O dönem kapandı artık bana ilgi olacak bi tek herkes bana ilgi göstersin ilgi manyağı yapın benila senden yok başka sazanım benim hem konaklama hem bakım yapan neyse sen bana verme hadi botoks dolgu arada kaynasın yeter
dur zaten pişmanlık güdüyorum gidip tekrar gün alasım var.gel beraber olak çorluda ucuza burunu
ayy Tuğrul bey bi tane bence ağrılı bi ameliyat değil zaten merak etme hem o anestezide kullanmıyor
ilgili bir Dr değişik bi iletişimi var ama mesleginde ilgili ben onun hastası olmamama rağmen ne zaman mail atıysam cevap verdi malesef her dr öyle değil bi de alper Tuncel de iyi onunla da görüş bence
Hafi hayırlı olsun,bakalım ne diyecek doktorun
Birde ameliyatta sedasyon yönteminimi kullanıyor hâlâ onu sorsana . Narkozlu yapmıyordu sedasyon ile yapıyordu..
Kesi izini yok ediyorlar lazerle,yani tamamen yok oluyormu bilmiyorum ama öyle bir sistemle yanık izini silemezlermi acaba?
Dur o Zaman madem öyle sana biraz daha göstereyimanam bıkmadın 5 senedir meme görmekten adamın rüyasına girer gördüğü memelermemetör buluşmalara gel canlı canlı meme gör ben uzun zamandır açana da bakmıyorum valla diyorum yeter soğudum meme karın toto görmeyeyim
Sedasyon dur o Zaman büyük ihtimal.araştırmalarım sonucu herkes aynı şeyi kullandı canım..aynı gün eve gönderiyormus hatta ona da çok şaşırdım..kimseye söylemeyi düşünmüyorum busefer..gerçi lipo da olmak istiyorum çaktırmadan nasıl olcak ben de bilmiyorum ama görcez..bide sadece kasüstü yapıyormuş herkes öyle söyledi.bakalım bana ne dicek
Memeler ilgi alanım :))
Birde toto protez görsem fena olmayacak aslında ama yok foto
Çok şükür memnunum memelerden karından ama yinede öncesi sonrası değişimi görmek beni sıkmıyor
Hem yorum yapıyoruz işteKötümü.. Ben halen meme fotosu ekliyorum olmak isteyenlere bilgi olsun gaza gelsinler diye Bundan memnunlar hem Çok sonrası süreci görmek isteyenlere bilgi oluyor fenamı
Dur o Zaman madem öyle sana biraz daha göstereyim
dur zaten pişmanlık güdüyorum gidip tekrar gün alasım var.
ben ne kadar araştırdım o dr u öyle buldum yeditepede uzmanlık yapmış hocaları çok iyi cv sini inceleyip de gitmiştim hiç yanıltmadı beni.
burun ucu ameliyatını herkes yapamıyor kemeri düzeltmek gerçekten daha kolay uç kısmı işin işçilik kısmı kıkırdakları çıkarıp şekil verip tekrar koyuyorlar. kolay kolay güvenemem kimseye hele burunda 10 yıldır ameliyat ol diyor dr lar hala olucam
gösteririz ilgi sana merak etme ilgi time hazırO dönem kapandı artık bana ilgi olacak bi tek herkes bana ilgi göstersin ilgi manyağı yapın beniuygulama da gönüllü cıktı titreğide kandırırız ha zuzu53 de var elbet biriniz bakar medoya demiom hiç o kendine baksın yeter beni görünce daha fena olur yalnız sende illa botoks dolgu diyon görende ben yap diyince dr yapıo sanar
arzum77 renk açıcı krem kullanıcaz dedi. Deri büzüşmesi olmayacak en azından
gülelim birazcık canım bu aralar can sıkıntısı var zaten herkes gergin stresli şurda iki geyik sohbet muhabbet :))
Ben utanıyorum yaaa baZen yüzümü kapıom söylüorm dayanamıyor ama hep yapamıorm
gösteririz ilgi sana merak etme ilgi time hazır
de refakatçim yazık fakir de yaparuygulama kadar yokmusun la beni bir çiziyor doktora adam nerdeyse acıyacak para verecek yardım diye
Sedasyon dur o Zaman büyük ihtimal.
Lipodan sonra biraz ağrı hareket kısıklığı oluyor tabi ama memeden dolayı yinede hareket kısıklığı olacaktır zaten
Kas üstü tavsiye eder muhtemelen,bakalım ne diyecek
Canim keyfin yoksa regl geliyordur :) Allah korusun ya neler dusunuyorsun . Bizim de burda bi kac kez uyari geldi . Her zaman gittigimiz avm de patlama olabilir diye . Biz gittikal bendende o kadar hiç keyfim yok heryer de panic havası ruhum daraldı bulaşcaz ya milletle valla diyorum bomba koyarlar mı uçururlar mı havaya
Valla bence zor olur bir haftada.. Ama kişiden kişiye değişiyor işte süreç. İnşallah iyi olursun sen1 haftada işe döner miyim sence canım?Alper Tuncelle de görüşeceğim c tesi yakınlar birbirlerine zaten
Canim keyfin yoksa regl geliyordur :) Allah korusun ya neler dusunuyorsun . Bizim de burda bi kac kez uyari geldi . Her zaman gittigimiz avm de patlama olabilir diye . Biz gittiknitekim orda bomba patlatacak bir kari koca yakalandi . Insan korkuyor gercekten . Cok kalabalik ortamlara gitmemek gerek bu aralar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?