Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

kısmetse oluru bizim uygulama izliyordu salağa yat bacım sende ay öpüşürsem hamile kalırmıyım de ilk çıktığım sensin de arada gözün dolsun utan falan ayyy ders vermek lazımdı sana ama geç oldu artık

dedikoducu senii arkamdan dedikodu ettin hadi dedik affet aç kollarını sar Mevlana misali töbe edene acıyacan ama bak hemen satmışsın yine benim gibi olması zor zaten yok benden kendine nazır bayanım
Ben iyi anlamda demiştim jelesec gibi olma derken o cok iyi hani falan onun gibi olma okadar da iyi olma gibilerinden olmadımı kıvıramadım mı

süper düzmece bi program ama beni kitliyo ekrana

ay ben dayanama bakma uygulama hasta diye dayandım açtım odasın da izledi adam da beğendik hatta

Ben iyi anlamda demiştim jelesec gibi olma derken o cok iyi hani falan onun gibi olma okadar da iyi olma gibilerinden olmadımı kıvıramadım mı

he dansöz seni mink boyunla iyi kıvırdın medom nerde yaaa özledik sesi çıkmıyor

Delisin sen yaaaa..kocanada böyle laflar ediyonmu çok merak ettim..insan senle yaşlanmaz inanki..enişte kıymetini biliyomu bari
benim eşim ağır abi yaaa yapınca bunlardan koca kadınsın çocuk gibi hala diyor geyik burası ama kızlarla genelde böyleyim yaa keyifli olur bilsin kıymeti mi tabi millettte ne estetikler var benim yüzüm beybi

ay ben dayanama bakma uygulama hasta diye dayandım açtım odasın da izledi adam da beğendik hatta

he dansöz seni mink boyunla iyi kıvırdın medom nerde yaaa özledik sesi çıkmıyor
Medo iyi napsın bu aralar yogun o biraz pek girmiyor geyik bölümüne zaten kimi beğendiniz kısmetse olurdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…