kendide varya 3.şahıs okuyup okuyup cvp yazmıo watsapp dan...alo alo aloo zuzucaan bul şu emziği,gel şu jelonun kıstır dilini
kessitenin hakkını yedirmem kimseyearkadaşım da olsa kib yaparım emeğe saygı be yaa
Kafam bozuk kaç dkk emzik aradık bulduk huzura erdik derken nazara geldi yavrucak hep bu jelibonun Yüzünden hıh :))
Ndlgp artik kankam onu kibleyeme plssitenin hakkını yedirmem kimseyearkadaşım da olsa kib yaparım emeğe saygı be yaa
kesbütün kirli defterlerini dökerim
neeeeeeeeeeNdlglp Yi cikartalim
hadi sen kible milli ol hemde nldglpyi bak şanın yürürNdlgp artik kankam onu kibleyeme pls
neeeeeeeeeebittin sen berattiiii bak bakalım bu topiğin sahibesi kim
heh şöyleeeNdlgp artik kankam onu kibleyeme pls
Senin dusundugunun tam tersini soylemistim oysaneeeeeeeeeebittin sen berattiiii bak bakalım bu topiğin sahibesi kim
Valla bune arkadaş biri pazen donlu biri limuzinli biri volvolu biri villalı kafam bi dünya oldu hanginize yanaşsam acaba son darbede jakuziden geldiiiii iki yıldır doğru dürüst duş alamamışım zatenle le le sakineee topluca gelinnn pazenimle döverimmm jakuzide bir arkadaşımın fotosu vardı sen biln miii onu
tehdit etme arkadaşımı çıt çıtlarını çöpe atarım kel kalın
Senin dusundugunun tam tersini soylemistim oysa
ben bir muneyle özelden konuşam,eski defterleri biiiir bir anlatamle le le sakineee topluca gelinnn pazenimle döverimmm jakuzide bir arkadaşımın fotosu vardı sen biln miii onu
ben bir muneyle özelden konuşam,eski defterleri biiiir bir anlatam
n'ooldu jelo, he n'ooldu
ahahhahah yok yok bana bişey olmaz buyur dene bi bakem
heheheheheh face den o arkadaşı bulam,herşeyi bir bir anlatam ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?