- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.383
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz o gun saclarimi yaptirirken aslinda anladim o arkadasi 5 saat boyunca outrunca benim de cok affedersiniz cisim gelmisti
berattiii sen ne güzelsiiiinnn volvolar sana gurba a a a a a neeeyyydur atım sana resmini beronun
Kaldık güzellerin arasında de haydi çişim geldiberattiii sen ne güzelsiiiinnn volvolar sana gurba a a a a a neeeyyy
Sende guzelsin bence tahminimberattiii sen ne güzelsiiiinnn volvolar sana gurba a a a a a neeeyyy
Senin ağzına gurban iyiki varsın fistuğumfitne fesat jelocan demez dünya güzeli zuzucan
fitne fesat jelocan demez dünya güzeli zuzucan
hadi çöplüğüne kız yürü karın germeye geyikte işin yok çıkardım seni arkadaşlıktan bak gizli saklı değil söyledim çıkarmadanSenin ağzına gurban iyiki varsın fistuğum
beratti zuzu ikisi de harika saçları
Ayol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatunla sen ne cabuk bu dımbılcı dan yana oldun
ercü ona torpil geçmiş bak diyim aynı parayı verdik senle ben ondan 7 litre çekmiş bak biz hala şişkoyuz sevme o zuzuyu
Sende guzelsin bence tahminim
sivridil ,haset ...bak açtırmadı ikili watsapp bize...kendini de kattı dedikoduları kaçırmasın diyeSenin ağzına gurban iyiki varsın fistuğum
Hahaaa sağol açıklaman için Yürekli hatun :))hadi çöplüğüne kız yürü karın germeye geyikte işin yok çıkardım seni arkadaşlıktan bak gizli saklı değil söyledim çıkarmadan
kaçırdım altıma hahhahah seviyorum seniiiAyol batırdı yine beni yerin dibine gidip biraz trileçe yiyeyim bari :)) strese soktu beni hatun
Sende guzelsin bence tahminim[/QUOTE
bende seni ruyamda Gordum gecen cok hos hatunsunberatti zuzu ikisi de harika saçları