- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Beni de bitirdi de sonraki msjın da konuşturmayın beni şöyle diyince sustum
ya bi önceki mesajda zevkli olmuyo dedi diye şey ettim ben masumumHahahaha müthişsin son cümlen bitirdi beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de bitirdi de sonraki msjın da konuşturmayın beni şöyle diyince sustum
ya bi önceki mesajda zevkli olmuyo dedi diye şey ettim ben masumumHahahaha müthişsin son cümlen bitirdi beni
Yok tatlım,bende yüzümün tamamen görüldüğü fotolar ekledimde sen görmedin demekki Yüz dolgumun son hali diye birde saçıma kaynak yaptırmıştım,o Zaman eklemiştimarzum77 sizlerin göreceği şekilde eklerim hayatım. Ben kırpmadan direk tüm yüzüm ortadaydı yerli yersiz çok yorum yapıldı fayda sağladığımı da düşündüm o operasyonu olacak insanlara. Sonra kaldırdım. Sen kırpıp koydun doğru yüzün hiçbir şekilde net görünmedi. Benim olduğum operasyon sebebi ile böyle birşey mümkün değildi canım. Özelden elbette iletirim. Yorumlarını da bekletim:)
Hafi hayırlı olsun,bakalım ne diyecek doktorungünaydın kızlar..c tesi çatlak doktor Tuğrul Turan'a randevu aldım memeler için görüşmeye gideceğim.Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum muhtemelen hedef kilona yaklaş öyle ol der..Araştırmalarım sonucu en az acıyla meme ameliyatı yapan doktormuş herkes öyle söyledi benim kadar mız mız canı kıymetli insanın ne işi var ameliyatla ama duramıyorum işte hastalık oldu
Bugün en iyi arkadaşım sensin yaşasın minnak kardeşliğisen verme minnaklar ücretsiz
Bak ben suclu oldum şimdiya bi önceki mesajda zevkli olmuyo dedi diye şey ettim ben masumum
Masallah canım iyi olmana sevindim :) yanık icin doktorun verdiği ilaçları kullan canım . Deri iyileşincede iz icin belki bir ilaç verir sana .beratti bebeğim beni mi mersk ettin:) teşekkür ederim canım. Bugün metrobüse bile bindim düşün o derece iyiyim. Beni zorlayan bacağımdaki yanık. Dr bugün sargıyı çıkardı. Düzelir gibi görünmüyor bir tuaf bişey olmuş. Memeleri iyi yaptık derken bacaktan olduk. Dövme yaptırırım belki olur mu acaba
minnaklar çekici olur boşver genciz güzeliz minnağız hıhBugün en iyi arkadaşım sensin yaşasın minnak kardeşliği
Elbette masumsun soocutecum ama iyi güldürdün beniya bi önceki mesajda zevkli olmuyo dedi diye şey ettim ben masumum
günaydın kızlar..c tesi çatlak doktor Tuğrul Turan'a randevu aldım memeler için görüşmeye gideceğim.Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum muhtemelen hedef kilona yaklaş öyle ol der..Araştırmalarım sonucu en az acıyla meme ameliyatı yapan doktormuş herkes öyle söyledi benim kadar mız mız canı kıymetli insanın ne işi var ameliyatla ama duramıyorum işte hastalık oldu
gülelim birazcık canım bu aralar can sıkıntısı var zaten herkes gergin stresli şurda iki geyik sohbet muhabbet :))Elbette masumsun soocutecum ama iyi güldürdün beni
minnaklar çekici olur boşver genciz güzeliz minnağız hıh
bir de aranızda dikleştirme ameliyatı olan varsa bana resim gösterebilir mi please?doktor ol ameliyatı derse yine başınıza musallatım haberiniz olsun özellikle Jelesec bacım sana
niye bu kadar takıyorsun harika memelerin var burnunda güzel minnak. pişman oldum burun ameliyatımı iptal ettirdiğime
Hadi ya bana veren olmadı hiçç Jelesec kusura bakma bende sana veremicem bana veren olmadı böyle görmedik sana da yok
Yaaa... Bende biliyorsun bütün ve yüz estetiği dolgular falan yüz fotomu eklerken çekinmiştim açıkcası ama idare ettim :)
Yüzüm sonuçta kimsenin hafızasına yerleşmeyecek ve fazla tutmadım.Çogunu kırpıp koymuştum zaten. Ama meme ve karın estetiği fotolarım halen var
Senin kararın tabi,olmadı özelden atarsın bakarız güvendiğin kişilere Açıkcası ben görmek isterim yani . Sende benim fotolarımı gördün :))
Memeler ilgi alanım :))anam bıkmadın 5 senedir meme görmekten adamın rüyasına girer gördüğü memeler memetör buluşmalara gel canlı canlı meme gör ben uzun zamandır açana da bakmıyorum valla diyorum yeter soğudum meme karın toto görmeyeyim