• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

la senden yok başka sazanım benim hem konaklama hem bakım yapan neyse sen bana verme hadi botoks dolgu arada kaynasın yeter :KK70:
O dönem kapandı artık bana ilgi olacak bi tek herkes bana ilgi göstersin ilgi manyağı yapın beni :D uygulama uygulama da gönüllü cıktı titreğide kandırırız ha zuzu53 zuzu53 de var elbet biriniz bakar medoya demiom hiç o kendine baksın yeter beni görünce daha fena olur :D yalnız sende illa botoks dolgu diyon görende ben yap diyince dr yapıo sanar :D

gel beraber olak çorluda ucuza burunu:KK70:
dur zaten pişmanlık güdüyorum gidip tekrar gün alasım var.

ben ne kadar araştırdım o dr u öyle buldum yeditepede uzmanlık yapmış hocaları çok iyi cv sini inceleyip de gitmiştim hiç yanıltmadı beni.
burun ucu ameliyatını herkes yapamıyor kemeri düzeltmek gerçekten daha kolay uç kısmı işin işçilik kısmı kıkırdakları çıkarıp şekil verip tekrar koyuyorlar. kolay kolay güvenemem kimseye hele burunda 10 yıldır ameliyat ol diyor dr lar hala olucam :(

ayy Tuğrul bey bi tane bence ağrılı bi ameliyat değil zaten merak etme hem o anestezide kullanmıyor

ilgili bir Dr değişik bi iletişimi var ama mesleginde ilgili ben onun hastası olmamama rağmen ne zaman mail atıysam cevap verdi malesef her dr öyle değil bi de alper Tuncel de iyi onunla da görüş bence

teşekkür ederim canım onu da araştırıyorum hemen :)

Hafi hayırlı olsun,bakalım ne diyecek doktorun :KK66:
Birde ameliyatta sedasyon yönteminimi kullanıyor hâlâ onu sorsana . Narkozlu yapmıyordu sedasyon ile yapıyordu..

araştırmalarım sonucu herkes aynı şeyi kullandı canım..aynı gün eve gönderiyormus hatta ona da çok şaşırdım..kimseye söylemeyi düşünmüyorum busefer..gerçi lipo da olmak istiyorum çaktırmadan nasıl olcak ben de bilmiyorum ama görcez..bide sadece kasüstü yapıyormuş herkes öyle söyledi.bakalım bana ne dicek

araştırmalarım sonucu herkes aynı şeyi kullandı canım..aynı gün eve gönderiyormus hatta ona da çok şaşırdım..kimseye söylemeyi düşünmüyorum busefer..gerçi lipo da olmak istiyorum çaktırmadan nasıl olcak ben de bilmiyorum ama görcez..bide sadece kasüstü yapıyormuş herkes öyle söyledi.bakalım bana ne dicek
Sedasyon dur o Zaman büyük ihtimal.
Lipodan sonra biraz ağrı hareket kısıklığı oluyor tabi ama memeden dolayı yinede hareket kısıklığı olacaktır zaten ;)
Kas üstü tavsiye eder muhtemelen,bakalım ne diyecek ;)

Memeler ilgi alanım :))
Birde toto protez görsem fena olmayacak aslında ama yok foto :KK70:
Çok şükür memnunum memelerden karından ama yinede öncesi sonrası değişimi görmek beni sıkmıyor :KK66:
Hem yorum yapıyoruz işte :KK66: Kötümü.. Ben halen meme fotosu ekliyorum olmak isteyenlere bilgi olsun gaza gelsinler diye :KK66: Bundan memnunlar hem :KK66: Çok sonrası süreci görmek isteyenlere bilgi oluyor fenamı :KK66:

bende var bu ne bilim ne süreç yazasım var ne sorana özelden cevap veresim estetik olayı uzun süre okuyup görünce ben sıkıyor :KK14: toto meeme karın görmekte :oops:
sende böyle bir misyon var zaten seviyorsun olsun senin gibilerde lazım foruma bıkmadan yazan resim koyan :KK66:

dur zaten pişmanlık güdüyorum gidip tekrar gün alasım var.

ben ne kadar araştırdım o dr u öyle buldum yeditepede uzmanlık yapmış hocaları çok iyi cv sini inceleyip de gitmiştim hiç yanıltmadı beni.
burun ucu ameliyatını herkes yapamıyor kemeri düzeltmek gerçekten daha kolay uç kısmı işin işçilik kısmı kıkırdakları çıkarıp şekil verip tekrar koyuyorlar. kolay kolay güvenemem kimseye hele burunda 10 yıldır ameliyat ol diyor dr lar hala olucam :KK43:

araştırmacı can can önce şu mideni hallet estetik sonra yahu :KK14:

benim burnum karadeniz burnu ama yıllardır korkuma yüze bişey yaptıramadım :KK59:

:KK70:
O dönem kapandı artık bana ilgi olacak bi tek herkes bana ilgi göstersin ilgi manyağı yapın beni :KK70: uygulama uygulama da gönüllü cıktı titreğide kandırırız ha zuzu53 zuzu53 de var elbet biriniz bakar medoya demiom hiç o kendine baksın yeter beni görünce daha fena olur :KK70: yalnız sende illa botoks dolgu diyon görende ben yap diyince dr yapıo sanar :KK70:
gösteririz ilgi sana merak etme ilgi time hazır :p

de refakatçim yazık fakir de yapar :KK70: uygulama uygulama kadar yokmusun la beni bir çiziyor doktora adam nerdeyse acıyacak para verecek yardım diye:KK70:

:KK70:
gösteririz ilgi sana merak etme ilgi time hazır :p

de refakatçim yazık fakir de yapar :KK70: uygulama uygulama kadar yokmusun la beni bir çiziyor doktora adam nerdeyse acıyacak para verecek yardım diye:KK70:
Ben utanıyorum yaaa baZen yüzümü kapıom söylüorm dayanamıyor ama hep yapamıorm :D zamanı gelince deneriz cok fakir diye yalnız böyle diyince adam içinden kesin diyordur madem paran yok estetikle ne işin var diye :D

Sedasyon dur o Zaman büyük ihtimal.
Lipodan sonra biraz ağrı hareket kısıklığı oluyor tabi ama memeden dolayı yinede hareket kısıklığı olacaktır zaten :KK66:
Kas üstü tavsiye eder muhtemelen,bakalım ne diyecek :KK66:

1 haftada işe döner miyim sence canım?Alper Tuncelle de görüşeceğim c tesi yakınlar birbirlerine zaten :D

al bendende o kadar hiç keyfim yok heryer de panic havası ruhum daraldı bulaşcaz ya milletle valla diyorum bomba koyarlar mı uçururlar mı havaya :KK14:
Canim keyfin yoksa regl geliyordur :) Allah korusun ya neler dusunuyorsun . Bizim de burda bi kac kez uyari geldi . Her zaman gittigimiz avm de patlama olabilir diye . Biz gittik o_Onitekim orda bomba patlatacak bir kari koca yakalandi . Insan korkuyor gercekten . Cok kalabalik ortamlara gitmemek gerek bu aralar .

Canim keyfin yoksa regl geliyordur :) Allah korusun ya neler dusunuyorsun . Bizim de burda bi kac kez uyari geldi . Her zaman gittigimiz avm de patlama olabilir diye . Biz gittik o_Onitekim orda bomba patlatacak bir kari koca yakalandi . Insan korkuyor gercekten . Cok kalabalik ortamlara gitmemek gerek bu aralar .

yok yakın değil de reğlim ya ülke karışık bacım sürekli bir tatsız haber :KK14: avm lere girmeyin diyorlar kalabalık yerlere o bu :KK14: yarın kafa dağıtacağız ona bile acaba bişey olurmu diyoruz

Back