- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Iyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Benjelocan panikte iyi mi dediydin,lafmı geçirdiydin.ne dediydin beratti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Benjelocan panikte iyi mi dediydin,lafmı geçirdiydin.ne dediydin beratti
aman aman nazar değmesiin,bizi çekemeyen çok vaaaarrrr tey tey teeeyyyyy
Iyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Ben
Neden kotu aldinizIyi bisey demistim ayol , jeliconama asla kotu bisey de mem Ben
Ay pek bi gulesim geldi bu bakiim dedim bizim kızlar ne kaynatiyo bana da pay çıkar mi
Neden kotu aldiniz
gittim hatta yettim bile...kaybolan emziği arıyoruz dörtdönek yerlerdeberattı sinsi fesat değil eskiden tanıyorum hemmm aramızı bozaman tüylü sen git zuzuna
iyi geceler sporcu bayannn
gittim hatta yettim bile...kaybolan emziği arıyoruz dörtdönek yerlerde
ben olmasam needen sen??? bak burayı oynatan,reytingleri yükselten tüylü olman ne olurdu halin de banagel gel gülmek bedava burada bak laf sokabilin dalga geçebilin
Ay cok sukur Gordum Canim Ama kimse bozamazfesatlar bunlar senle beni çekemiyorlar
ben olmasam needen sen??? bak burayı oynatan,reytingleri yükselten tüylü olman ne olurdu halin de bana
Hahahabende profile böyle foto koyum bende reyt,ngleri zıpatırım be yaaa ben pazen donumla yıllardır k.k nın asıyım naberrr
Ndlglp Yi cikartalim
Hhaaahhaaa jelo alemsin