- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
kendide varya 3.şahıs okuyup okuyup cvp yazmıo watsapp dan...alo alo aloo zuzucaan bul şu emziği,gel şu jelonun kıstır dilini
yazmam tabi ben burayla var oldum ihanet etmem be yaaa atım mıı oradaki yazıları buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendide varya 3.şahıs okuyup okuyup cvp yazmıo watsapp dan...alo alo aloo zuzucaan bul şu emziği,gel şu jelonun kıstır dilini
kes bütün kirli defterlerini dökerimsitenin hakkını yedirmem kimseye arkadaşım da olsa kib yaparım emeğe saygı be yaa
Kafam bozuk kaç dkk emzik aradık bulduk huzura erdik derken nazara geldi yavrucak hep bu jelibonun Yüzünden hıh :))
Ndlgp artik kankam onu kibleyeme plssitenin hakkını yedirmem kimseye arkadaşım da olsa kib yaparım emeğe saygı be yaa
kes bütün kirli defterlerini dökerim
neeeeeeeeee bittin sen berattiiii bak bakalım bu topiğin sahibesi kimNdlglp Yi cikartalim
hadi sen kible milli ol hemde nldglpyi bak şanın yürürNdlgp artik kankam onu kibleyeme pls
neeeeeeeeee bittin sen berattiiii bak bakalım bu topiğin sahibesi kim
heh şöyleeeNdlgp artik kankam onu kibleyeme pls
Senin dusundugunun tam tersini soylemistim oysaneeeeeeeeee bittin sen berattiiii bak bakalım bu topiğin sahibesi kim
Valla bune arkadaş biri pazen donlu biri limuzinli biri volvolu biri villalı kafam bi dünya oldu hanginize yanaşsam acaba son darbede jakuziden geldiiiii iki yıldır doğru dürüst duş alamamışım zaten düşünün halimile le le sakineee topluca gelinnn pazenimle döverimmm jakuzide bir arkadaşımın fotosu vardı sen biln miii onu
açtırma ağzımı,yumdurma gözümü...anladın sen onuuu leeee......fuduuutehdit etme arkadaşımı çıt çıtlarını çöpe atarım kel kalın
Senin dusundugunun tam tersini soylemistim oysa
ben bir muneyle özelden konuşam,eski defterleri biiiir bir anlatamle le le sakineee topluca gelinnn pazenimle döverimmm jakuzide bir arkadaşımın fotosu vardı sen biln miii onu
ben bir muneyle özelden konuşam,eski defterleri biiiir bir anlatam
n'ooldu jelo, he n'ooldu
ahahhahah yok yok bana bişey olmaz buyur dene bi bakem
ahahhahahhheheheheheh face den o arkadaşı bulam,herşeyi bir bir anlatam ,