- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
valla altı boş yazılanların safi geyik arkadaşım... gülmeye yazıyoruz işte dal dal muhabbet iyidirÎnan okuyorum, hiç bişey anlamıyorum ben de daliiiim bi ara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla altı boş yazılanların safi geyik arkadaşım... gülmeye yazıyoruz işte dal dal muhabbet iyidirÎnan okuyorum, hiç bişey anlamıyorum ben de daliiiim bi ara
:)) canı sıkılanlar kulubu burası da gel sende canım nasılsın ne var ne yokYahu bu konunun hızına yetişemiyorum
:)) canı sıkılanlar kulubu burası da gel sende canım nasılsın ne var ne yok
dur şimdi diyecek bişey bulamadım
kızım bana dava açılmadı hiç
külahı sen alll
buldum güzellik başa bela oldu bende. elde edemediğine .ok atarmış insan kedi ciğer örneği gibi acıyorum sadecedur şimdi diyecek bişey bulamadım
oyyy kuzu yaaaa üzülme arkandayımdur şimdi diyecek bişey bulamadım
Valla bence zor olur bir haftada.. Ama kişiden kişiye değişiyor işte süreç. İnşallah iyi olursun sen
FAZLANAZLI@soocute canım, foruma girdiğimde gözüm seni ve birkaç kişiyi arıyor. Onları da göremeyince offfffff diyip kapatıyorum.
Günaydın afiyet olsunnnnGünaydın kızlar , sabah lucky ve kk dan ıkı arkadaşla buluşacağız diyetimi bozuyorum bugün
Tesekkurler tbozcumGünaydın afiyet olsunnnn
millet fantazilerinden neler çıkarıyo sadece hayal gücü başka bir şey değil
Günaydın kızlar , sabah lucky ve kk dan ıkı arkadaşla buluşacağız diyetimi bozuyorum bugün
@soocute canım, foruma girdiğimde gözüm seni ve birkaç kişiyi arıyor. Onları da göremeyince offfffff diyip kapatıyorum.
Hahahaha evet kıskandım hatta catladımhemen bir buluşma ayarladım sizden onceoperim canım , size de iyi eğlencelerahahhahha beni kıskandın demi telde ben dedim sana bu gece eller havaya yapıyoruz kızlarla diyet bizde de bozulacak gerçi onlar diyette ben onlarınkini bozduracağım
luck me çok selam öp benim yerime iyi muhabbetler
seviyorum seni güzel kadın buluşmalar kafa dengi arkadaşlarla iyidir stres atarsınHahahaha evet kıskandım hatta catladımhemen bir buluşma ayarladım sizden onceoperim canım , size de iyi eğlenceler
Bende seni seviyorum Can'ım benim tamam aksam atın bana foto benim içinde eğleninseviyorum seni güzel kadın buluşmalar kafa dengi arkadaşlarla iyidir stres atarsın
atarım resim sana gece
Bende seni seviyorum Can'ım benim tamam aksam atın bana foto benim içinde eğlenin