• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün estetikseverlerin GEYİK muhabbeti

Sanatçı kıtlığı vardı eskiden, olanda hakkını veriyordu yaptığı işin dediğim gibi dinleyip duruyorduk tek bir Şarkıyı şimdilerde gündelik ve gündemlik şarkılar yazılıp piyasaya sürülüyor hiç hoşnut değilim bu durumdan :KK43:
Aynen hatirlattiniz ya bu sarkilarini ne guzelmis Eski sarkilar;))

Su sarki kimindi olmasan mektubun yazdiklsrin olmasa ? Kim inanir Sence ayrildigimiza Boyle bisey

Birakma :KK50::KK68: Canim eglendirik hatunsun hic birakma beni:KK68:

Biz aldığımızı içimize kolay kolay bırakmayız bizimlesin:KK36:

Ne şarkıydı dinler dururduk ey gidi günler

valla yaaa bende çok dinledim 90 lar be ya:KK60:

Ben seni isteyerek seviyom jelom..hemşde pazen donunlan:KK17::KK17:
Bak adına şiir bilem döktürdüm:KK68::KK68:

sen yüreğime sonradan girdin ama cuk ortadasın :KK200: bana şiir yazan bu dünyada tek canlı sensin nasıl özel bir bilsen :KK60::KK60:

Buda benden gelsin.bayılırım bu şarkıya

offff offffffff ne ses ne yorum allah rahmet eylesin bende çok sveerim :KK66:

ben gelmeyeli herkes aşk'a gelmiş burda :KK70: günaydın taş hatunlar :)

canımmm faceden sana bir sinir olmaya başladım ya sürekli bir yerdesin bide bana derler geziyorsun nerde senin yanında benim lafım olmaz:p lipo olallım diyelim al yanağa taksın hortumu heryeri inceltsin :KK8::KK48:

Bu akşamın sürprizi zuzu53 zuzu53 canım benim ya sen ne iyi yürekli biriymiişsn bilemedim kıymetini :KK37: artık kankam sensin jettan var hemide resimlerinden çok daha güzelmişisin bayıldım bayıldım:nazar: daha incesin looo bacaklarını ne güzel yapmış helal olsun dedim bir kere daha :KK19: germeden sadece lipo ile o dana bacak bu hale gelmiş maşşalalah :KK66: ha gördün beni bak ev halimle pazen eşofmanımla dediğim gibi bende yalan yok pazen candır:KK70:

Bu akşamın sürprizi zuzu53 zuzu53 canım benim ya sen ne iyi yürekli biriymiişsn bilemedim kıymetini :KK37: artık kankam sensin jettan var hemide resimlerinden çok daha güzelmişisin bayıldım bayıldım:nazar: daha incesin looo bacaklarını ne güzel yapmış helal olsun dedim bir kere daha :KK19: germeden sadece lipo ile o dana bacak bu hale gelmiş maşşalalah :KK66: ha gördün beni bak ev halimle pazen eşofmanımla dediğim gibi bende yalan yok pazen candır:KK70:
Oyyyy ben senin donunu yerim valla pazen mazen senin seksiliğini hiçbirşey Gölgede bırakamaz bugün bir kez daha tasdikledim, canlı kanlı gördümya artık ölsemde gam yemem :D yalnız o ne güzel bir ten ve göbektir arkadaş on numara beş yıldız. Ay sen bacaklarımı birde çıplak gör resimlerde çirkin çıkıyorum diyorum kimse inanmıyor düşün işte ne kadar güzel olduğumu :P

Oyyyy ben senin donunu yerim valla pazen mazen senin seksiliğini hiçbirşey Gölgede bırakamaz bugün bir kez daha tasdikledim, canlı kanlı gördümya artık ölsemde gam yemem :KK70: yalnız o ne güzel bir ten ve göbektir arkadaş on numara beş yıldız. Ay sen bacaklarımı birde çıplak gör resimlerde çirkin çıkıyorum diyorum kimse inanmıyor düşün işte ne kadar güzel olduğumu :p

ahhahaha bidahkine habeberli gelki totomu da gör bacım:KK70: tenim bir yaz tatil yapmaktan öyle yahu yoksa sıfır makyaj saç ev modeli pazen eşofman üstte polar ayakta ev terliğ :KK70: seni gördüm dedim ha sende kadınsın zuzu53 zuzu53 deee:KK70:

maşllah maşallah sana evrimin adı sensin dedim yaaa bu bacak germeden olmaz diyenlere resimli kanlı canlı belgeldin hatta birgün yapalım zuzunun bacaklarını reelde görme diye:KK70: tadını çıkar karnının da bacağının da o güzel gözlerin hep gülsün beybiii :KK36:

ahhahaha bidahkine habeberli gelki totomu da gör bacım:KK70: tenim bir yaz tatil yapmaktan öyle yahu yoksa sıfır makyaj saç ev modeli pazen eşofman üstte polar ayakta ev terliğ :KK70: seni gördüm dedim ha sende kadınsın zuzu53 zuzu53 deee:KK70:

maşllah maşallah sana evrimin adı sensin dedim yaaa bu bacak germeden olmaz diyenlere resimli kanlı canlı belgeldin hatta birgün yapalım zuzunun bacaklarını reelde görme diye:KK70: tadını çıkar karnının da bacağının da o güzel gözlerin hep gülsün beybiii :KK36:
Ben boşunamı al yanak deyip duruyorum işte bu yüzden iyiki yollarımız kesişmiş ben kendisinede hep söylüyorum elleriniz dert görmesin diye :)) sen asıl spordan sonra seyret tozu dumana katacağım hele bir yaz gelsin allahın izni ile :D fake make dımbıl mımbıl flu mlu hepsini hak etmişim değilmi :D

Ben boşunamı al yanak deyip duruyorum işte bu yüzden iyiki yollarımız kesişmiş ben kendisinede hep söylüyorum elleriniz dert görmesin diye :)) sen asıl spordan sonra seyret tozu dumana katacağım hele bir yaz gelsin allahın izni ile :KK70: fake make dımbıl mımbıl flu mlu hepsini hak etmişim değilmi :KK70:
Zar zor geldin bu günlere
Uzun estetik serüveninle
Zil takıp onamak hakkındır
Uçuş uçuş eteklerinle

Back