Yalnız sende benim dr uma ve patronuma göz diktinya bırak bekarlık sultanlıktır keeyfini çıkar ha bir mink börülcen olsa işte bak o dünyalara bedel kız şöyle sana benzeyen fena olmaziyi patronmuş benlede bir tanıştır
kargo parasını karşılayaksa olur yoksa kalsın yinede dua ettiririm benim kızın dualar hemen kabul oluyor
ay şu koca istiyorum koca diyen kadın geldi aklıma
o kadar şeyi vericekse ben evleneyim ne var 4 e kadar izin yok muydu daha birinci hakkımı kullandım ben
beş yılda bi yenilenen koca istiyorum bende. alıyoruz filinta mustafa gibi beş sene içinde kel ve göbekli mustafa oluyorlar. haksızlık değil mi bu bak çıtır çıtır duruyorum
Tmm yolla kargoyu da ben karşılıcam senin kızın duaları tutsun yeterki sonra her hafta bisküvi sepeti yapar yollarım ben onakargo parasını karşılayaksa olur yoksa kalsın yinede dua ettiririm benim kızın dualar hemen kabul oluyor
ay şu koca istiyorum koca diyen kadın geldi aklıma
o kadar şeyi vericekse ben evleneyim ne var 4 e kadar izin yok muydu daha birinci hakkımı kullandım ben
ay hak verilmez alınır bilmiyor musun
Ben bitaneyi bulamamışken o rakamlar beni ürkütüyoray hak verilmez alınır bilmiyor musun
çıtın çıkmazsa 7 bile olur o
ay hak verilmez alınır bilmiyor musun
çıtın çıkmazsa 7 bile olur o
kızım ya sen nasıl bir mahluksun
düzenliyim şu mesajımı tırstım şimdiBen bitaneyi bulamamışken o rakamlar beni ürkütüyor
Hahahaha koş düzenle hemendüzenliyim şu mesajımı tırstım şimdi
düzenliyim şu mesajımı tırstım şimdi
ben değiştirdim hiçbir işe yaramıyogeçmiş ola alan almış havadisi uçurmuşturla ben rumuzumu değiştircam bura tekin değil neler yazıyoruz deşifre olmayak
ben değiştirdim hiçbir işe yaramıyo
he he öyle öylegerçek mi yinemi bulunuyoruzhımmm yazdıklarımı ben yazmadım kimseyle kötü değilim hepimiz kardeşiz şifremi kırmışlar yeni düzeldi bundan sonraki yazılardan mesulüm
Yahu bu konunun hızına yetişemiyorumhe he öyle öyle
külahımı getirin bana
he he öyle öyle
külahımı getirin bana
Yahu bu konunun hızına yetişemiyorum
Înan okuyorum, hiç bişey anlamıyorumcanım buradakilerin hepsi çatlak yetişememen ondanaraya dalacaksın okumaya sonra başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?