• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Günaydın kızlar , sabah lucky ve kk dan ıkı arkadaşla buluşacağız :KK3:diyetimi bozuyorum bugün :KK73::KK73:

ahahhahha beni kıskandın demi telde ben dedim sana bu gece eller havaya yapıyoruz kızlarla diyet bizde de bozulacak gerçi onlar diyette ben onlarınkini bozduracağım:KK49:

luck me çok selam öp benim yerime iyi muhabbetler :-)

ahahhahha beni kıskandın demi telde ben dedim sana bu gece eller havaya yapıyoruz kızlarla diyet bizde de bozulacak gerçi onlar diyette ben onlarınkini bozduracağım:KK49:

luck me çok selam öp benim yerime iyi muhabbetler :-)
Hahahaha evet kıskandım hatta catladım:KK69:hemen bir buluşma ayarladım sizden once:KK70:operim canım , size de iyi eğlenceler :KK71:

Bende seni seviyorum :KK68:Can'ım benim tamam aksam atın bana foto benim içinde eğlenin :KK71:

valla çok eğlendik balım hatta bugün fuul evde dinlenmece durumu:)))) forumdan rumuzu lazım değil çok sevdiğimiz bir arkadaşımız ameliyat oldu ona ayarladık eğlence gecemizi yakındı mekan ona da ce dedik sonra mekana geçtik :KK60:

Back