- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Kavga etmeyin Ben ikinizide seviyorumde hadi lo hodri meydan terlemekten korksak hamama girmeyiz çimmmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kavga etmeyin Ben ikinizide seviyorumde hadi lo hodri meydan terlemekten korksak hamama girmeyiz çimmmeye
Kavga etmeyin Ben ikinizide seviyorum
yapar bero,korkulur bundanben tercih değilim bero zorunlu seveceksin beni yoksa o permalarını açarım tek tekkk
biliyorsun onca üyenin içinde benim atletli bacımı buldummm korkmayanın aklına şaşarımyapar bero,korkulur bundan
Vayy zorlu sevdam Benim elbette sevlyorum seni cokben tercih değilim bero zorunlu seveceksin beni yoksa o permalarını açarım tek tekkk
Vayy zorlu sevdam Benim elbette sevlyorum seni cok
katıldım gülmekten ahahahahahahahahahbiliyorsun onca üyenin içinde benim atletli bacımı buldummm korkmayanın aklına şaşarım
saat 12 olmuş...ben kaçar sürç-i lisan ettiysek affalo...hepinizin gözlerinden öper,huzurlu geceler dilerim
Valla Bende korktum napsam acabayapar bero,korkulur bundan
Valla Bende korktum napsam acaba
E o zaman tut bunusana bişey yapmam be bero ben yalancıları sevmiyorum ikili oynayanları sen rahat ol
benimsin bırak maaammmmmE o zaman tut bunu
ahahhah al sana zorlu sevdammm
Valla oturdum , dinledim :)Ne şarkıydı dinler dururduk ey gidi günler
Ben seni isteyerek seviyom jelom..hemşde pazen donunlanben tercih değilim bero zorunlu seveceksin beni yoksa o permalarını açarım tek tekkk