• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

ya bırak bekarlık sultanlıktır keeyfini çıkar ha bir mink börülcen olsa işte bak o dünyalara bedel kız şöyle sana benzeyen fena olmaz:KK46::KK48:iyi patronmuş benlede bir tanıştır :KK70:
Yalnız sende benim dr uma ve patronuma göz diktin :D hayatımın en iyi 2 erkeği babamdan sonra onlar :KK36:

kargo parasını karşılayaksa olur yoksa kalsın yinede dua ettiririm benim kızın dualar hemen kabul oluyor :KK70:

ay şu koca istiyorum koca diyen kadın geldi aklıma :KK70: :KK70: :KK70:

o kadar şeyi vericekse ben evleneyim ne var 4 e kadar izin yok muydu daha birinci hakkımı kullandım ben
FAZLANAZLI FAZLANAZLI sen cinsiyetini karıştırdın heralde :D o malesef bizim hakkımız değildi diye biliom ben :D

kargo parasını karşılayaksa olur yoksa kalsın yinede dua ettiririm benim kızın dualar hemen kabul oluyor :KK70:

ay şu koca istiyorum koca diyen kadın geldi aklıma :KK70: :KK70: :KK70:

o kadar şeyi vericekse ben evleneyim ne var 4 e kadar izin yok muydu daha birinci hakkımı kullandım ben
Tmm yolla kargoyu da ben karşılıcam senin kızın duaları tutsun yeterki sonra her hafta bisküvi sepeti yapar yollarım ben ona :D

Back