• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

günaydın kızlar..c tesi çatlak doktor Tuğrul Turan'a randevu aldım memeler için görüşmeye gideceğim.Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum muhtemelen hedef kilona yaklaş öyle ol der..Araştırmalarım sonucu en az acıyla meme ameliyatı yapan doktormuş herkes öyle söyledi :D :D benim kadar mız mız canı kıymetli insanın ne işi var ameliyatla ama duramıyorum işte hastalık oldu :D :D

bir de aranızda dikleştirme ameliyatı olan varsa bana resim gösterebilir mi please?doktor ol ameliyatı derse yine başınıza musallatım haberiniz olsun :D özellikle Jelesec Jelesec bacım sana :D :D

arzum77 arzum77 sizlerin göreceği şekilde eklerim hayatım. Ben kırpmadan direk tüm yüzüm ortadaydı yerli yersiz çok yorum yapıldı fayda sağladığımı da düşündüm o operasyonu olacak insanlara. Sonra kaldırdım. Sen kırpıp koydun doğru yüzün hiçbir şekilde net görünmedi. Benim olduğum operasyon sebebi ile böyle birşey mümkün değildi canım. Özelden elbette iletirim. Yorumlarını da bekletim:)
Yok tatlım,bende yüzümün tamamen görüldüğü fotolar ekledimde sen görmedin demekki ;) Yüz dolgumun son hali diye birde saçıma kaynak yaptırmıştım,o Zaman eklemiştim ;)

günaydın kızlar..c tesi çatlak doktor Tuğrul Turan'a randevu aldım memeler için görüşmeye gideceğim.Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum muhtemelen hedef kilona yaklaş öyle ol der..Araştırmalarım sonucu en az acıyla meme ameliyatı yapan doktormuş herkes öyle söyledi :KK70: :KK70: benim kadar mız mız canı kıymetli insanın ne işi var ameliyatla ama duramıyorum işte hastalık oldu :KK70: :KK70:
Hafi hayırlı olsun,bakalım ne diyecek doktorun :KK66:
Birde ameliyatta sedasyon yönteminimi kullanıyor hâlâ onu sorsana . Narkozlu yapmıyordu sedasyon ile yapıyordu..

beratti beratti bebeğim beni mi mersk ettin:) teşekkür ederim canım. Bugün metrobüse bile bindim düşün o derece iyiyim. Beni zorlayan bacağımdaki yanık. Dr bugün sargıyı çıkardı. Düzelir gibi görünmüyor bir tuaf bişey olmuş. Memeleri iyi yaptık derken bacaktan olduk. Dövme yaptırırım belki olur mu acaba
Masallah canım iyi olmana sevindim :) yanık icin doktorun verdiği ilaçları kullan canım . Deri iyileşincede iz icin belki bir ilaç verir sana .

günaydın kızlar..c tesi çatlak doktor Tuğrul Turan'a randevu aldım memeler için görüşmeye gideceğim.Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum muhtemelen hedef kilona yaklaş öyle ol der..Araştırmalarım sonucu en az acıyla meme ameliyatı yapan doktormuş herkes öyle söyledi :KK70: :KK70: benim kadar mız mız canı kıymetli insanın ne işi var ameliyatla ama duramıyorum işte hastalık oldu :KK70: :KK70:

ayy Tuğrul bey bi tane bence ağrılı bi ameliyat değil zaten merak etme hem o anestezide kullanmıyor

ilgili bir Dr değişik bi iletişimi var ama mesleginde ilgili ben onun hastası olmamama rağmen ne zaman mail atıysam cevap verdi malesef her dr öyle değil bi de alper Tuncel de iyi onunla da görüş bence

bir de aranızda dikleştirme ameliyatı olan varsa bana resim gösterebilir mi please?doktor ol ameliyatı derse yine başınıza musallatım haberiniz olsun :KK70: özellikle Jelesec Jelesec bacım sana :KK70: :KK70:

canım benimm arkadaşım var reelde görüşmüştük şarap evine gitmiştik :))) o dönem dikleştirme olmuştu iyi idi sonucu sanmıyorum sana demez kilo fazlan varsa ver der önce hadi bakalım görüşte yaz detay

Yaaa... Bende biliyorsun bütün ve yüz estetiği dolgular falan yüz fotomu eklerken çekinmiştim açıkcası ama idare ettim :)
Yüzüm sonuçta kimsenin hafızasına yerleşmeyecek ve fazla tutmadım.Çogunu kırpıp koymuştum zaten. Ama meme ve karın estetiği fotolarım halen var :KK66:
Senin kararın tabi,olmadı özelden atarsın bakarız güvendiğin kişilere :KK66: Açıkcası ben görmek isterim yani . Sende benim fotolarımı gördün :))

anam bıkmadın 5 senedir meme görmekten adamın rüyasına girer gördüğü memeler :KK70: memetör buluşmalara gel canlı canlı meme gör ben uzun zamandır açana da bakmıyorum valla diyorum yeter soğudum meme karın toto görmeyeyim :KK70:

anam bıkmadın 5 senedir meme görmekten adamın rüyasına girer gördüğü memeler :KK70: memetör buluşmalara gel canlı canlı meme gör ben uzun zamandır açana da bakmıyorum valla diyorum yeter soğudum meme karın toto görmeyeyim :KK70:
Memeler ilgi alanım :))
Birde toto protez görsem fena olmayacak aslında ama yok foto :D
Çok şükür memnunum memelerden karından ama yinede öncesi sonrası değişimi görmek beni sıkmıyor ;)
Hem yorum yapıyoruz işte ;) Kötümü.. Ben halen meme fotosu ekliyorum olmak isteyenlere bilgi olsun gaza gelsinler diye ;) Bundan memnunlar hem ;) Çok sonrası süreci görmek isteyenlere bilgi oluyor fenamı ;)

Back