• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

saf ve daha erkelerle kahveye başlamadığımız yaşlarda :KK70: adamlar uyanık :p imza yoksa bende yokum de ama önce bi aşık et kendine bacım sonra ayrıl sürünsün de evlilik istiyorum :p
Yok aşık edemiyorum imzasız geliyolar öyle aşık olmak istiyolar ben yok derken ben arada aşık oluveriyorum :D

evlenilecek kız var eğlenilecek kız var loooo :KK70: canım tbozim alınmıyon ne kadar kendinle barışıksın seviyorum senin huyunu :KK60: şaka bunlar hep geyik eminim vardır bi yerde evde kalmış bir bey denk gelemediniz sadece :KK70:
Yok ya ne alınacam kendimi biliyorum ben kendimle barışık olmasam her bişeye alınırdım (kilo hariç:) ) ama üzülmüyo da değilim daha gençken buldugum düzgün insanların kıymetini bilemedim şimdide yaş geçiyor geyik yapıoz ama geçiyor yani :))

Yok ya ne alınacam kendimi biliyorum ben kendimle barışık olmasam her bişeye alınırdım (kilo hariç:) ) ama üzülmüyo da değilim daha gençken buldugum düzgün insanların kıymetini bilemedim şimdide yaş geçiyor geyik yapıoz ama geçiyor yani :))

oyyyy aferin kız kendinle barışık olmak iyidir yoksa ota noka takılırız :KK59: olsun olsun bulucaz 60 70 yaş neyse evereceğiz seni:KK70:

Back