• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

:KK70:
Cumaya dertleşelim baby :) salla gitsin dertlerini kiloyada takılma alıcaz vericez bu böyle gidecek

zuzum seviyorum seni leylaya gıcık oldum iştahla yiyen bana kilomu aldın dedi yaaa iştahım daha da açıldı:KK12::63: yoksa minnacık yerim ben :KK12: he alıp vereceğiz ne olacak yani manken değiliz az balık etli olmak dünya sonu değil :p:KK70:

Cuma ben seni moddan çıkarırım bak leyla deli oynar bende öyle izler gülme krizine girer depresyon modundan manyak moduna sararsın:KK70: bende şişim boşver üstelik reglide olmayacağım yeme şişkinliği:p
Merak ettim deli oynamasını ben pek oynamam zaten izlerim :)) cuma dediğin yarın zaten siz saat kaçta biraraya gelceksiniz tahminimce 8 gibi en erken biz geliriz diye düşünüyorum işten çıkıp geleceğim için

:KK70:

zuzum seviyorum seni leylaya gıcık oldum iştahla yiyen bana kilomu aldın dedi yaaa iştahım daha da açıldı:KK12::63: yoksa minnacık yerim ben :KK12: he alıp vereceğiz ne olacak yani manken değiliz az balık etli olmak dünya sonu değil :p:KK70:
Öyle deme jelo balık etli olcaz derken benim gibi bünye kilo almaya müsaitse 100 gr 300 gr derken balık tan danaya terfi ediyorsun :D ben ya 2 sene de bi lipo olcam ya da ömrüm boyunca aç kalcam dikkat etcem

Merak ettim deli oynamasını ben pek oynamam zaten izlerim :)) cuma dediğin yarın zaten siz saat kaçta biraraya gelceksiniz tahminimce 8 gibi en erken biz geliriz diye düşünüyorum işten çıkıp geleceğim için

7.30 8 gibi zaten daha erken değil bebem herkese dedim direk mekana hastana mastane uğramayacaklar aç karnına oralarda bekleyemem kontrollerini:))) sen uygulama ile geleceksen onla yap planı beybi bende çok oynamam arada iki salınma leylaya zuzuya eşlik etme :))) yarın kalabalık olur deli oynamam ben mekandakiler tanıyor beni :KK70:

Öyle deme jelo balık etli olcaz derken benim gibi bünye kilo almaya müsaitse 100 gr 300 gr derken balık tan danaya terfi ediyorsun :KK70: ben ya 2 sene de bi lipo olcam ya da ömrüm boyunca aç kalcam dikkat etcem

sorma valla ben iptal olan ameliyat parasını da yerim bu yaz kalmaz lipo pipoya param danaya tarifle gezerim artık :KK70:

7.30 8 gibi zaten daha erken değil bebem herkese dedim direk mekana hastana mastane uğramayacaklar aç karnına oralarda bekleyemem kontrollerini:))) sen uygulama ile geleceksen onla yap planı beybi bende çok oynamam arada iki salınma leylaya zuzuya eşlik etme :))) yarın kalabalık olur deli oynamam ben mekandakiler tanıyor beni :KK70:
:)))

sorma valla ben iptal olan ameliyat parasını da yerim bu yaz kalmaz lipo pipoya param danaya tarifle gezerim artık :KK70:
Ben yaza kadar vermeliyim kilo olmaz 5-6 kg versem şimdilik yetcek de veremiyorm işte bogazım sagolsun tutamıorm hiç dana olmaya ihtiyacım yok alpaslan da beni amelyat etmez bidaha başka dr araştırmasına girmem lazım olur valla :D

Ben yaza kadar vermeliyim kilo olmaz 5-6 kg versem şimdilik yetcek de veremiyorm işte bogazım sagolsun tutamıorm hiç dana olmaya ihtiyacım yok alpaslan da beni amelyat etmez bidaha başka dr araştırmasına girmem lazım olur valla :KK70:

cuma yersin sonra diyete sararsın :KK70: para vereceğiz yemezsek yazık olur:KK70::KK70:

cuma yersin sonra diyete sararsın :KK70: para vereceğiz yemezsek yazık olur:KK70::KK70:
Yiyin gari 1000'in Yarısı 500 hesap bu kadar basit :P tboz tboz şişkoyum bende bak hiç takıyormuyum :D ya bi ömür yiyeceğim yada bi ömür dilim dışarda dolanacağım :D Açlıktan kafamda deli sorular pöfffffff:))

Yiyin gari 1000'in Yarısı 500 hesap bu kadar basit :p tboz tboz şişkoyum bende bak hiç takıyormuyum :KK70: ya bi ömür yiyeceğim yada bi ömür dilim dışarda dolanacağım :KK70: Açlıktan kafamda deli sorular pöfffffff:))
Hahaha dün cok yediğin için bugün aç gezion heralde ben bi aç bi tok geziorm regl olcam şiştim asabiyim herkesle çatışmadayım umarım yarına denk gelmez :D

zuzu53 zuzu53 bu Jelesec Jelesec seni profilinden cıkartmı görüyomusun sen yedir içir o ne yapsın hemen çıkarmış seni kısmetse oluru cok izliorm fişnik öğreniyorum ordan :D

zuzu53 zuzu53 bu Jelesec Jelesec seni profilinden cıkartmı görüyomusun sen yedir içir o ne yapsın hemen çıkarmış seni kısmetse oluru cok izliorm fişnik öğreniyorum ordan :KK70:

ana benmi çıkartmışım yok be yeni açtım forumu ellemdim de bişeyi lo börülce döverim seni yarın fitne verme :p medo aradı şimdi seni çekiştiremedik başka konu vardı gündem de:KK59:

ana benmi çıkartmışım yok be yeni açtım forumu ellemdim de bişeyi lo börülce döverim seni yarın fitne verme :p medo aradı şimdi seni çekiştiremedik başka konu vardı gündem de:KK59:
Whatsapp profilini değiştirmişsin yanlış görmediysem onun fitneliğini yapıodum :D medo beni çekiştirmez yaa o beni cok seviyo :KK36:

Whatsapp profilini değiştirmişsin yanlış görmediysem onun fitneliğini yapıodum :KK70: medo beni çekiştirmez yaa o beni cok seviyo :KK36:

ahahhah cumada senle öpüşürken çekilir koyarım Whatsupa börülce hep zuzu olmaz orada leyla var merve var uygulama var zuzunun kuzusu da vardı zuzu masa hazırlıyordu bıngılım ev sahibi olunca fotoya pek giremedi :p

hahhahah o şimdi seliltlleri ile boğuşuyor ben gibi termal mora terapi o bu geziyoruz oku araştır :KK59:

mıhlama yoktu ondan çıkardım resmini:KK70::KK70::KK70: cumadan sonra diyete başlayacağım kimse beni ayartmasın ay sonu gidene kadar yumurta peynir domtes :KK14:
Inan hiç böyle planlamamıştım ve bu durumdan çokta rahatsız oldum salı günü nene özellikle gidip taze taze malzeme aldı konuya bu kadar yaklaşmışken farklı gelişmesine üzüldüm :(

ahahhah cumada senle öpüşürken çekilir koyarım Whatsupa börülce hep zuzu olmaz orada leyla var merve var uygulama var zuzunun kuzusu da vardı zuzu masa hazırlıyordu bıngılım ev sahibi olunca fotoya pek giremedi :p

hahhahah o şimdi seliltlleri ile boğuşuyor ben gibi termal mora terapi o bu geziyoruz oku araştır :KK59:
Hiç bu kadar bu konuya takılmamıştım fakat fena kompleks yaptım her nedense :) dubamıyım neyim kocaman bir kadınım işte ne edek :D benden sıfır beden çıkmıyor :P sıramı size verdim :))

Inan hiç böyle planlamamıştım ve bu durumdan çokta rahatsız oldum salı günü nene özellikle gidip taze taze malzeme aldı konuya bu kadar yaklaşmışken farklı gelişmesine üzüldüm :KK43:

şaka takılıyorum kuzum yaaaa ölüm yok be olsun evin bana 15 dakika 36 beden olum yeriz :KK70: ha sardunyam16 sardunyam16 gelecek yaaa bana gelirsiniz yaparsın bende :p

Whatsapp profilini değiştirmişsin yanlış görmediysem onun fitneliğini yapıodum :KK70: medo beni çekiştirmez yaa o beni cok seviyo :KK36:
:KK48:Benimde dikkatimi çekti..sen yedir içir fotoya koyma:eek:aaa ne kadar ayıp..doğru tespit etmişsin tboz tboz :KK53:hem zuzu53 zuzu53 ün olduğu fotoda vardı onu koyaydın Jelesec Jelesec ..bi mıhlamaya sattın arkadaşını:KK12:

Ayy çokmu fena oldum ne:KK76:

Back