Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seviyorum sizleriestetikli hatunlarbu gün yorucu bi gündü.ben kaçtım her kese iyi gecelerdedikodumu yapmayın bak sakınsenin üzerinde sinsi planlarım dan biri bu güldürerek şekli bozmak kıskandık uygulama bile kıskandı belli etmiyoz
Seviyorum sizleriestetikli hatunlarbu gün yorucu bi gündü.ben kaçtım her kese iyi gecelerdedikodumu yapmayın bak sakın
Bakiim jelo dedimodumu yapmışmı didim.bu yazdığın pek dedikodu sayılmazmış.hani bende çok masum sayılmam tabitabi sende sıfır estetik lafı soktun bizlere tamam etmeyiz dedikodu iyi geceler canım
Ulaştım ulaştım da cevap yazmadı daha.besbelli mit işte. Takipdeyim olsun beklerim...emru can can ulaştın mı özelden mitte çalışan arkadaşa
istemem canıııığıımm tipim değiller bizımla değılsın dedim çok bozulmuş anlaşılanseni bir doktorlar sevemedi he sev kendini kendini de sevmezsen ne sevenim var ne soranım var öyle yalnıızm ki diye nara atacan
tek seferde iki tane ohh mis toplam üç tane oh oh maşallah sana bana bi tane yetiyorSağol tatlım, evet çift yumurta ikizleri iki böcek bir çiçek toplamda
bu tboza yaranamıyoruz.. bak sen şu tiyolara kızzz sen böyle mi yaptın seni seni seni
tipinde elletir havası var şaka şaka bacım elletme naz yap eve erken dön anam kızar babam kızar dee desin haaa tamam bu kız hanım alınır
az anam öyle evlilik yani %30 ya çıkar ya çıkmaz ona göre ha sende artık şans da yok boşa ikinciyi al yaş olmuş 40 daha adayda yokk işin zor be gülümmm
yokkk iyi olan yaranmaz scoti bacı kötü olacan dan dan diyecan bak severler benim müridler çeteler ondan var
ifşa bizim işimiz bak kızdırma şahid olurum revizyon için 35 dr gezerken üşenmedin ama
kız kimden bahsediyorsunuz banada deyin heleemru can can ulaştın mı özelden mitte çalışan arkadaşa
Kız Mit işte burdan nasıl diyelim.özelden yazarım ben sanakız kimden bahsediyorsunuz banada deyin hele
Bakiim jelo dedimodumu yapmışmı didim.bu yazdığın pek dedikodu sayılmazmış.hani bende çok masum sayılmam tabi
aaaa kız hayret burnu havada ama mitin yazardı demek görmedi bekleriz 2 gün daha ben atarım sana dönmezse tüm eşyalarının fotosunu ona ceza emruya dönmezseUlaştım ulaştım da cevap yazmadı daha.besbelli mit işte. Takipdeyim olsun beklerim...
kız kimden bahsediyorsunuz banada deyin hele
Kız Mit işte burdan nasıl diyelim.özelden yazarım ben sana
istemem canıııığıımm tipim değiller bizımla değılsın dedim çok bozulmuş anlaşılan
tek seferde iki tane ohh mis toplam üç tane oh oh maşallah sana bana bi tane yetiyor
bu tboza yaranamıyoruz.. bak sen şu tiyolara kızzz sen böyle mi yaptın seni seni seni
vallahi gitmediğim dr kalmadı ama sonu güzel olacak
ya bu arada mememde elime bi kitle geliyor kime gitsel ben şimdi püf birini yolda görsem selam vermem diğeri desen ayrı bir şey yeni taze hiç gitmediğim dr lazım bana
Ben bile 40 yaşımda olduuma inandım yani o derece yazıyorsun yalnız kısmet olurda 40 yaşındayken hala buralardaysak hep beraber ve bekarsam o zaman yazma kesin alınırımahahhah bizimle değilsin haaa ayyy manyak kahkaha patlattım herkes beni arkaya atıyor dışlanıyorum şu bana telde attın dövmeli dr var yaa bende ona gideceğim bakım bi
tboz kınamamak lazım allh vermesin zor be yaşı 40 hala koca bulamamış hadi onu da geç 40 da benim oğlum vardı liseye giden kız bunalım da normal scootim idare edek ben bunları yapmadım bacım zaten 16 beni kaptı masum köylüydüm bennn hemi de eski zaman düşün yani tv de öpüşme sahnesi çıktımı mı abim kapatırdı o kadar inektik haberimiz yoktu bişeyden
ay bende lise sondaydım 17 yaşında eşim vurulmuş bana direkt evlenme teklifi etti şok geçirmiştim adamın ne sapıklığını bırakmıştım ne pedofililigini üniversite bitti hoppp evlendim hop bi çocuk sonrada kaporta bozulduahahhah bizimle değilsin haaa ayyy manyak kahkaha patlattım herkes beni arkaya atıyor dışlanıyorum şu bana telde attın dövmeli dr var yaa bende ona gideceğim bakım bi
tboz kınamamak lazım allh vermesin zor be yaşı 40 hala koca bulamamış hadi onu da geç 40 da benim oğlum vardı liseye giden kız bunalım da normal scootim idare edek ben bunları yapmadım bacım zaten 16 beni kaptı masum köylüydüm bennn hemi de eski zaman düşün yani tv de öpüşme sahnesi çıktımı mı abim kapatırdı o kadar inektik haberimiz yoktu bişeyden
Hahaha beratti cok konu var bu FAZLANAZLI Jelesec gözlerini açmadan kocalarını görmüşler evlenmişler bende saf dönemlerde saf olmayıp evlenmediimmden evde kaldım konu buAy durun , cok bakmadim ozetleyin bana konu nedir ?
Kiz Sen bekar misin ?Hahaha beratti cok konu var bu FAZLANAZLI Jelesec gözlerini açmadan kocalarını görmüşler evlenmişler bende saf dönemlerde saf olmayıp evlenmediimmden evde kaldım konu bu
Ben bile 40 yaşımda olduuma inandım yani o derece yazıyorsun yalnız kısmet olurda 40 yaşındayken hala buralardaysak hep beraber ve bekarsam o zaman yazma kesin alınırım
Ben işte çok saf olmadııımdan kaybediyorum sizin kocalar sizi safken bulmuş siz tav olmuşunuz hemen ben tav olmadım hiç birine o yaşlardayken şimdide tav olayım gelim diyom yok gelmiyolar geliyolarda imzaya gelmiyolar :))
berom yaaa sen diyeti bırak günlerce burada kıza koca geyiği yapmadık mı beee bekar evde kalmış yok aday yokKiz Sen bekar misin ?
ay bende lise sondaydım 17 yaşında eşim vurulmuş bana direkt evlenme teklifi etti şok geçirmiştim adamın ne sapıklığını bırakmıştım ne pedofililigini üniversite bitti hoppp evlendim hop bi çocuk sonrada kaporta bozuldu
dövmeli dr a mail attım beni kaile almadı cevap yok sen bi git bakalım
Hahaha beratti cok konu var bu FAZLANAZLI Jelesec gözlerini açmadan kocalarını görmüşler evlenmişler bende saf dönemlerde saf olmayıp evlenmediimmden evde kaldım konu bu
Hemen evlemdorelomKiz Sen bekar misin ?
biraktim , bu ne be....berom yaaa sen diyeti bırak günlerce burada kıza koca geyiği yapmadık mı beee bekar evde kalmış yok aday yok