- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaaaa özel konuştuğumuzu bir bilse şişler bizi aman haaaaa Duymasın :Osivridil ,haset ...bak açtırmadı ikili watsapp bize...kendini de kattı dedikoduları kaçırmasın diye
dımbıl,mınbıl,hakkaniyetli zuzucan,güzel yürekli cancan,sen hemen çık aramızdanla sen ne cabuk bu dımbılcı dan yana oldun
ercü ona torpil geçmiş bak diyim aynı parayı verdik senle ben ondan 7 litre çekmiş bak biz hala şişkoyuz sevme o zuzuyu
Ya sen bu delilikleri nerden buluyonkahkahayla gülüyom vallaben kiradayım 3 kız 4 erkek olmak üzere 7 çocuğum var kocam malulen emekli el birliği eli bir kalkındırsanız bu sevdiğiniz Jelesec hayrınıza
dımbıl,mınbıl,hakkaniyetli zuzucan,güzel yürekli cancan,sen hemen çık aramızdan
Ya sen bu delilikleri nerden buluyonkahkahayla gülüyom valla
sivridil ,haset ...bak açtırmadı ikili watsapp bize...kendini de kattı dedikoduları kaçırmasın diye
hahhaha tahminin mi yalancı bero dedim ben süslüye resmini attım beroya diyeee 6 hisiisn de pek kuvvetliyimiş hele tahmin et bakım benim anamda güzel miii
annana sevgim ve saygim sonsuz guzelligin Annene cekmis ama dilin babanannehahhaha tahminin mi yalancı bero dedim ben süslüye resmini attım beroya diyeee 6 hisiisn de pek kuvvetliyimiş hele tahmin et bakım benim anamda güzel miii
sen bakman ona zuzucan,gönülcan,kıyaman,dayanaman sar 5 dilim,yolla asansörle,yapışsın biyerlerine,sen kilo alman,jelocan patlayıp,çatlayan...Ayol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatun
annana sevgim ve saygim sonsuz guzelligin Annene cekmis ama dilin babananne
sen bakman ona zuzucan,gönülcan,kıyaman,dayanaman sar 5 dilim,yolla asansörle,yapışsın biyerlerine,sen kilo alman,jelocan patlayıp,çatlayan...
hihihihihihihihihiHahaaaa özel konuştuğumuzu bir bilse şişler bizi aman haaaaa Duymasın :O
Hahahaha Ben de burda coktum gelmek tenkız sen iyi bişey mi dedin küfür mü ettin hele türkçe meyalini yazzz dilin kaynana dilii mi demek istedinnn
Hahahaha Ben de burda coktum gelmek ten
lilililililililililinanik ikonu da olaydıı iyiydiiipardon valla ikinizede ban verdiirim ne ikili whatsupp yasak heyyo sakın sakınnn
lilililililililililinanik ikonu da olaydıı iyiydiii
jelocan panikte iyi mi dediydin,lafmı geçirdiydin.ne dediydin berattikız sen iyi bişey mi dedin küfür mü ettin hele türkçe meyalini yazzz dilin kaynana dilii mi demek istedinnn
göz çevrem kırıştı valla benimde gül gül
jelocan panikte iyi mi dediydin,lafmı geçirdiydin.ne dediydin beratti
Iyi geceler kızlar