Cumaya dertleşelim baby :) salla gitsin dertlerini kiloyada takılma alıcaz vericez bu böyle gidecek
Merak ettim deli oynamasını ben pek oynamam zaten izlerim :)) cuma dediğin yarın zaten siz saat kaçta biraraya gelceksiniz tahminimce 8 gibi en erken biz geliriz diye düşünüyorum işten çıkıp geleceğim içinCuma ben seni moddan çıkarırım bak leyla deli oynar bende öyle izler gülme krizine girer depresyon modundan manyak moduna sararsınbende şişim boşver üstelik reglide olmayacağım yeme şişkinliği
Öyle deme jelo balık etli olcaz derken benim gibi bünye kilo almaya müsaitse 100 gr 300 gr derken balık tan danaya terfi ediyorsun
zuzum seviyorum seni leylaya gıcık oldum iştahla yiyen bana kilomu aldın dedi yaaa iştahım daha da açıldıyoksa minnacık yerim ben he alıp vereceğiz ne olacak yani manken değiliz az balık etli olmak dünya sonu değil
Merak ettim deli oynamasını ben pek oynamam zaten izlerim :)) cuma dediğin yarın zaten siz saat kaçta biraraya gelceksiniz tahminimce 8 gibi en erken biz geliriz diye düşünüyorum işten çıkıp geleceğim için
Öyle deme jelo balık etli olcaz derken benim gibi bünye kilo almaya müsaitse 100 gr 300 gr derken balık tan danaya terfi ediyorsunben ya 2 sene de bi lipo olcam ya da ömrüm boyunca aç kalcam dikkat etcem
:)))7.30 8 gibi zaten daha erken değil bebem herkese dedim direk mekana hastana mastane uğramayacaklar aç karnına oralarda bekleyemem kontrollerini:))) sen uygulama ile geleceksen onla yap planı beybi bende çok oynamam arada iki salınma leylaya zuzuya eşlik etme :))) yarın kalabalık olur deli oynamam ben mekandakiler tanıyor beni
Ben yaza kadar vermeliyim kilo olmaz 5-6 kg versem şimdilik yetcek de veremiyorm işte bogazım sagolsun tutamıorm hiç dana olmaya ihtiyacım yok alpaslan da beni amelyat etmez bidaha başka dr araştırmasına girmem lazım olur vallasorma valla ben iptal olan ameliyat parasını da yerim bu yaz kalmaz lipo pipoya param danaya tarifle gezerim artık
Ben yaza kadar vermeliyim kilo olmaz 5-6 kg versem şimdilik yetcek de veremiyorm işte bogazım sagolsun tutamıorm hiç dana olmaya ihtiyacım yok alpaslan da beni amelyat etmez bidaha başka dr araştırmasına girmem lazım olur valla
Yiyin gari 1000'in Yarısı 500 hesap bu kadar basitcuma yersin sonra diyete sararsınpara vereceğiz yemezsek yazık olur
Hahaha dün cok yediğin için bugün aç gezion heralde ben bi aç bi tok geziorm regl olcam şiştim asabiyim herkesle çatışmadayım umarım yarına denk gelmezYiyin gari 1000'in Yarısı 500 hesap bu kadar basittboz şişkoyum bende bak hiç takıyormuyum ya bi ömür yiyeceğim yada bi ömür dilim dışarda dolanacağım Açlıktan kafamda deli sorular pöfffffff:))
Whatsapp profilini değiştirmişsin yanlış görmediysem onun fitneliğini yapıodumana benmi çıkartmışım yok be yeni açtım forumu ellemdim de bişeyi lo börülce döverim seni yarın fitne vermemedo aradı şimdi seni çekiştiremedik başka konu vardı gündem de
Whatsapp profilini değiştirmişsin yanlış görmediysem onun fitneliğini yapıodummedo beni çekiştirmez yaa o beni cok seviyo
Bahtı karayım işte bak görüyondu bide seni yedirip içireyim belki sen profiline koyarsın
Inan hiç böyle planlamamıştım ve bu durumdan çokta rahatsız oldum salı günü nene özellikle gidip taze taze malzeme aldı konuya bu kadar yaklaşmışken farklı gelişmesine üzüldümmıhlama yoktu ondan çıkardım resminicumadan sonra diyete başlayacağım kimse beni ayartmasın ay sonu gidene kadar yumurta peynir domtes
Hiç bu kadar bu konuya takılmamıştım fakat fena kompleks yaptım her nedense :) dubamıyım neyim kocaman bir kadınım işte ne edekahahhah cumada senle öpüşürken çekilir koyarım Whatsupa börülce hep zuzu olmaz orada leyla var merve var uygulama var zuzunun kuzusu da vardı zuzu masa hazırlıyordu bıngılım ev sahibi olunca fotoya pek giremedi
hahhahah o şimdi seliltlleri ile boğuşuyor ben gibi termal mora terapi o bu geziyoruz oku araştır
Inan hiç böyle planlamamıştım ve bu durumdan çokta rahatsız oldum salı günü nene özellikle gidip taze taze malzeme aldı konuya bu kadar yaklaşmışken farklı gelişmesine üzüldüm
Whatsapp profilini değiştirmişsin yanlış görmediysem onun fitneliğini yapıodummedo beni çekiştirmez yaa o beni cok seviyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?