Jelesec zuzu53 beratti FAZLANAZLI başka kim vardı yaa tboza yardım kampanyası başlamış bulunmakta londra ya vize ve bilet parası çıkartmaya çalışıyoruz bero beni ucuz sexy çamaşırcılara götürcek hadi hanımlar güzel pamuk ellerinizi göreyim
Ayyy evet ya socute unuttumyürü be çocuk yok sende masrafta yok demektirne kampanyası sana hem FAZLANAZLI nin yavrusu büskivit yiyemiyor birde onu da etiketlemiş en mağdur o
Pardon tbozcum , her şey guzel ama asla seni ucuz sexy çamaşırcılara degil, elit pahalı ama indirimdeJelesec zuzu53 beratti FAZLANAZLI başka kim vardı yaa tboza yardım kampanyası başlamış bulunmakta londra ya vize ve bilet parası çıkartmaya çalışıyoruz bero beni ucuz sexy çamaşırcılara götürcek hadi hanımlar güzel pamuk ellerinizi göreyim
Bende biliyordumHahaha biliyordum böyle olacağını
Pişt hayırdır yolculukmu var? Eğer öyleyse bende geliyorum kayınvalideme sürpriz yapayım çok sevinirBende biliyordum
Gel gel ben sana yol arkadaşı olurum o zaman biletim senden tmmPişt hayırdır yolculukmu var? Eğer öyleyse bende geliyorum kayınvalideme sürpriz yapayım çok sevinir
Yok öyle :)) biletler senden konaklama benden bak seni Londra'nın merkezinde ağırlayacağım :)) Oxford street diyorum Portland place diyorum dahada birşey demiyorumGel gel ben sana yol arkadaşı olurum o zaman biletim senden tmmbileti kestik
İyide beni konaklatacak cok kişi var londrada olmadı şimdi biletler senden olsunYok öyle :)) biletler senden konaklama benden bak seni Londra'nın merkezinde ağırlayacağım :)) Oxford street diyorum Portland place diyorum dahada birşey demiyorum
bu nasıl bi bahane üretmedir allah aşkına çamaşırmış yaw he heJelesec zuzu53 beratti FAZLANAZLI başka kim vardı yaa tboza yardım kampanyası başlamış bulunmakta londra ya vize ve bilet parası çıkartmaya çalışıyoruz bero beni ucuz sexy çamaşırcılara götürcek hadi hanımlar güzel pamuk ellerinizi göreyim
araştırmacı can can önce şu mideni hallet estetik sonra yahu
benim burnum karadeniz burnu ama yıllardır korkuma yüze bişey yaptıramadım
adresi veriyorum özelden dua ederiz sana koca bulasın diye
Tmm ama kargo karşı ödemeli oluyor bizde burdan ödemiyoruz alıcı kargoyu alırken ödüyor kabul mü sonra pisküvitlerim gelmesin geriadresi veriyorum özelden dua ederiz sana koca bulasın diye
adresi veriyorum özelden dua ederiz sana koca bulasın diye
Ya herkes demekki evlenmemi cok istiyor ya da ben o isteği cok hissettiriyorumgecen gün birini bulmuşlar bana patronum ciddi ciddi oturdu evlenirsen kız tarafının eşyalarını beşi bi yerdeni ve 3 günlük balayını ben hediye ediyorum dedi okadar beni evlendiresi var yani ama gel gelelim benn adamı begenmedim
ne pis geçiriyon bu börülceye lo sennn koca mı arıyor ona kocamı yok elini sallasa ellisi
kargo parasını karşılayaksa olur yoksa kalsın yinede dua ettiririm benim kızın dualar hemen kabul oluyorTmm ama kargo karşı ödemeli oluyor bizde burdan ödemiyoruz alıcı kargoyu alırken ödüyor kabul mü sonra pisküvitlerim gelmesin geridualarınızı bekliyorum
ay şu koca istiyorum koca diyen kadın geldi aklımane pis geçiriyon bu börülceye lo sennn koca mı arıyor ona kocamı yok elini sallasa ellisi
o kadar şeyi vericekse ben evleneyim ne var 4 e kadar izin yok muydu daha birinci hakkımı kullandım benYa herkes demekki evlenmemi cok istiyor ya da ben o isteği cok hissettiriyorumgecen gün birini bulmuşlar bana patronum ciddi ciddi oturdu evlenirsen kız tarafının eşyalarını beşi bi yerdeni ve 3 günlük balayını ben hediye ediyorum dedi okadar beni evlendiresi var yani ama gel gelelim benn adamı begenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?