sessizce geldi begendi msjı ve yine sessizce tüydü
He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam
Ohhhh sefan olsun tatlım eğer karın kaslarında zorlanma hissetmiyorsan gidebildiğin yere kadar git :)Bende bugun ilk DEFA bisiklet surdum,ordan oraya Kisa mesafeler Icin arabadan daha iyi,ercan beye sormadim,sorun olmadi ama surerken,5.5 Hafta oldu,gecti
Heeeeh iyi oldu Jelesec Profil fotonu Merak ediyordum,nerdeymisle ne yapmislar,yarinki eglenceden sonra da bekliyorum Foto lar
Kuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)Yooook hayirli zuzu bana Niye yok Foto Hiiic
Valla uZun süredir hiç bu kadar gülmemiştim gerçekten cok eglendim her biriniz ayrı delisiniz tek seferde bu kadar kk üyesi görmek de cok güzeldi her ay yapılabilir cnm o kadar da pahalı değil o eğlenceye keyfe değer bence en azından benim için değer sizi sahnede izlemeye
Kuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)
Valla uZun süredir hiç bu kadar gülmemiştim gerçekten cok eglendim her biriniz ayrı delisiniz tek seferde bu kadar kk üyesi görmek de cok güzeldi her ay yapılabilir cnm o kadar da pahalı değil o eğlenceye keyfe değer bence en azından benim için değer sizi sahnede izlemeye
Hahaha aynen öyle bende de aile olmasada iş o bu var ama ben takmam cok :))Börülce bu medo bizi rezil etmiş ya lo face de iyi ki etiketlemişsin almadım biliyorum onu manyak mıyım aile, iş arkadaşlarım, o bu hep face de okuyacaklardı yazdıklarını ayarı yok hatunun
Hahaha aynen öyle bende de aile olmasada iş o bu var ama ben takmam cok :))