• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Kısmetse olura gitcem ben bütün estetiklerimi ifşa edersiniz :)) ben bence fazla akıllı oldugum için evde kaldım :KK70: şimdiki erkekler cok akıllı bayanlardan uzak durmayı tercih ediyor etmeyenlerde beni bulamadı henüz :KK70:

kısmetse oluru bizim uygulama uygulama izliyordu :KK70: salağa yat bacım sende ay öpüşürsem hamile kalırmıyım de ilk çıktığım sensin de arada gözün dolsun utan falan ayyy ders vermek lazımdı sana ama geç oldu artık:KK70:

:KK12::KK12::KK12::63::63::63:dedikoducu senii arkamdan dedikodu ettin hadi dedik affet aç kollarını sar Mevlana misali töbe edene acıyacan ama bak hemen satmışsın yine :KK67: benim gibi olması zor zaten yok benden kendine nazır bayanım:KK25::-)
Ben iyi anlamda demiştim jelesec gibi olma derken o cok iyi hani falan onun gibi olma okadar da iyi olma gibilerinden :D :D :D olmadımı kıvıramadım mı :oops:

:KK70: süper düzmece bi program ama beni kitliyo ekrana :KK70:

ay ben dayanama bakma uygulama hasta diye dayandım açtım odasın da izledi adam da beğendik hatta :KK70:

Ben iyi anlamda demiştim jelesec gibi olma derken o cok iyi hani falan onun gibi olma okadar da iyi olma gibilerinden :KK70: :KK70: :KK70: olmadımı kıvıramadım mı :oops:

he dansöz seni mink boyunla iyi kıvırdın:KK49::KK49::KK49::KK49: medom nerde yaaa özledik sesi çıkmıyor :KK53:

Delisin sen yaaaa..kocanada böyle laflar ediyonmu çok merak ettim..insan senle yaşlanmaz inanki..enişte kıymetini biliyomu bari:KK70::KK70:
:KK70::KK70: benim eşim ağır abi yaaa yapınca bunlardan koca kadınsın çocuk gibi hala diyor:KK70: geyik burası ama kızlarla genelde böyleyim yaa keyifli olur :KK19: bilsin kıymeti mi tabi millettte ne estetikler var benim yüzüm beybi :KK70:

ay ben dayanama bakma uygulama hasta diye dayandım açtım odasın da izledi adam da beğendik hatta :KK70:

he dansöz seni mink boyunla iyi kıvırdın:KK49::KK49::KK49::KK49: medom nerde yaaa özledik sesi çıkmıyor :KK53:
Medo iyi napsın bu aralar yogun o biraz pek girmiyor geyik bölümüne zaten kimi beğendiniz kısmetse olurdan :)

Back