- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Ben bugun teklif aldimAy yok bulamadım yaa bu gidişlede bulamıcamne bicim arkadaşlarsınız siz koca nasıl bulcam bi öğretmionuz tabi sizin tuzunuz kuru
Ay yok bulamadım yaa bu gidişlede bulamıcamne bicim arkadaşlarsınız siz koca nasıl bulcam bi öğretmionuz tabi sizin tuzunuz kuru
düzeltemeyen oturup ağlasın bananeeee
gitme kızın üstüne beee daha bulacakta evlenecekteeee oohohohoho
benim ki de beni buldu hatta 5 kere istemeye geldiler yaşım küçüktü babam yok diyor diyebenim koca beni buldu
Yalnız gitme kızın üstüne dion ama daha bulacakta evlenecekte ohoho diyon daha bi gömdün şimdi beni
O zaman bu konuda senden bi tuyo alamıcam eledim seni
bak bak titrek sende neler var bir boyunda yer altında seningözlerinin içine bakıcaksın göz kaçırma
dik otur cool takıl zekanı kullan işte ben hep öyle yapıyorum
Hepsini yapıom yok anam olmuyo zekam yetmiyor demekkitek sorun hep iyi gidio sonra iş değişiyor benim yapamayacağım şeyler oldugunu anladıklarında sessizce geri çekiliyorlar yapmıcam işte
Ben bugun teklif aldim
Sonra is cok yordu, nefes alacak zamanim yoktu vazgectim bulusmaktan eve geldim
yazık o kadar estetiğe beee ev alırdın koca alamadın
he onların da umrunda çoksenle benim elektürüğüm iyi değil bacım yaaa sevmiyor dr ler dobraları ahanda ben bak besleme gibi arkaya atıldım ben dolgu diyom millet resimmm
benim ki de beni buldu hatta 5 kere istemeye geldiler yaşım küçüktü babam yok diyor diyebu börülceyi istemeye de gelmemişler yazık saftirik kuzu
senin işin zor be Esraya başvuralım bende gelirim yanında refakatci
dalga geçme kızla
tboz deli misin ya sen bdv de takıl bak hergün şiddet boşanma bi sürü şey bekarlık sultanlıktır jelo ya bakma sen
Çok ayıpBen bugun teklif aldim
Sonra is cok yordu, nefes alacak zamanim yoktu vazgectim bulusmaktan eve geldim
Kısmetse olura gitcem ben bütün estetiklerimi ifşa edersiniz :)) ben bence fazla akıllı oldugum için evde kaldımyazık o kadar estetiğe beee ev alırdın koca alamadın
he onların da umrunda çoksenle benim elektürüğüm iyi değil bacım yaaa sevmiyor dr ler dobraları ahanda ben bak besleme gibi arkaya atıldım ben dolgu diyom millet resimmm
benim ki de beni buldu hatta 5 kere istemeye geldiler yaşım küçüktü babam yok diyor diyebu börülceyi istemeye de gelmemişler yazık saftirik kuzu
senin işin zor be Esraya başvuralım bende gelirim yanında refakatci
Hahaha cok elletmiom diye kaçıolar sanırım
bak bak titrek sende neler var bir boyunda yer altında senin
elletme kendini öptürmede
hadi gözün aydın sen evde kalmayacan sevindim
Şiddet boşanma olmayan evliliklerde var ama neden onları örnek almayayım ki hem cocuk nasıl yapcammmdalga geçme kızla
tboz deli misin ya sen bdv de takıl bak hergün şiddet boşanma bi sürü şey bekarlık sultanlıktır jelo ya bakma sen
amaaan ben burda seni teselli etmeye uğraşayım sen içine etŞiddet boşanma olmayan evliliklerde var ama neden onları örnek almayayım ki hem cocuk nasıl yapcammm
pis ifşacı seni. ben başak burcuyum temizimdir ama üşengeçlikte varpasaklı seni enişte almış tboz gibi mülaim temiz misafir perver kız evde kalmış olacak şey değil allah çirkin şansı versin iştemutfağı temizledin mi sen yerleştirdin mi dağınıklığı pasaklı soocoti
amaaan ben burda seni teselli etmeye uğraşayım sen içine et
Sen benim ikizlerle aynı günde doğmuşsun :))pis ifşacı seni. ben başak burcuyum temizimdir ama üşengeçlikte var
seviyorum ben kendimi burcumu huyumu suyumuSen benim ikizlerle aynı günde doğmuşsun :))
Biri kız biri erkek tatlım, sev tabi kendini cici bir hatunsunseviyorum ben kendimi burcumu huyumu suyumuerkek mi seninkiler
allah bağışlasın genelde aynı cinsiyet olunca :)) çift yumurta ikizi yaniBiri kız biri erkek tatlım, sev tabi kendini cici bir hatunsun
Sağol tatlım, evet çift yumurta ikizleri iki böcek bir çiçek toplamdaallah bağışlasın genelde aynı cinsiyet olunca :)) çift yumurta ikizi yani
Amaaan dayanamadim bulustum. Bana gore degil.Çok ayıp
Hahaha deli ya bi çay içmeyi ihmal etmiyormuşAmaaan dayanamadim bulustum. Bana gore degil.
Zaten yalnizligi seviyorum da, taliplerle bi cay icmeyi ihmal etmiyorum
Hahaha cok elletmiom diye kaçıolar sanırım
Şiddet boşanma olmayan evliliklerde var ama neden onları örnek almayayım ki hem cocuk nasıl yapcammm
amaaan ben burda seni teselli etmeye uğraşayım sen içine et
pis ifşacı seni. ben başak burcuyum temizimdir ama üşengeçlikte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?