• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Jelesec Jelesec zuzu53 zuzu53 beratti beratti FAZLANAZLI FAZLANAZLI başka kim vardı yaa tboza yardım kampanyası başlamış bulunmakta londra ya vize ve bilet parası çıkartmaya çalışıyoruz bero beni ucuz sexy çamaşırcılara götürcek hadi hanımlar güzel pamuk ellerinizi göreyim :KK68::KK9:

yürü be çocuk yok sende masrafta yok demektir :KK12::63: ne kampanyası sana hem FAZLANAZLI FAZLANAZLI nin yavrusu büskivit yiyemiyor birde onu da etiketlemiş :63:en mağdur o :KK70:

yürü be çocuk yok sende masrafta yok demektir :KK12::63: ne kampanyası sana hem FAZLANAZLI FAZLANAZLI nin yavrusu büskivit yiyemiyor birde onu da etiketlemiş :63:en mağdur o :KK70:
Ayyy evet ya socute unuttum FAZLANAZLI FAZLANAZLI bugün ki kargomuzda bisküviler var koli koli alayımmı içinden bikaç kutu zuzu53 zuzu53 en zengini en cok yardım ondan gelecek o zaman

Jelesec Jelesec zuzu53 zuzu53 beratti beratti FAZLANAZLI FAZLANAZLI başka kim vardı yaa tboza yardım kampanyası başlamış bulunmakta londra ya vize ve bilet parası çıkartmaya çalışıyoruz bero beni ucuz sexy çamaşırcılara götürcek hadi hanımlar güzel pamuk ellerinizi göreyim :KK68::KK9:
Pardon tbozcum , her şey guzel ama asla seni ucuz sexy çamaşırcılara degil, elit pahalı ama indirimde:KK70:ic çamaşır mağazalara götüreceğim sekerim :KK19:

bu nasıl bi bahane üretmedir allah aşkına çamaşırmış yaw he he

Ya herkes demekki evlenmemi cok istiyor ya da ben o isteği cok hissettiriyorum :D gecen gün birini bulmuşlar bana patronum ciddi ciddi oturdu evlenirsen kız tarafının eşyalarını beşi bi yerdeni ve 3 günlük balayını ben hediye ediyorum dedi okadar beni evlendiresi var yani ama gel gelelim benn adamı begenmedim :D

Ya herkes demekki evlenmemi cok istiyor ya da ben o isteği cok hissettiriyorum :KK70: gecen gün birini bulmuşlar bana patronum ciddi ciddi oturdu evlenirsen kız tarafının eşyalarını beşi bi yerdeni ve 3 günlük balayını ben hediye ediyorum dedi okadar beni evlendiresi var yani ama gel gelelim benn adamı begenmedim :KK70:

ya bırak bekarlık sultanlıktır keeyfini çıkar ha bir mink börülcen olsa işte bak o dünyalara bedel kız şöyle sana benzeyen fena olmaz:KK46::KK48:iyi patronmuş benlede bir tanıştır :KK70:

Tmm ama kargo karşı ödemeli oluyor bizde burdan ödemiyoruz alıcı kargoyu alırken ödüyor kabul mü sonra pisküvitlerim gelmesin geri :KK70: dualarınızı bekliyorum :KK36:
kargo parasını karşılayaksa olur yoksa kalsın yinede dua ettiririm benim kızın dualar hemen kabul oluyor :D
ne pis geçiriyon bu börülceye lo sennn koca mı arıyor ona kocamı yok elini sallasa ellisi :KK70:
ay şu koca istiyorum koca diyen kadın geldi aklıma :D :D :D
Ya herkes demekki evlenmemi cok istiyor ya da ben o isteği cok hissettiriyorum :KK70: gecen gün birini bulmuşlar bana patronum ciddi ciddi oturdu evlenirsen kız tarafının eşyalarını beşi bi yerdeni ve 3 günlük balayını ben hediye ediyorum dedi okadar beni evlendiresi var yani ama gel gelelim benn adamı begenmedim :KK70:
o kadar şeyi vericekse ben evleneyim ne var 4 e kadar izin yok muydu daha birinci hakkımı kullandım ben

Back