• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ay yok bulamadım yaa bu gidişlede bulamıcam :110: ne bicim arkadaşlarsınız siz koca nasıl bulcam bi öğretmionuz tabi sizin tuzunuz kuru :KK70:

yazık o kadar estetiğe beee ev alırdın koca alamadın :p:-):-):-)

düzeltemeyen oturup ağlasın bananeeee :KK70:

gitme kızın üstüne beee daha bulacakta evlenecekteeee oohohohoho

he onların da umrunda çok :63: senle benim elektürüğüm iyi değil bacım yaaa sevmiyor dr ler dobraları ahanda ben bak besleme gibi arkaya atıldım ben dolgu diyom millet resimmm :KK70:

benim koca beni buldu :KK70:
benim ki de beni buldu hatta 5 kere istemeye geldiler yaşım küçüktü babam yok diyor diye:KK25::KK70:bu börülceyi istemeye de gelmemişler yazık saftirik kuzu :KK70:

Yalnız gitme kızın üstüne dion ama daha bulacakta evlenecekte ohoho diyon daha bi gömdün şimdi beni :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

O zaman bu konuda senden bi tuyo alamıcam eledim seni :63:

senin işin zor be Esraya başvuralım bende gelirim yanında refakatci:KK70:

:KK70::KK70:
gözlerinin içine bakıcaksın göz kaçırma
dik otur cool takıl zekanı kullan işte ben hep öyle yapıyorum :p
bak bak titrek sende neler var bir boyunda yer altında senin :KK48::p:p:p:p

Hepsini yapıom yok anam olmuyo zekam yetmiyor demekki :KK70: tek sorun hep iyi gidio sonra iş değişiyor benim yapamayacağım şeyler oldugunu anladıklarında sessizce geri çekiliyorlar yapmıcam işte :63:

elletme kendini öptürmede :KK70::KK70::KK70::KK70:

Ben bugun teklif aldim :cool:
Sonra is cok yordu, nefes alacak zamanim yoktu vazgectim bulusmaktan eve geldim:21: :KK14:

hadi gözün aydın sen evde kalmayacan sevindim:KK73::KK73::KK73::KK73:

he onların da umrunda çok :63: senle benim elektürüğüm iyi değil bacım yaaa sevmiyor dr ler dobraları ahanda ben bak besleme gibi arkaya atıldım ben dolgu diyom millet resimmm :KK70:

benim ki de beni buldu hatta 5 kere istemeye geldiler yaşım küçüktü babam yok diyor diye:KK25::KK70:bu börülceyi istemeye de gelmemişler yazık saftirik kuzu :KK70:

dalga geçme kızla :D :D

tboz tboz deli misin ya sen bdv de takıl bak hergün şiddet boşanma bi sürü şey bekarlık sultanlıktır jelo ya bakma sen

dalga geçme kızla :KK70: :KK70:

tboz tboz deli misin ya sen bdv de takıl bak hergün şiddet boşanma bi sürü şey bekarlık sultanlıktır jelo ya bakma sen

pasaklı seni enişte almış tboz gibi mülaim temiz misafir perver kız evde kalmış olacak şey değil allah çirkin şansı versin işte:KK70::KK70:mutfağı temizledin mi sen yerleştirdin mi dağınıklığı pasaklı soocoti :KK70:

Kısmetse olura gitcem ben bütün estetiklerimi ifşa edersiniz :)) ben bence fazla akıllı oldugum için evde kaldım :D şimdiki erkekler cok akıllı bayanlardan uzak durmayı tercih ediyor etmeyenlerde beni bulamadı henüz :D

pasaklı seni enişte almış tboz gibi mülaim temiz misafir perver kız evde kalmış olacak şey değil allah çirkin şansı versin işte:KK70::KK70:mutfağı temizledin mi sen yerleştirdin mi dağınıklığı pasaklı soocoti :KK70:
pis ifşacı seni. ben başak burcuyum temizimdir ama üşengeçlikte var :D

:KK48:
Hahaha cok elletmiom diye kaçıolar sanırım :KK70:

tipinde elletir havası var :p:KK70: şaka şaka bacım elletme naz yap eve erken dön anam kızar babam kızar dee desin haaa tamam bu kız hanım alınır :KK51::KK52::KK48:

Şiddet boşanma olmayan evliliklerde var ama neden onları örnek almayayım ki hem cocuk nasıl yapcammm:oops:

az anam öyle evlilik yani %30 ya çıkar ya çıkmaz ona göre :KK54: ha sende artık şans da yok boşa ikinciyi al yaş olmuş 40 daha adayda yokk işin zor be gülümmm:KK43::KK14::-)

amaaan ben burda seni teselli etmeye uğraşayım sen içine et :63:

yokkk iyi olan yaranmaz scoti bacı kötü olacan dan dan diyecan bak severler benim müridler çeteler ondan var :p
pis ifşacı seni. ben başak burcuyum temizimdir ama üşengeçlikte var :KK70:

ifşa bizim işimiz :rolleyes::-):KK8: bak kızdırma şahid olurum :KK73::rolleyes: revizyon için 35 dr gezerken üşenmedin ama :-):-):-):-)

Back