• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:KK48::KK48:
He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın:KK51:
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam:KK48::KK48:
Yok burnunu sıkayım dedimde Gözünü şişirme işini jelibon dedi :)) tövbe valla ben ruhen nadide bir kişiliğim yani kötülük çıkmaz bu bedenden :D zavallıyım zararsızım banada yazık dimi :D

Bende bugun ilk DEFA bisiklet surdum,ordan oraya Kisa mesafeler Icin arabadan daha iyi,ercan beye sormadim,sorun olmadi ama surerken,5.5 Hafta oldu,gecti :KK31:

:KK48::KK48:
He doldurdumda noldu..ben onu savunayım,o benim burnumu sıkma,gözümü şişirme planları yapsın:KK51:
Yok yok tövbe bidaha kimseyi korumam:KK48::KK48:
Valla o yeme içme davet planlarını yapmış zuzu53 zuzu53 bende yazmıştım hayırdır bilmediğim davet mi var gibilerinden naptıı kendisi sessizce geldi begendi msjı ve yine sessizce tüydü :D

Bende bugun ilk DEFA bisiklet surdum,ordan oraya Kisa mesafeler Icin arabadan daha iyi,ercan beye sormadim,sorun olmadi ama surerken,5.5 Hafta oldu,gecti :KK31:
Ohhhh sefan olsun tatlım eğer karın kaslarında zorlanma hissetmiyorsan gidebildiğin yere kadar git :)

bak gör kim hayırlı bu zuzu hayırsız yine ben attım bir de tek tek tanıttım sana :KK19:

emru emru ve tboz tboz gördün grup dün gece kalabalıktı çok eğlendik çok yazmışlar yine yapalım dedim içimden para basmıyoruz her ay eğlence olmaz :KK70:
Valla uZun süredir hiç bu kadar gülmemiştim gerçekten cok eglendim her biriniz ayrı delisiniz :D tek seferde bu kadar kk üyesi görmek de cok güzeldi her ay yapılabilir cnm o kadar da pahalı değil o eğlenceye keyfe değer bence en azından benim için değer sizi sahnede izlemeye :D

Kuzucan çok sorry yaşlılığıma ver :)

tabi tabi yaşlılığına versin:63: feiliz feiliz dışladım demiyor uzak diye yaşlılık diyor :KK12::KK12::KK12:

Valla uZun süredir hiç bu kadar gülmemiştim gerçekten cok eglendim her biriniz ayrı delisiniz :KK70: tek seferde bu kadar kk üyesi görmek de cok güzeldi her ay yapılabilir cnm o kadar da pahalı değil o eğlenceye keyfe değer bence en azından benim için değer sizi sahnede izlemeye :KK70:

hahhahah valla bu kadar deliyi bir arada görmene imkan yoktu :KK70: çok kafa kişiler olunca eğlence daha manyak oluyor :KK48: hele bir deli var adı lazım değil sahneden pistten indirebilene aşk olsun :-):-):-) olur olur yaparız yine ama mekan değiştirelim artık üst üste orası sıkar beni :cool:

Börülce bu medo bizi rezil etmiş ya lo face de iyi ki etiketlemişsin almadım biliyorum onu manyak mıyım aile, iş arkadaşlarım, o bu hep face de okuyacaklardı yazdıklarını :KK53::KK48: ayarı yok hatunun :KK70:

Börülce bu medo bizi rezil etmiş ya lo face de iyi ki etiketlemişsin almadım biliyorum onu manyak mıyım aile, iş arkadaşlarım, o bu hep face de okuyacaklardı yazdıklarını :KK53::KK48: ayarı yok hatunun :KK70:
Hahaha aynen öyle bende de aile olmasada iş o bu var ama ben takmam cok :))

Bi dahakine Avrupa yakasında yaparız Kumkapı olur nevizade olur tek bizim kız sıkıntı nasıl toplarız oradan bu tarafa geçeriz plan yapmak lazım:KK70:

Back