• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Ah keske :KK70:Melis i yolsan :KK70:sonuna kadar desteklerim seni :KK31:o Eserin de konuşması ve hareketleri beni benden alıyor:KK70:hepsi ayrı komedi :KK70:
Evet eser sürekli okayy okay demesi ha bide ali o nasıl konuşma ya seviyom yapıyom konuşmayı bilmiyor :D

Evet eser sürekli okayy okay demesi ha bide ali o nasıl konuşma ya seviyom yapıyom konuşmayı bilmiyor :KK70:
Ali İzmir li kız hemşerim :KK70:Bazılarımız öyle konuşur :KK70:hepsi birbirinden ayrı komedi . Bir turlu bitemedi bir girip bir çıkıyorlar . Gerçi biterse neye güleceğiz :KK70:

Ali İzmir li kız hemşerim :KK70:Bazılarımız öyle konuşur :KK70:hepsi birbirinden ayrı komedi . Bir turlu bitemedi bir girip bir çıkıyorlar . Gerçi biterse neye güleceğiz :KK70:
Ya bende öyle konuşuyorm baZen ama ekranda yani o tipe hiç uymamış :D yakında gong sesi verilcekmiş o zaman giriş çıkış bitcekmiş ay biterse cok eksik kalırım :D tip olarak da bi tek semih ve adnan iyi diğerleri olmaz sanki onlar beni istiyorda :D

yahu bildirimler gelmiyor amma muhabbet dönmüş göremedim gerçi yoğunum bu aralar takılamıyorum :KK14:

Ya bende öyle konuşuyorm baZen ama ekranda yani o tipe hiç uymamış :KK70: yakında gong sesi verilcekmiş o zaman giriş çıkış bitcekmiş ay biterse cok eksik kalırım :KK70: tip olarak da bi tek semih ve adnan iyi diğerleri olmaz sanki onlar beni istiyorda :KK70:
Ayy Semih Adnan kurban olsun sana :KK70:seni beğenmeyeceklerde kimi beğenecekler :KK70:evet ekranda düzeltmesi gerekirdi Ali'nin konuşmasını katılıyorum ona :KK66: yakında bitecek demek , aslında çoğu daha önceden arkadaşmış dışarda , göya yeni tanışıyorlar bizde yiyoruz iste:KK70:kosu bandındayken izliyorum bazen , gülerken koşmak zor oluyor gerçi :KK70:biterse yenisini hazırlarlar canım eksık kalmayız:KK70:

Ayy Semih Adnan kurban olsun sana :KK70:seni beğenmeyeceklerde kimi beğenecekler :KK70:evet ekranda düzeltmesi gerekirdi Ali'nin konuşmasını katılıyorum ona :KK66: yakında bitecek demek , aslında çoğu daha önceden arkadaşmış dışarda , göya yeni tanışıyorlar bizde yiyoruz iste:KK70:kosu bandındayken izliyorum bazen , gülerken koşmak zor oluyor gerçi :KK70:biterse yenisini hazırlarlar canım eksık kalmayız:KK70:
Kurban olsunlar bana dimi sefiyorum seni :KK60::KK19: Ay hazırlasınlar yenisini yaa bagımlılık yaptı valla kim kimi tanıyo ne nedir anlayamadm sürekli
İfşa ediyorlar birbirlerini biraz gerçeklik payı vardır ama baya bi yazıyorlar bence oynuyorlar sonra doğaçlama falan derken bu noktalara geldiler :)

Kurban olsunlar bana dimi sefiyorum seni :KK60::KK19: Ay hazırlasınlar yenisini yaa bagımlılık yaptı valla kim kimi tanıyo ne nedir anlayamadm sürekli
İfşa ediyorlar birbirlerini biraz gerçeklik payı vardır ama baya bi yazıyorlar bence oynuyorlar sonra doğaçlama falan derken bu noktalara geldiler :)
Bende tbozcum:KK19:bence senaryo hepsi , 2,3 günde asık oluyorlar :KK48:sonra bi kavga dövüş ayrılıp başkasıyla ask yasıyorlar ama izliyoruz iste :KK70:dizi izler gibi :KK70:ben şimdi yeni big brother i bekliyorum :KK48: Neyse biraz yürüyüş yapayım :KK71:

Kızlar dünya cok küçük herşeyinizi herkesle pek paylaşmayın bi gün alakasız şekilde tesadüf tanıdıklar çıkabilir kk dan bile bugün bende cıktıgı gibi :D neyse ki benim tanıdıklar da problem yoktu ama kişi çok alakasızdı :D

valla beromm açınca bildirim yok diye çıkıyorum üşeniyorum tek tek başlık bakmaya :cool::cool: arada sistemde oluyor bu takılmalar :KK14:
Evet jelocum oluyor bazen , sen neler yapıyorsun cok meşgulmüşsün bu aralar :KK53: benimde misafirim gelecek bir süreliğine hazırlık yapıyorum.

Back