- 15 Kasım 2014
- 1.250
- 1.604
- 208
Hiç börülce demiyor dimiÖyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç börülce demiyor dimiÖyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi
kıskanç zuzu scootiyi görmedim bile reelde senle hafta eller havaya bile yaptıkÖyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi
Hiç börülce demiyor dimi
Öyle ama bir bakıyorum hatuna şarkı dinletiyorsun yada na... Şimdi konuştum yada na... Ya sordum böyle boyle dedi
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasınFAZLANAZLI canım bu bıngıl zuzu53 senle aramızdaki aşkı kıskanıyor haberin olsun dün yazmış gruba millet niye yoksun nerdesin diyor buda hemen cevap onun Na... var diyor
Aman benden uzak olsun ekşın falan istemiorm kimseden FAZLANAZLI de senin olsun zuzu53 gel biz beraber takılalım onları dışlayalımkıskanç zuzu scootiyi görmedim bile reelde senle hafta eller havaya bile yaptık
sende ekşın bitti beee
kıskananlar çatlasın kıskananlar çatlasın
Aman benden uzak olsun ekşın falan istemiorm kimseden FAZLANAZLI de senin olsun zuzu53 gel biz beraber takılalım onları dışlayalım
Hahhaah titrek FAZLANAZLI işin sırrını öğrendim nasıl zayıf olunuyomuş anladımekşın candır beee besler insanı kan akışı hızlanır bak scoo bacım titriyor hergün incecik zayıf sen şişko börülce
Çekemeyen anten taksın hahhaha munibüscüler gibi olduk be babam sağolsun yollar uzak sana gelemedim
Hahhaah titrek FAZLANAZLI işin sırrını öğrendim nasıl zayıf olunuyomuş anladım
işin sırrı o olsaydı jelo benim fizikte ben senin fizikte olurdumHahhaah titrek FAZLANAZLI işin sırrını öğrendim nasıl zayıf olunuyomuş anladım
işin sırrı o olsaydı jelo benim fizikte ben senin fizikte olurdum
olaman benim gibi benim bacaklar çarpık değil loooişin sırrı o olsaydı jelo benim fizikte ben senin fizikte olurdum
börülce ağlanacak haline gülüyon mukoca buldunmu lo
Ay yok bulamadım yaa bu gidişlede bulamıcam ne bicim arkadaşlarsınız siz koca nasıl bulcam bi öğretmionuz tabi sizin tuzunuz kurubörülce ağlanacak haline gülüyon mukoca buldunmu lo
düzeltemeyen oturup ağlasın bananeeeeolaman benim gibi benim bacaklar çarpık değil looo
gitme kızın üstüne beee daha bulacakta evlenecekteeee oohohohohobörülce ağlanacak haline gülüyon mukoca buldunmu lo
benim koca beni bulduAy yok bulamadım yaa bu gidişlede bulamıcam ne bicim arkadaşlarsınız siz koca nasıl bulcam bi öğretmionuz tabi sizin tuzunuz kuru
Yalnız gitme kızın üstüne dion ama daha bulacakta evlenecekte ohoho diyon daha bi gömdün şimdi benidüzeltemeyen oturup ağlasın bananeeee
gitme kızın üstüne beee daha bulacakta evlenecekteeee oohohohoho
O zaman bu konuda senden bi tuyo alamıcam eledim senibenim koca beni buldu
gözlerinin içine bakıcaksın göz kaçırmaO zaman bu konuda senden bi tuyo alamıcam eledim seni
Hepsini yapıom yok anam olmuyo zekam yetmiyor demekki tek sorun hep iyi gidio sonra iş değişiyor benim yapamayacağım şeyler oldugunu anladıklarında sessizce geri çekiliyorlar yapmıcam iştegözlerinin içine bakıcaksın göz kaçırma
dik otur cool takıl zekanı kullan işte ben hep öyle yapıyorum