Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

seni bir doktorlar sevemedi he sev kendini kendini de sevmezsen ne sevenim var ne soranım var öyle yalnıızm ki diye nara atacan
istemem canıııığıımm tipim değiller bizımla değılsın dedim çok bozulmuş anlaşılan
Sağol tatlım, evet çift yumurta ikizleri iki böcek bir çiçek toplamda
tek seferde iki tane ohh mis toplam üç tane oh oh maşallah sana bana bi tane yetiyor
bu tboza yaranamıyoruz.. bak sen şu tiyolara kızzz sen böyle mi yaptın seni seni seni

vallahi gitmediğim dr kalmadı ama sonu güzel olacak
ya bu arada mememde elime bi kitle geliyor kime gitsel ben şimdi püf birini yolda görsem selam vermem diğeri desen ayrı bir şey yeni taze hiç gitmediğim dr lazım bana

Bakiim jelo dedimodumu yapmışmı didim.bu yazdığın pek dedikodu sayılmazmış.hani bende çok masum sayılmam tabi

dedikodu hiç sevmem günah valla 25 sümbül yapsam kabul olmaz gıybet time vardı onlar yapıyordu dedikodu sen benim içime umut oldun yahu sen hep olll referansım benim mobilya alacam seni bekliyorum

Ulaştım ulaştım da cevap yazmadı daha.besbelli mit işte. Takipdeyim olsun beklerim...
aaaa kız hayret burnu havada ama mitin yazardı demek görmedi bekleriz 2 gün daha ben atarım sana dönmezse tüm eşyalarının fotosunu ona ceza emruya dönmezse

kız kimden bahsediyorsunuz banada deyin hele

la sana ben ta en başta dedim ilk duyan sensinnn

Kız Mit işte burdan nasıl diyelim.özelden yazarım ben sana

k.k bayanları hoppp herşey yayılır valla

ahahhah bizimle değilsin haaa ayyy manyak kahkaha patlattım herkes beni arkaya atıyor dışlanıyorum şu bana telde attın dövmeli dr var yaa bende ona gideceğim bakım bi

tboz kınamamak lazım allh vermesin zor be yaşı 40 hala koca bulamamış hadi onu da geç 40 da benim oğlum vardı liseye giden kız bunalım da normal scootim idare edek ben bunları yapmadım bacım zaten 16 beni kaptı masum köylüydüm bennn hemi de eski zaman düşün yani tv de öpüşme sahnesi çıktımı mı abim kapatırdı o kadar inektik haberimiz yoktu bişeyden

Ben bile 40 yaşımda olduuma inandım yani o derece yazıyorsun yalnız kısmet olurda 40 yaşındayken hala buralardaysak hep beraber ve bekarsam o zaman yazma kesin alınırım
Ben işte çok saf olmadııımdan kaybediyorum sizin kocalar sizi safken bulmuş siz tav olmuşunuz hemen ben tav olmadım hiç birine o yaşlardayken şimdide tav olayım gelim diyom yok gelmiyolar geliyolarda imzaya gelmiyolar :))

ay bende lise sondaydım 17 yaşında eşim vurulmuş bana direkt evlenme teklifi etti şok geçirmiştim adamın ne sapıklığını bırakmıştım ne pedofililigini üniversite bitti hoppp evlendim hop bi çocuk sonrada kaporta bozuldu

dövmeli dr a mail attım beni kaile almadı cevap yok sen bi git bakalım

saf ve daha erkelerle kahveye başlamadığımız yaşlarda adamlar uyanık imza yoksa bende yokum de ama önce bi aşık et kendine bacım sonra ayrıl sürünsün de evlilik istiyorum

hayatım bizim gibi asil delileri bulunca hemen evlenirler zor iksini denk düşürmek hem artımız da çok bide güzeliz sen bide titriyon çok artımız çok

Hahaha beratti cok konu var bu FAZLANAZLI Jelesec gözlerini açmadan kocalarını görmüşler evlenmişler bende saf dönemlerde saf olmayıp evlenmediimmden evde kaldım konu bu

evlenilecek kız var eğlenilecek kız var loooo canım tbozim alınmıyon ne kadar kendinle barışıksın seviyorum senin huyunu şaka bunlar hep geyik eminim vardır bi yerde evde kalmış bir bey denk gelemediniz sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…