Kısmetse olura gitcem ben bütün estetiklerimi ifşa edersiniz :)) ben bence fazla akıllı oldugum için evde kaldımşimdiki erkekler cok akıllı bayanlardan uzak durmayı tercih ediyor etmeyenlerde beni bulamadı henüz
seviyorum ben kendimi burcumu huyumu suyumuerkek mi seninkiler
Amaaan dayanamadim bulustum. Bana gore degil.
Zaten yalnizligi seviyorum da, taliplerle bi cay icmeyi ihmal etmiyorum
kısmetse oluru bizimuygulama izliyordu salağa yat bacım sende ay öpüşürsem hamile kalırmıyım de ilk çıktığım sensin de arada gözün dolsun utan falan ayyy ders vermek lazımdı sana ama geç oldu artık
Ben iyi anlamda demiştim jelesec gibi olma derken o cok iyi hani falan onun gibi olma okadar da iyi olma gibilerindendedikoducu senii arkamdan dedikodu ettin hadi dedik affet aç kollarını sar Mevlana misali töbe edene acıyacan ama bak hemen satmışsın yine benim gibi olması zor zaten yok benden kendine nazır bayanım
süper düzmece bi program ama beni kitliyo ekrana
Ben iyi anlamda demiştim jelesec gibi olma derken o cok iyi hani falan onun gibi olma okadar da iyi olma gibilerindenolmadımı kıvıramadım mı
Dinleniyorum bacım
Dinleniyorum bacımyatmadan bi bakim dedim.gece gece güldürdün beni
Delisin sen yaaaa..kocanada böyle laflar ediyonmu çok merak ettim..insan senle yaşlanmaz inanki..enişte kıymetini biliyomu barieee ev temizledin dip köşe normal dinlen bacımmmsen gel gezmeye ben seni canlı güldüreceğim 1 kutu kestane şekerine söz
Delisin sen yaaaa..kocanada böyle laflar ediyonmu çok merak ettim..insan senle yaşlanmaz inanki..enişte kıymetini biliyomu bari
Medo iyi napsın bu aralar yogun o biraz pek girmiyor geyik bölümüne zaten kimi beğendiniz kısmetse olurdan :)ay ben dayanama bakma uygulama hasta diye dayandım açtım odasın da izledi adam da beğendik hatta
he dansöz seni mink boyunla iyi kıvırdınmedom nerde yaaa özledik sesi çıkmıyor
Medo iyi napsın bu aralar yogun o biraz pek girmiyor geyik bölümüne zaten kimi beğendiniz kısmetse olurdan :)
Düzmecemi gerçekten onlar.bu kadar insanı nasıl buluyolar.hep merak etmişimdir.düzmeceyse nasıl bu kadar rol yapabiliyolarsüper düzmece bi program ama beni kitliyo ekrana
Düzmecemi gerçekten onlar.bu kadar insanı nasıl buluyolar.hep merak etmişimdir.düzmeceyse nasıl bu kadar rol yapabiliyolar
Kız yeter güldürme beniiibenim ajanstan çoğu jelesec ajansı
Kız yeter güldürme beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?