GünaydınnnKiz Sen bekar misin ?
Yok aşık edemiyorum imzasız geliyolar öyle aşık olmak istiyolar ben yok derken ben arada aşık oluveriyorumsaf ve daha erkelerle kahveye başlamadığımız yaşlardaadamlar uyanık imza yoksa bende yokum de ama önce bi aşık et kendine bacım sonra ayrıl sürünsün de evlilik istiyorum
Gerçekten ya nasıl atladın bu kısmı kazen bile duymuştur yaniberom yaaa sen diyeti bırak günlerce burada kıza koca geyiği yapmadık mı beee bekar evde kalmış yok aday yok
bilmiyordumGünaydınnn
bilmiyordum wm
Yok ya ne alınacam kendimi biliyorum ben kendimle barışık olmasam her bişeye alınırdım (kilo hariç:) ) ama üzülmüyo da değilim daha gençken buldugum düzgün insanların kıymetini bilemedim şimdide yaş geçiyor geyik yapıoz ama geçiyor yani :))evlenilecek kız var eğlenilecek kız var loooocanım tbozim alınmıyon ne kadar kendinle barışıksın seviyorum senin huyunu şaka bunlar hep geyik eminim vardır bi yerde evde kalmış bir bey denk gelemediniz sadece
Alcam vize yakındaa vize işlemlerine başlayınca sana hbr ederim magazaları araştırırsın bi de ordan da bak koca araştır ordadır belki kısmetimherneyse , ozledim sizi kizlar
ben biraz gec anliyorum :)))?bizim saat iki ssat fark var olabilir mi bu yuzden :)Gerçekten ya nasıl atladın bu kısmı kazen bile duymuştur yani
Yok ya ne alınacam kendimi biliyorum ben kendimle barışık olmasam her bişeye alınırdım (kilo hariç:) ) ama üzülmüyo da değilim daha gençken buldugum düzgün insanların kıymetini bilemedim şimdide yaş geçiyor geyik yapıoz ama geçiyor yani :))
Valla beratti bu ablalarda evlendirecekti beni ama malesef sesleri kesildi hiç yokHemen evlemdorelom
biraktim , bu ne be....
Valla beratti bu ablalarda evlendirecekti beni ama malesef sesleri kesildi hiç yok
İnşallahhhoyyyy aferin kız kendinle barışık olmak iyidir yoksa ota noka takılırızolsun olsun bulucaz 60 70 yaş neyse evereceğiz seni
kısmetse olura gideceğiz artık son kapı kaldı
Hahahah yatarken lazım olmaz bencetopuklu giyinin yatarken de
Helsinki ne ya ay sen londradan değil miydinHelsinki
olabilir,Helsinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?