- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Beratti kk yı kullanmayımı unuttun anlamıorm yazdıklarınıolabilir,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beratti kk yı kullanmayımı unuttun anlamıorm yazdıklarınıolabilir,
Ben seviyom gorunup kacmayisende bacım çay içe içe bi oldun buradan Abd ye yol olur çay içtiğin adaylar
Yok Kiz biliyorum , en sevdigim program boya bakmiyor onlar , iyi laf yapman lazim sende de var gordugum kadariylaberatti kısmetse oluruda bilmez şimdi londralardan oraya almazlar beni ya 1.55 boyla
Benim tel arada şifreli yazıyor ben bile anlamıyorumBeratti kk yı kullanmayımı unuttun anlamıorm yazdıklarını
Ben oraya girsem melisi yolarım heraldeYok Kiz biliyorum , en sevdigim program boya bakmiyor onlar , iyi laf yapman lazim sende de var gordugum kadariyla
Ah keske Melis i yolsan sonuna kadar desteklerim seni o Eserin de konuşması ve hareketleri beni benden alıyorhepsi ayrı komediBen oraya girsem melisi yolarım heralde
Evet eser sürekli okayy okay demesi ha bide ali o nasıl konuşma ya seviyom yapıyom konuşmayı bilmiyorAh keske Melis i yolsan sonuna kadar desteklerim seni o Eserin de konuşması ve hareketleri beni benden alıyorhepsi ayrı komedi
Ali İzmir li kız hemşerim Bazılarımız öyle konuşur hepsi birbirinden ayrı komedi . Bir turlu bitemedi bir girip bir çıkıyorlar . Gerçi biterse neye güleceğizEvet eser sürekli okayy okay demesi ha bide ali o nasıl konuşma ya seviyom yapıyom konuşmayı bilmiyor
Ya bende öyle konuşuyorm baZen ama ekranda yani o tipe hiç uymamış yakında gong sesi verilcekmiş o zaman giriş çıkış bitcekmiş ay biterse cok eksik kalırım tip olarak da bi tek semih ve adnan iyi diğerleri olmaz sanki onlar beni istiyordaAli İzmir li kız hemşerim Bazılarımız öyle konuşur hepsi birbirinden ayrı komedi . Bir turlu bitemedi bir girip bir çıkıyorlar . Gerçi biterse neye güleceğiz
Bana yarım yamalak geliyor bildirimleryahu bildirimler gelmiyor amma muhabbet dönmüş göremedim gerçi yoğunum bu aralar takılamıyorum
Ayy Semih Adnan kurban olsun sana seni beğenmeyeceklerde kimi beğenecekler evet ekranda düzeltmesi gerekirdi Ali'nin konuşmasını katılıyorum ona yakında bitecek demek , aslında çoğu daha önceden arkadaşmış dışarda , göya yeni tanışıyorlar bizde yiyoruz istekosu bandındayken izliyorum bazen , gülerken koşmak zor oluyor gerçi biterse yenisini hazırlarlar canım eksık kalmayızYa bende öyle konuşuyorm baZen ama ekranda yani o tipe hiç uymamış yakında gong sesi verilcekmiş o zaman giriş çıkış bitcekmiş ay biterse cok eksik kalırım tip olarak da bi tek semih ve adnan iyi diğerleri olmaz sanki onlar beni istiyorda
Banada gelmiyor bazen canım , baktığımda görüyorum .yahu bildirimler gelmiyor amma muhabbet dönmüş göremedim gerçi yoğunum bu aralar takılamıyorum
Kurban olsunlar bana dimi sefiyorum seni Ay hazırlasınlar yenisini yaa bagımlılık yaptı valla kim kimi tanıyo ne nedir anlayamadm sürekliAyy Semih Adnan kurban olsun sana seni beğenmeyeceklerde kimi beğenecekler evet ekranda düzeltmesi gerekirdi Ali'nin konuşmasını katılıyorum ona yakında bitecek demek , aslında çoğu daha önceden arkadaşmış dışarda , göya yeni tanışıyorlar bizde yiyoruz istekosu bandındayken izliyorum bazen , gülerken koşmak zor oluyor gerçi biterse yenisini hazırlarlar canım eksık kalmayız
Bende tbozcumbence senaryo hepsi , 2,3 günde asık oluyorlar sonra bi kavga dövüş ayrılıp başkasıyla ask yasıyorlar ama izliyoruz iste dizi izler gibi ben şimdi yeni big brother i bekliyorum Neyse biraz yürüyüş yapayımKurban olsunlar bana dimi sefiyorum seni Ay hazırlasınlar yenisini yaa bagımlılık yaptı valla kim kimi tanıyo ne nedir anlayamadm sürekli
İfşa ediyorlar birbirlerini biraz gerçeklik payı vardır ama baya bi yazıyorlar bence oynuyorlar sonra doğaçlama falan derken bu noktalara geldiler :)
Banada gelmiyor bazen canım , baktığımda görüyorum .
Bende tbozcumbence senaryo hepsi , 2,3 günde asık oluyorlar sonra bi kavga dövüş ayrılıp başkasıyla ask yasıyorlar ama izliyoruz iste dizi izler gibi ben şimdi yeni big brother i bekliyorum Neyse biraz yürüyüş yapayım
Evet jelocum oluyor bazen , sen neler yapıyorsun cok meşgulmüşsün bu aralar benimde misafirim gelecek bir süreliğine hazırlık yapıyorum.valla beromm açınca bildirim yok diye çıkıyorum üşeniyorum tek tek başlık bakmaya arada sistemde oluyor bu takılmalar
Benimde adamım o bir tane oYılmaz Morgül adamım